Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Gegužinukai

QUOTE(lepanka @ 2015 04 21, 12:04)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif labai dziugu, kad tokios geros naujienos, taip ir toliau!
Kaip faina  smile.gif  nail.gif
Zuczak, kazka praleidau - kaip cia gali atsitikti, kad gali nespeti, kad ligonine duotu savo marskinius?
Pas mus vakar vyras lovyte sudejo  thumbup.gif  wub.gif

Ir mums vakar sudejo thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2015 04 21, 16:51)
Sveikos  nestuke.gif

aš iš po TA. Pasiklausiau pilvinuko širdelės plakimo wub.gif  o tokia aktyvi ji ten pilvelyje, kad ginė vis "gaudė" kur ta širdelė... tai matyt tos vietos dar pakankamai turi...

paėmė pasėlį streptokoko tyrimui... db reikia laukti, išaugs kas, ar ne.

Tik va kraujo tyrimas ginei pasirodė blogas. Tiksliau - per mažai trombocitų, kas rodo kraujo nekrešėjimą. Tai iškart gavau siuntimą pas hematologą. Važiavau į ligoninę, iškart paėmė kraują, valandą palaukiau. Ir ką, sako, viskas gerai smile.gif Čia normalus tas trombocitų kiekis. Tai taip apsidžiaugiau. O ir hemoglobinas - 123.

nepamenu, ar čia kažkas, ar FB klausė, kodėl kažkuriai ginė sakė, kad būtina prieš gimdymą pasidaryt kraujo tyrimą. Tai būtent dėl tų trombocitų. Nes nuo jo didumo priklauso, ar bus galima taikyti epidūrą. Tik nepamenu, kokie tie skaičiukai. Tik skaičiau, kad jei lb mažas tas trombocitų skaičius (mažiau kaip 50), tai tokiu atveju net CP daro...

thumbup.gif Svarbu viskas geriai baigesi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuczak @ 2015 04 21, 15:34)
Antras sako dar greiciau gimsta, tai to ir bijau biggrin.gif.

tai cia ne bijot reikia, o dziaugtis, kad 18 valandu kankintis nereikia bigsmile.gif

kad viskas butu taip kaip nori 4u.gif

as buvau siandien jau 4 paskaitoj, tai kuo toliau tuo liudniau ir rimciau viskas skamba unsure.gif

siandienos pirkinys, pavyko gaut uz puse kainos ir dar tripaki kaseciu paketimui, dar noreciau papirkt kaseciu jei kur sugebesiu gaut...dziaugiuos, kaip su kokiu svarbiausiu pirkiniu, kaip durne kokia, turbut net su vezimu tiek nesidziaugiau doh.gif tikrai su galva man jau negerai...

http://www.amazon.co...l/dp/B002VKQD5S
Atsakyti
QUOTE(Zuczak @ 2015 04 21, 17:34)
Mano pirmas gimdymas oficialiai truko 1val10min, is pataloginio su nubegusiais vandenim, paklausius tonu ir patikrinus kakleli vos spejau i gimdymo palata, ten iskart reikejo stumt. Nebuvo kada net pagalvot, kad reikia persirengt. Antras sako dar greiciau gimsta, tai to ir bijau biggrin.gif. Pabudau nuo nubegusiu vandenu su 10cm  biggrin.gif . Pataloginiam del padidejusio spaudimo gulejau, stebejo smile.gif.

Mano bendradarbė buvo irgi iš greit gimdančių, tai kai trečio laukėsi ligoninė jau buvo įspėta, kad ją pamačius ne dokumentus pildyti, o tiesiai į gimdyklą! biggrin.gif Taip ir buvo - vos spėjo ant gimdymo lovos užlipti... rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes, visas sveikinu su artejanciu stebukliuko atejimu i si pasauli mirksiukas.gif 4u.gif cia tikrai ne reklama, tik noriu pasiulyti naujagimio fotosesija ir ji visiskai nemokama. Kad netersti Jusu temutes parasykite susidomejusios i az mirksiukas.gif beje siulau Jums todel,kad geriausias laikas tokios fotosesijos yra 4-10 naujagimio gyvenimo diena! Veiksmas kaune! Grazaus likusio laukimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Etumar @ 2015 04 22, 07:06)
Mano bendradarbė buvo irgi iš greit gimdančių, tai kai trečio laukėsi ligoninė jau buvo įspėta, kad ją pamačius ne dokumentus pildyti, o tiesiai į gimdyklą! biggrin.gif Taip ir buvo - vos spėjo ant gimdymo lovos užlipti...  rolleyes.gif

Tai vat ir bijau gimdyt ne gimdykloj, ispet tai nieko neispesiu, kai vaziuoju nesitarus ax.gif
Manau pajutus bet ka itartino keliausiu i ligonine ir prasysiuos i patalogini g.gif
Atsakyti
QUOTE(capuke @ 2015 04 21, 21:23)
O žinot, aš bijau, kad tik vyras būtų šalia... Nes jis darbo reikalais dažniausiai išlekia į kitus miestus... Aišku, tai nėra užsienis, bet baisu, kad spėtų grįžti... O ir atostogas paėmė, tad labai tikiuosi, kad leliukas neskubės ir padarys, kaip būtų geriausia:)

Maniskis irgi kitame mieste dirba, bet tikiuos spes atvaziuot, jei ka tai paprasysiu ko nors kito is seimos, kad i GN bent jau nuvestu smile.gif Pirma kai gimdziau, tai su greitaja i GN nuveze, o vyras tada jau is darbo pas mane i gimdykla atvaziavo ax.gif

QUOTE(Zuczak @ 2015 04 22, 10:20)
Manau pajutus bet ka itartino keliausiu i ligonine ir prasysiuos i patalogini  g.gif

drinks_cheers.gif tikrai, geriau jau tu ligoninen pasiprasyk, kai terminas prieis.
Atsakyti
Labas begemotukai biggrin.gif

Kažkaip ramu čia. Mažu visos feisbuke jau pliurpiat arba mėgaujatės pavasariu wink.gif

Pajūrio smiltis, su TA 4u.gif reiks ir man streptokokui prisiduot už poros savaičių
Atsakyti
QUOTE(sun_shine @ 2015 04 22, 12:33)

Kažkaip ramu čia. Mažu visos feisbuke jau pliurpiat arba mėgaujatės pavasariu wink.gif

Tai, ne kitaip ir yra biggrin.gif Junkis ir tu, tik paprasyk, Summer pakvietimo mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos meškutės biggrin.gif senai čia neberašiau doh.gif Kokiom nuotaikom gyvenat? Pas mane kažkaip viskas puiku tik reikalų užkrito daug, nuo kojų per dienas nusikalu doh.gif

Beje gal kas darot kokias įdomias fotosesijas per nėštumą? ax.gif Aš tai kiekvieną mėnesį prieš veidrodį fotkinuos. Poto dar su mažium ant rankų nusifotkinsiu, gražiai sudėliosiu ir gausis kažkas panašaus į tai

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nastya: 23 balandžio 2015 - 00:54
QUOTE(Nastya @ 2015 04 23, 02:45)
Sveikos meškutės  biggrin.gif  senai čia neberašiau  doh.gif Kokiom nuotaikom gyvenat? Pas mane kažkaip viskas puiku tik reikalų užkrito daug, nuo kojų per dienas nusikalu  doh.gif

Beje gal kas darot kokias įdomias fotosesijas per nėštumą?  ax.gif Aš tai kiekvieną mėnesį prieš veidrodį fotkinuos. Poto dar su mažium ant rankų nusifotkinsiu, gražiai sudėliosiu ir gausis kažkas panašaus į tai

user posted image

Labas rytas 4u.gif
Ideja gera, tikrai graziai ir idomiai atrodo.
As kai sau nepatinku ir meskute buvau ir dabar dar labaiu , tai nesifotkinu isviso ax.gif

Miegu vis dar gerai, tik verstis sunku ir rankos tirpsta , kai po galv adedu smile.gif

Reik kazkaip nueiti pasiimti pas gine siuntimo.
Atsakyti
Laba diena,
mane tai meslungis pradejo kankint, jau vel magni pradejau gert smile.gif

na ka, kita savaite jau musu prasides smile.gif

QUOTE(/ Lisa / @ 2015 04 23, 10:13)
Labas rytas  4u.gif
Ideja gera, tikrai graziai ir idomiai atrodo.
As kai sau nepatinku ir meskute buvau ir dabar dar labaiu , tai nesifotkinu isviso  ax.gif

Daba galima su fotoshopu pazaist ir nesifotkin saves kiekviena men nestuke.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kaip čia tylu dabar... Matyt visos į fb persikraustė blush2.gif
Atsakyti