Įkraunama...
Įkraunama...

Tujos

QUOTE(AJIRA @ 2016 04 24, 18:06)
Sodinau dar mazesnes gal 20 cm , suaugo aklinai turbut per 8 metus, reikia tik patresti... As tris kartus per sezona patresiu...Karpyt ju nekarpau tik virsunes kerpu iki reikiamo aukscio...

vis tik jauciu, ties paprastosiomis karpomosiomis apsistosim
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2016 04 24, 17:07)
vis tik jauciu, ties paprastosiomis karpomosiomis  apsistosim

Paprastu tuju neturiu, tai nezinau...o smaragdines thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2016 04 24, 18:20)
Paprastu tuju neturiu, tai nezinau...o smaragdines  thumbup.gif

Grazu jei pas jus, joms patiko, graziai auga viskas gerai. Bet macius ir tokiu ne labai kokiu vaizdeliu...Kiek ilgokai laukti, 8 metai, kad suvienodetu normaliai aukstis visu, ir butu bent zmogaus ugio rolleyes.gif Ai, gal ikisiu kokia viena kita ''gelyne'' ir papaks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2016 04 24, 17:30)
Grazu jei pas jus, joms patiko, graziai auga viskas gerai. Bet macius ir tokiu ne labai kokiu vaizdeliu...Kiek ilgokai laukti, 8 metai, kad suvienodetu normaliai aukstis visu, ir butu bent zmogaus ugio rolleyes.gif Ai, gal ikisiu kokia viena kita ''gelyne'' ir papaks  biggrin.gif

tujos siaip nereiklios, jeigu gauna trasu, saules ir dregmes puikiai auga bigsmile.gif man patinka kad ju karpyti nereikia, tik virsunes nulyginti... nes turiu karpomu augalu kitu, tai darbelio yra su jais...
Atsakyti
O su kuo karpote gyvatvores?
Atsakyti
Sveiki
Ar galima dabar pakirpti tuju virsunes?
Ir ar tinkamas laikas tresti ? Jei taip, gal rekomenduotumet kuo?
Dekui uz atsakymus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Laba diena,
pastebėjau, kad mano auginamos iš šakelių kai kurios tujos turi po kelias viršūnes. Palikti visas ar tik po vieną. Tujos šmaragd.

Ačiū atsakiusiai (-m) 4u.gif
Atsakyti
Labukas visoms. Susisodinau tujas apie 150 aukščio lyg tai vakarinės jos smile.gif Tik nervina kai po žiemos jų tie rudi žiedai kabo tokios ne žalios atrodo sad.gif kaip manote ar raut lauk, ar pažaliuos jos, ar plėsis jos dar kai toks aukštis jau ? sad.gif
Atsakyti
Ketinu tarp tujų pušelių pasodint,tik ar nenuvargs tujos ? smile.gif ir mulčiuot norėjau tujų ruožą, bet kaip lengviau veją išnaikint tame ruože, ar galima dengt plėvelę tiesiai ant vejos?
Atsakyti
Sveiki, kas turit ir auginat smaragdines tujas pasakykit ar jos zydi? Buvau girdejusi , kad jos nezydi. O dabar paziuriu, kad mano smaragdai su ziedeliais g.gif ( tuju aukstis apie 70 cm). Dideles tujos ( 1,5 m) be ziedu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taurida: 11 gegužės 2016 - 07:30
QUOTE(antrakartmamyte @ 2016 05 10, 15:13)
Ketinu tarp tujų pušelių pasodint,tik ar nenuvargs tujos ? smile.gif ir mulčiuot norėjau tujų ruožą, bet kaip lengviau veją išnaikint tame ruože, ar galima dengt plėvelę tiesiai ant vejos?

mano neprofesionalo akimis čia jau nėra kur sodinti kažką įtarpus.. juk augs tujos, plėsis..
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2016 05 11, 08:51)
mano neprofesionalo akimis čia jau nėra kur sodinti kažką įtarpus.. juk augs tujos, plėsis..

Na nevisai į tarpus, tik kelias,kad tą griežtą simetriją sušvelnint :-)
Atsakyti