Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

Noreciau patruldyti dar privee klausimu, as ne vilniete, kiek suprantu, jie tik internetu prekiauja, nera parduotuves, kur galima gyvai apziuret baldus? g.gif sugunde si spinta http://www.priveehom...olzanas?limit=0 kaina gera, bet kazkuri minejo, kad pirko su 70% pufa, tai idomu kokiu laiku buvo tokios nuolaidos, gal dar luktelt, ar neverta tiketis daugiau nei jau yra? gal yra cia daugiau turinciu kokiu baldu is ten, ir galetu parasyti atsiliepimus? 4u.gif
Atsakyti
Ta kazkuri, buvau as. biggrin.gif Kai mes pirkom, jie dar turejo "gyva" parduotuve ir vykde jos ispardavima, po to persikrauste i interneta. Todel gal dabar ju kainos ir siaip mazrsnes. Palyginimui-ta kede iki tol kainavusi 500 lt, mum atsiejo 150 lt, pufiko nuolaida buvo mazesne -nuo 700-800 iki 400 lt. Tai galit pasilyginti su dabar skelbiamom kainom.
Atsakyti
Idomumo delei paziurejau i ju puslapi, tai kedes modeliukas R 1206. Kaina dabar su nuolaida 120 eur. O pufo kaina tai dabar tokia, kiek tada ir mokejom.
Atsakyti
Sekmadienio proga vel pasirodau savo internetinems draugems mirksiukas.gif
Gal yra norinciu pasipuosti savo tuscias sienas? smile.gif

"Nostalgija" 120x80cm
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2015 04 26, 11:48)

Labai gražu wub.gif ...
Atsakyti
Kaip galima iforminti uzapvalintas lubas, t.y. lubu ir sienu sankirta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 04 26, 18:42)
Kaip galima iforminti uzapvalintas lubas, t.y. lubu ir sienu sankirta?  g.gif

Jei lubos aukstos, lenkimas iki kur prasideda tiesioji sienos plokstuma, dazomas lubu spalva (jei sienos kitos spalvos nei lubos), taip pat toje vietoje gali buti klijuojamas ir lubu apvadas.
Atsakyti
QUOTE(DevilAngel @ 2015 04 25, 14:35)
As kaip tik ziurineju ju valgomaji stala, man visai patinka, o dabar ir nuolaida kazkokia yra, kainuoja 574 eurai. Kurias tu kedes priderinai?
Jeigu esi patenkinta kokybe, tai tada liuks, nes gyvenu ne Lietuvoj, neturiu galimybes pati apziureti, tai uztai biski abejojau, bet kaina vilioja.. pas mus kainos trigubos, o ir vyrauja vien modernas- visokie stikliniai, kristoliniai stalai.

pas mane stalas ir kedes tokie 4u.gif

user posted image

QUOTE(zuikio zmona @ 2015 04 25, 23:14)
Noreciau patruldyti dar privee klausimu, as ne vilniete, kiek suprantu, jie tik internetu prekiauja, nera parduotuves, kur galima gyvai apziuret baldus?

jo, nera paprastos pardes, o nuolaidos buvo kai parde persikelinejo I neta 4u.gif

QUOTE(mamagabi @ 2015 04 26, 11:48)
Sekmadienio proga vel pasirodau savo internetinems draugems

wow kaip grazu wub.gif
Atsakyti
Pupuk, aš vėl noriu Jūsų paklausti dėl apšvietimo - kiek lempučių Jūsų sietyniukas virš stalo? Kažkada sakėt, kad tik vienas kol kas tas sietyniukas erdvėje šviečia ir šviesos užtenka g.gif ... Kokias lemputes esate įsisukę?
Pas mane dabar virš pietų stalo 6 lempučių sietyniukas. Nu man trūksta šviesos ant stalo (nekalbu apie likusią erdvę - nors ten dar ve viskas sukabinta), nors tu ką doh.gif ... Dar kai led lemputes įsuku, tos šauna šviesą į viršų, tai nuo baltų lubų kiek atsispindi, pasisklaido ta šviesa, bet jei kaitrines susikuku, tai jos kažkaip šviesą į šonus skleidžia, o ant stalo gaunas toks maždaug sietyno skersmens šešėlis doh.gif verysad.gif ... Galvoju, gal kartais gaubteliai pagelbėtų nukreipdami šviesą į apačią unsure.gif ...

Gal čia aš kokia nenormali, kad man jos mažai ir mažai doh.gif , kai kitiems užtenka...
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2015 04 26, 20:23)
Jei lubos aukstos, lenkimas iki kur prasideda tiesioji sienos plokstuma, dazomas lubu spalva (jei sienos kitos spalvos nei lubos), taip pat toje vietoje gali buti klijuojamas ir lubu apvadas.

O apvadas jau ne kampinis? O tiesiog sieninis?
Aciu uz atsakyma.
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2015 04 27, 09:47)
pas mane stalas ir kedes tokie 4u.gif



Labai grazu, aciu uz nuotrauka 4u.gif Bet ziuriu prie prailginto stalo sunkiai tilptu 8 kedes? g.gif
Atsakyti
Juodai, pas mus 5 lemputemis, sios patalpos puseje jis tik vienas kabo su Phillips taupiomis lemputemis, kur kazkada dejau irgi nuoroda, zinok jokiu seseliu nemeta ir sviesos tikrai uztenka 4u.gif
dar bus kitoje patalpos puseje 2 ar trys pakabinami sviestuvai virs salos ir halogenu juosta visai pagal virtuvinius baldus 4u.gif

QUOTE(DevilAngel @ 2015 04 27, 12:13)
Labai grazu, aciu uz nuotrauka 4u.gif  Bet ziuriu prie prailginto stalo sunkiai tilptu 8 kedes? g.gif

ner uz ka ir aciu 4u.gif jo 8 netelpa graziai isipaisyti, zinoma kai reikia atnesu as dar tas papildomas 2 kedes, bet kad graziau ziuretusi naudojame kasdieniui naudojimui 6 smile.gif
Atsakyti