Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(rabuska@ @ 2015 06 25, 20:04)
Ten seniau rasyta , ne kovo menesi.... g.gif  ir tikrai tikrai Tavo- galvoju ,koks puikus skois mirksiukas.gif

Aciu biggrin.gif
Sakai tikrai mano g.gif rolleyes.gif Kazko stipriai atmintis slubuoja, bijau, kad teks pasiduoti 000189.gif arba pasakok daaaar placiau kas ten gero ir grazaus - gal kas is "musu chebros" prisimins, gal issisaugojo mirksiukas.gif
Ar negali buti taip, kad blogo nuoroda idejo TuDa, o as tik pakomentavau g.gif - dedu viltis i ja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 25 birželio 2015 - 20:55
Koleges biggrin.gif
Kas turit Ikea virtuve, gal galit pasidalinti patirtim. Kokia turit, ar patenkintos. Pas patinka, o kas ne? Labiausiai domina, kaip "devisi" ar nera kokiu defektu. Gal ir buitine technika ju turite? Kokia gaunasi kaina.

Klausineju, nes yra planu isirengineti kita busta. Dabartiniam turim Voke. Viskas su ja super, tikrai, jokiu priekaistu, isskyrus kaina. bigsmile.gif Va, o kadangi as nesu didele viturves fane, galvoju, kad gal galeciau cia pataupyti. Tada dar Ikejos pas mus nebuvo, kai isirenginejom.

Kas turit, parasykit ir modeliuka. 4u.gif
Atsakyti
Viskas gerai su ikeejos virtuvem. Tikrai kokybiskai,arba bent ne prasciau uz gaminamas. Viskas labai apgalvota, o maloniausia kad gali poto pritaikyti aksesuarus. Mes turim ta populiariausia balta filingine.
Tik stalvirsio ju medinio neimciau-nors ir puikiai atrodo, bet abejoju ar gerai devesis. Nors gal jei saugoti. ( mes ėmėme nuomai,tai pritaikem laminatini labai panasu į ikejini medzio rašto is seniu.) tik atkreipti demesi jog ekejos stalvirsiai platesni.mums teko deti aliuminine juosta uzdengti skyle. Taipat virsutines spinteles vos gylesnes.

Dar turime is ju indaplive-nes pigiau niekur naujos neradau. O seip ju technika elektroliukso, tik ikejos pavadinimais. Geresnei duoda pailgintas garantijas.

Kainos prasme mūsų modelio gaunasi 1 m -1000lt plius minus. Kitos 800-1300
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looo: 28 birželio 2015 - 10:30
QUOTE(Rasytee @ 2015 06 22, 20:08)
i bijūnų temą ir aš pasirodysiu  rolleyes.gif

Labai grazi baltoji komoda wub.gif gal turit daugiau jos foto,kad geriau matytusi? kur pirkot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2015 06 28, 10:28)
Viskas gerai su ikeejos virtuvem. Tikrai kokybiskai,arba bent ne prasciau uz gaminamas. Viskas labai apgalvota, o maloniausia kad gali poto pritaikyti aksesuarus. Mes turim ta populiariausia balta filingine.
Tik stalvirsio ju medinio neimciau-nors ir puikiai atrodo, bet abejoju ar gerai devesis. Nors gal jei saugoti. ( mes ėmėme nuomai,tai pritaikem laminatini labai panasu į ikejini medzio rašto is seniu.) tik atkreipti demesi jog ekejos stalvirsiai platesni.mums teko deti aliuminine juosta uzdengti skyle. Taipat virsutines spinteles vos gylesnes.

Dar turime is ju indaplive-nes pigiau niekur naujos neradau. O seip ju technika elektroliukso, tik ikejos pavadinimais. Geresnei duoda pailgintas garantijas.

Kainos prasme mūsų modelio gaunasi 1 m -1000lt plius minus. Kitos 800-1300

Labai aciu uz pasidalinima mintimis. O kokia ta populiariausia? Filinginiai modeliukai pas juos keli, bet man kazkaip ta kur su berzo masyvu lyg atrodo nieko Laxarby vadinasi, arba Grytnas dar irgi, bet sita jau plokste. Na, as irgi galvoju, kad, jei duoda 25 m garantija, tai negali buti prastos, gi reiks isipareigojimus vykdyt. Stalvirsi kazkaip neplanavau is ju pirkt- deciau arba granitini, arba lieto akmens. O is technikos man uzkliuvo uz akies imontuojama mikrobamge su kepimo f-ja. Kaip man, jungianciai orkaite max 10 kartu per metus, manau uztektu.:-) ir indukcine visai ne karve kainuoja. Gal kas turit? Virsutiniu spinteliu deti neplanuoju.
4u.gif
Atsakyti
As irgi deciau granito Stalvirsi ( kaip sau) tik ne is ikejos,ten jis kosmosa kainuoja.

Pas mus gritnas. Nepamenu tiksliai ju virtuves masyvu,bet bent jau kur spintu duru tas masyvas tai labai trapus atrodo. O gritno plokste tokia gan stora, ir nudazyta kokybiskai. Kokybe tikrai gera.

Seip mum tiko matmenys,-tai nesukom galvos visa virtuve is ten ir paemem. Uztat susidejom su stumdomu spintu baldininkais, -tai jau nuo vasario Men bendraujam !!!!
Atsakyti
Aisku, aciu. Uzsidedu Grytnas pliusiuka. Aha, as pagal svorius paziurejau, kad medines dureles daugiau nei kg lengvesnes. Aisku, reiks vaziuot ir ziuret gyvai, bet labai naudinga informacija is zmoniu, kurie realiai tuo naudojasi. Rodos dar Iriska buvo Ikejine virguve susidejus. g.gif , bet retokai ji cia bepasirodo.
Nea, kazkaip stalvirsio is Ikejos kazkodel neplanuoju. Turiu dabar lieto akmens. Labai man tas vientisumas patinka. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lukaura @ 2015 06 25, 14:49)
Kadangi pas mane dar tik sienos dazomos, tai gal susidurete su sienu apvadais- dekorais kur juos galima isisgyti pigiau, ir ka rinktis ar gipsinius, ar is putplascio?

Putplastis nieko doro, nors ir pigu.
Gipsas pigiau už poliuretaną, bet gali būti, kad montavimas kainuos brangiau. Man mamagabi (ačiū) buvo užrodžius botto.lt, rozečių kainos pasirodė geresnės nei poliuretaninių, tai manau ir su apvadais tas pats. Dar Skuvita gipsiniais prekiauja.
Poliuretaną irgi reikėtų atsargiai rinktis - dviem pažįstamiem atsirado tarpeliai sujungimo vietose maždaug po metų eksploatacijos, nors tikrai nebuvo pirktas pigiausias produktas.
Atrodo šitie neblogi kainos /kokybės santykiu: https://www.oracdeco...filter26=axxent. Prekiauja daug kas, man čia http://www.avalonas.lt/lt/ pasirodė talkavas vadybininkas, nors ir nepirkau pas juos.
O pigiausia Lenkijoj smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 29 birželio 2015 - 17:13
QUOTE(Y2K @ 2015 06 29, 18:09)
Putplastis nieko doro, nors ir pigu.
Gipsas pigiau už poliuretaną, bet gali būti, kad montavimas kainuos brangiau. Man mamagabi (ačiū) buvo užrodžius botto.lt, rozečių kainos pasirodė geresnės nei poliuretaninių, tai manau ir su apvadais tas pats.
Dar Skuvita gipsiniais prekiauja.
Poliuretaną irgi reikėtų atsargiai rinktis  - dviem pažįstamiem atsirado tarpeliai sujungimo vietose maždaug po metų eksploatacijos, nors tikrai nebuvo pirktas pigiausias produktas.
O pigiausia Lenkijoj smile.gif

Prasom, kad tik praverstu smile.gif
Skuvitoje reiktu imti diiiideli kieki, nes "po mazai" neveza arba kaina gaunasi kosmosine. Nebent labai pasisektu ir butu like likuciai nuo kazkieno vezto uzsakymo, bet tada jau reiktu imti tai kas yra, o ne kas tinka mirksiukas.gif
Musu poliuretaniniai apvadai kad ir brangus (is Solidecor), bet vis tiek kai kur sutruko per sujungimus, nes tai priklauso: ir nuo darbo kokybes, ir nuo poliuretano sudeties, ir nuo plysiu/siuliu glaisto, ir nuo aplinkos salygu/svyravimu, ir nuo pacios "tiobos vaiksciojimo", kas budinga naujai statybai.
Lenkuose pigiau, ypac jei transportas "ne vapros" smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 29 birželio 2015 - 20:21
Šiandien atkeliauja langai ir pradės dėti clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(**Deiva** @ 2015 06 30, 13:27)
Šiandien atkeliauja langai ir pradės dėti  clap_1.gif

smagu drinks_cheers.gif

mano levandų puokštelės jau pradeda džiūti wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rabuska@ @ 2015 06 24, 22:14)
Neee rolleyes.gif  Tokia sviesi moteris, turi savo bloga.. biggrin.gif  Nu suintrigavau as cia jus smile.gif

Gal šitas g.gif , nors jos namučiai neatitinka apibūdinimo doh.gif http://www.southshor...onal-rooms.html
Papildyta:
QUOTE(**Deiva** @ 2015 06 30, 12:27)
Šiandien atkeliauja langai ir pradės dėti  clap_1.gif

Džiaugiamės kartu biggrin.gif , nusipirk Aistuko prirodyta servetėlę iš Drogo, super pagalbininkė thumbup.gif langų valymui.

Papildyta:
QUOTE(AJIRA @ 2015 06 30, 13:51)

mano levandų puokštelės jau pradeda džiūti  wub.gif

Veikia taip raminančiai tokie vaizdai wub.gif http://dustjacket-at...-provence.html/
Atsakyti