Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

O kas nors statėt neintegruotą viryklę g.gif
Tame houzz (kurį paskutiniu metu žiūriu dieną ir naktį biggrin.gif ) daug kur matau paprastas virykles pastatytas. Man gražu ir labai gerai žiūrisi. Aišku, žodis paprastas čia ne vietoj biggrin.gif, nes pasidomėjau ir tos amerikoniškos pastatomos viryklės kainuoja labai nemažus pinigus...
Na, bet gi mąstau, gal aš visai norėčiau paprastą statyt, o ne tą integruotą g.gif. Aha, trupiniai ir maisto likučiai šaukia man proto balsas, bet gi galvoju atsitraukia juk ji, tai juk išvalysiu jei kas ten pateks laikas nuo laiko rolleyes.gif
Atsibodo ta integruota, juolab pas mus dujos, nebus ji graži, kaip tos elektrinės, kad yra g.gif

Papildyta:
QUOTE(Rabambule @ 2015 06 02, 11:32)
Taip atrodo mano apvadai viduje, pirkta domus galerijoje solid decor lyg, jau nebepamenu:)

aha, ačiū užsirašau į užrašus, gal pravers info 4u.gif
Atsakyti
Pasirodau ir as. smile.gif
Irgi svarstem del technikos spalvos...nugalejo balta ir nesigailiu.......nesipjauna tie atspalviai
user posted image
Atsakyti
Oho, profai, čiotkai labai thumbup.gif niu, bet pas Jus ir kiek kitokia orkaitė ir sienos kita spalva, neiziuriu kas ten, rąstai? Super
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2015 06 02, 21:17)
Oho, profai, čiotkai labai thumbup.gif  niu, bet pas Jus ir kiek kitokia orkaitė ir sienos kita spalva, neiziuriu kas ten, rąstai? Super

Atsiverciau atgal, ta pati orkaite lyg, pasirode ax.gif
Atsakyti
QUOTE(profas @ 2015 06 02, 19:23)

thumbup.gif + dar idėją pasigavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2015 06 02, 21:17)
Oho, profai, čiotkai labai thumbup.gif  niu, bet pas Jus ir kiek kitokia orkaitė ir sienos kita spalva, neiziuriu kas ten, rąstai? Super

Dekui ax.gif ax.gif
Aha, rastai, idedu kur geriau matosi,
Ir tuo paciu nesenai baigti laiptai.
Man jie buvo kone didziausias galvosukis ....kaip rastiniame name juos priderinti .......bet pavyko !!
user posted image
Atsakyti
Profai, as tai pagavau įdėja su siuvimo masinos kojomis thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kaip ir žadėjau rodau tą savo namo stogo pakalimą. Namas dar neapšiltintas, kaip matot. Lentutės tokios ir bus, jos nušlifuotos tik nudažysime jas baltai. O balkius nežinau tokius ilgus gal ir nepaliksime g.gif
Man patinka tas pakalimas, namui duoda lengvumo.
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(profas @ 2015 06 02, 19:23)
Irgi svarstem del technikos spalvos...nugalejo balta ir nesigailiu.......nesipjauna tie atspalviai
user posted image

Graziai kuriates, pirma karta savo gartrauki matau realybeje, ne man vienai jis grazus thumbup.gif kojos siuvimo sauniai pritaikytos.
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2015 06 02, 21:54)
Man patinka tas pakalimas, namui duoda lengvumo.
user posted image

darbu eigoje is karto uz gegnes pritvirtinkit led juostele apsvietimui - Kaledoms turesit fantastiskai apsviesta pastoge wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(paslaptukai @ 2015 06 02, 20:43)
Profai, as tai pagavau įdėja su siuvimo masinos kojomis  thumbup.gif  thumbup.gif

Paziurekit dar google, kiek pavyzdžių smile.gif aš jau seniai suku ratus aplink močiutės siuvimo mašiną, bet kad ji vis dar ja naudojasi biggrin.gif
https://www.google.c... ...280&bih=800
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2015 06 02, 18:15)
O kas nors statėt neintegruotą viryklę  g.gif
Tame houzz (kurį paskutiniu metu žiūriu dieną ir naktį  biggrin.gif ) daug kur matau paprastas virykles pastatytas. Man gražu ir labai gerai žiūrisi. Aišku, žodis paprastas čia ne vietoj  biggrin.gif, nes pasidomėjau ir tos amerikoniškos pastatomos viryklės kainuoja labai nemažus pinigus...
Na, bet gi mąstau, gal aš visai norėčiau paprastą statyt, o ne tą integruotą  g.gif. Aha, trupiniai ir maisto likučiai šaukia man proto balsas, bet gi galvoju atsitraukia juk ji, tai juk išvalysiu jei kas ten pateks laikas nuo laiko  rolleyes.gif
Atsibodo ta integruota, juolab pas mus dujos, nebus ji graži, kaip tos elektrinės, kad yra  g.gif 4u.gif

gražu, kai neintegruota viryklė tikrai senoviška ir gražiai atnaujinta arba kai nauja, bet įspūdinga. bet kai elementari viryklė iš prekybcentrio tai schmoll.gif jau tikrai geriau integruota.
Atsakyti