Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(Rabambule @ 2015 06 01, 18:40)
As zadejau, bet nedejau..pabijojau vaizdo po metu, kad nebutu rudu plemu, todel rinkausi juoda..

dekui 4u.gif

QUOTE(Soni @ 2015 06 01, 21:31)
Sveikos

Na išdrysiu čia pasirodyti,nes šios temos dėka bandau savo jėgom kurtis naujus namus...

Aš ilgai svarsčiau baltą ar juodą kaitlentę dėti,vis dėlto nusvėrė balta

dekui,o kokios pas jus firmos? cia indukcine?
pas mus bus toks pat isplanavimas- kampu tik ilgesne siena, gal galima smulkiau kokias plyteles dejot? smile.gif graziai atrodo. Ir dar man siulo det plyteles ir uzsukant siena kur jau nera spinteliu ir net lango anga,nes tipo nuo kriaukles taskysis, kol kas man lyg keista ta mintis unsure.gif bet va gavau tokius dizaineres siulymus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2015 06 01, 22:31)
Sveikos

Na išdrysiu čia pasirodyti,nes šios temos dėka bandau savo jėgom kurtis naujus namus...

user posted image

O čia su plytelėm jau
user posted image

Man grazu wub.gif Kas virtuves maldus dare?
Atsakyti
QUOTE(rabuska@ @ 2015 06 02, 08:43)
Man grazu  wub.gif  Kas virtuves maldus dare?

gražu, o čia medis ar MDF? jau aš kokia pikta, man nepraėjus metams-jau dureles išpūtė, kas per kokybė dabar, esu turėjus virtuvės komplektą-17metų, išmečiau kaip naują, tai atvargsiu kažkiek su šituo, bet poto būtinai į medinį persidarysiu, negaliu pakęsr tokių dalykų
Atsakyti
Kaitlentė indukcinė,wirpool ,jei gerai pamenu,firmos. Plytelįs pirktos Iris parduotuvėj,firmos neatsimenu. Virtuvinis medis,darė Taubaldis.
Atsakyti
QUOTE(Trikse @ 2015 06 01, 23:06)
Ir dar man siulo det plyteles ir uzsukant siena kur jau nera spinteliu ir net lango anga,nes tipo nuo kriaukles taskysis, kol kas man lyg keista ta mintis  unsure.gif  bet va gavau tokius dizaineres siulymus  unsure.gif

esu turejusi virtuvėj langą su plytelėm visa anga buvo išklijuota. Lyg ir mada buvo tokia LT prieš 15 metų biggrin.gif
Kai aš turėjus tokį variantą, tai dabar užmušk, bet nenorėčiau biggrin.gif
Gal ir praktiška, dėl taškymosi, bet man per daug jau tų plytelių. Ir kol kas dar neturėjau kriauklės po langu, nežinau iki kiek ten taškos, nu bet negi tiek, kad visą langą nupilstai g.gif biggrin.gif kiek nuotraukų peržiūrėjau, gal dėmesio neatkreipiau, bet lyg ir nemačiau niekur, kad kas taip darytų g.gif
Atsakyti
Sveikos

Mano požiūriu būtų juoda tiek kaitlentė, tiek orkaitė gražiau, dabar tas baltumas skiriasi nuo spintelių spalvos ir įsiveda dar vienas šviesios spalvos atspalvis, kurių jau ir taip nemažai (spintelės, stalviršis, plytelės, sienų spalva).
Bet patys baldai gražūs tikrai thumbup.gif
Atsakyti
Išejo kalba tai patarkit ir man ar perimetru visu klijuoti plyteles ir angas lango ar tik ta sienele kampe kur kaitlentė? o gal tik viena siena kriaukle dar neispjauta bus toje puseje kur kaitlente.
user posted image
user posted image
4u.gif
desim tokios plyteles bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gustukas000: 02 birželio 2015 - 10:21
QUOTE(Carpe diem @ 2015 06 02, 11:03)
Mano požiūriu būtų juoda tiek kaitlentė, tiek orkaitė gražiau, dabar tas baltumas skiriasi nuo spintelių spalvos ir įsiveda dar vienas šviesios spalvos atspalvis, kurių jau ir taip nemažai (spintelės, stalviršis, plytelės, sienų spalva)

pritariu ir aš drinks_cheers.gif
Atsakyti
apvadai
Taip atrodo mano apvadai viduje, pirkta domus galerijoje solid decor lyg, jau nebepamenu:) sutankinta, gruntuota, dazyta sienu balta spalva. Man grazu.
Del kaitlentes - nedeciau kur angos, nesitaske seniau tureta tokioje pozicijoje. Siuo metu pas mane visai plyteliu nera, taip taskosi, bet nuriebalintoju nuvalau ir viskas:)
Atsakyti

http://i61.photobuck...zpsxbsxdkww.jpg

man grazu wub.gif . Jei kaitlente vienodos spalvos su plautuve, stalvirsis atrodo vientisesnis, ypac jei baldai sviesus - kam ta juoda "skyle" stalvirsyje ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2015 06 02, 11:03)
Mano požiūriu būtų juoda tiek kaitlentė, tiek orkaitė gražiau, dabar tas baltumas skiriasi nuo spintelių spalvos ir įsiveda dar vienas šviesios spalvos atspalvis

o man viskas cia labai puiku. Isivaizduoju gyvai isvis super ziurisi. Nesuprantu as tos baltos spalvos neatitikimo baimes. Juoda, metalo spalvos technika irgi iveda papildoma spalva, skaido vientisuma. Balta technika tokie patys spalvu "plemai" tik zymiai maziau krentantys i akis.
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2015 06 02, 10:03)
Mano požiūriu būtų juoda tiek kaitlentė, tiek orkaitė gražiau, dabar tas baltumas skiriasi nuo spintelių spalvos ir įsiveda dar vienas šviesios spalvos atspalvis, kurių jau ir taip nemažai (spintelės, stalviršis, plytelės, sienų spalva).
Bet patys baldai gražūs tikrai  thumbup.gif

gražu labai, bet aš ir už juodą wink.gif
Atsakyti