Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(Liolio @ 2015 05 23, 07:51)
Mus visi labai gasdino, kad Lietuvos salygomis tamburas butinas. Neisejo mums jo susiprojektuot, niekaip neitilpo. Svarstem svarstem, sugalvojom jei jau reikes, desim dvigubas duris. Praejo si ziema ir nematau kokio reikalo daryti tambura. Kiek jau ten tos silumos iseina. Juk langa irgi ziema praveriam pravedinimui ir palaikom ilgiau nei kad duris iseinant/ieinant. Na, vaikai (nors siaip aktyvus) nelaksto kas 5min, gal kitaip snekeciau smile.gif

Ši žiema buvo kaip ne žiema, bet linkiu kad ir toliau nepasjustumėte reikalo. aš asmeniškai niekaip neatsisakyčiau jo schmoll.gif Šią žiemą irgi nesijautė, bet užpraėjusią - žymus skirtumas.
Atsakyti
Labukas mergaites, gal patarsite kur galeciau paziureti namu fasadu su tokiu ale gonkelio tipo iejimu ax.gif
Aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
Merginos, ne visai į klasikos temą, bet..
Kokias lubas darėt g.gif
Vyras šneka apie tris variantus: dažyt, tapetuot ir dar įtempiamas kažkokias.
Man atrodo reik dažyt ir viskas nenoriu jokių ten tapetų ant lubų, ar ten įtempiamų kažkokių unsure.gif
Vyrui atrodo, kad reikia tapetuot, girdi jei paskui trūkinės, tai nesimatys g.gif
o aš iki šiol galvojau, kad mums su vyru beveik visur nuomonės sutampa idealiai lotuliukas.gif
Pritarkit bent jau jūs man, kad tik dažyt ir vsio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2015 05 25, 22:24)
Kokias lubas darėt  g.gif
Man atrodo reik dažyt ir viskas nenoriu jokių ten tapetų ant lubų, ar ten įtempiamų kažkokių  unsure.gif
Vyrui atrodo, kad reikia tapetuot, girdi jei paskui trūkinės, tai nesimatys  g.gif
o aš  iki šiol galvojau, kad mums su vyru beveik visur nuomonės sutampa idealiai  lotuliukas.gif
Pritarkit bent jau jūs man, kad tik dažyt ir vsio  biggrin.gif

Pas mus visur dažytos tik miegamuosiuose lentelėm kaltos. Įtempiamos su klasika nesiderina, tapetai ant lubu...nzn kaip kitiem man tik bobutes trobelej atrodo tinka
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2015 05 25, 22:24)

Tik dažyt ir vsio biggrin.gif Jau geriau įtūkimas, nei tapetas ant lubų lotuliukas.gif .
Tik pasirinkit kokybiškus dažus, matau, kad savo mieste turit kas jais prekiauja: http://flugger.lt/ka...a/vidaus-dazai/
Papildyta:
QUOTE(traputis @ 2015 05 25, 20:15)
Labukas mergaites, gal patarsite kur galeciau paziureti namu fasadu su tokiu ale gonkelio tipo iejimu ax.gif
Aciu is anksto 4u.gif

Visur, kur tik yra namų projektų, kad ir čia: http://www.archipela.../namu-projektai
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2015 05 25, 23:24)
Kokias lubas darėt  g.gif
Man atrodo reik dažyt ir viskas nenoriu jokių ten tapetų ant lubų, ar ten įtempiamų kažkokių  unsure.gif
Vyrui atrodo, kad reikia tapetuot, girdi jei paskui trūkinės, tai nesimatys  g.gif
o aš  iki šiol galvojau, kad mums su vyru beveik visur nuomonės sutampa idealiai  lotuliukas.gif

tik uz lubu dazyma drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal kas gali man atsakyti ar eina iš šio puslapio uzsisakyti prekes pačiam i Lietuva?
http://www.reuter-sh...om/kitchen.html
Atsakyti
Sveikos, i lubu tema, neseniai apziurejau itempiamas lubas, tai gal visai neblogai matines ziuretusi:) blizgios tai aisku ne:) mes kadangi norim greit isirengti tai patiko kad per 2 dienas padarytu mums viso namo lubas.
Atsakyti
QUOTE(Gustukas000 @ 2015 05 26, 08:38)
Sveikos 4u.gif
Gal kas gali man atsakyti ar eina iš šio puslapio uzsisakyti prekes pačiam i Lietuva?
http://www.reuter-sh...om/kitchen.html

siaip raso, kad siuncia

Lithuania
Packaging type Delivery costs6)
Parcel 44,13
Half pallet 117,44
Euro-pallet 151,67
Bath pallet 166,07
Bath pallet XL 184,07
Special pallet 198,13
Atsakyti
Del lubu, tai as uz dazytas, arba, jei kisene leidzia-itempiamos. Pastarosios turi privaluma, nes neatsiras itrukimu laikui begant, kas siaip yra turbut neisvengiama. Su klasika tikrai nesipjauna, nes net nesimato, kad jos kazkokios ypatingos (na, jei nesirinksit kazkokiu ekstravagantisku, aisku biggrin.gif )
Atsakyti
tik jau netapetuokit schmoll.gif jeigu labai bijot, kad skils, tada jau geriau įtempiamos.
Atsakyti
QUOTE(laumzirge @ 2015 05 26, 12:54)
tik jau netapetuokit schmoll.gif jeigu labai bijot, kad skils, tada jau geriau įtempiamos.

Yra tokie tapetai (lyg ir stiklo vadinasi) , kurie klijuojami ir dazomi, tam kad nesimatytu itrukimu, Nelabai kas nori juos klijuoti, nes tie smulkus stikliukai byra ir gana sunku juos užklijuoti ant lubu. Pas mes 2 kambariuose yra uzklijuoti, tai tikrai pacios lubos niekuo nesiskiria ir visai nesimato ar tas tapetas yra ar ne, tik kad tikrai neskilineja . Patys bandeme klijuoti vonioje, tai nepasiseke, nukrito lotuliukas.gif
Atsakyti