Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(arbuzina @ 2015 05 18, 20:39)
Sveikos merginos,
Ar dėjote duris iš tambūro į holą? Pas mus palikta didžiulė niša, aš norėčiau, kad ji ir liktų, bet vyras šaukia,kad būtinai reikia durų, nes žiemą eis šaltis, juolab, kad iš holo eina toliau bendra erdvė su svetaine ir virtuve.
Taigi durų kaip ir reik  g.gif, bet tai kokias jas dėt  g.gif Houzz gal nemoku užsiklaust, bet nieko gero man neišmeta  g.gif durų norėtųsi kažkokių puošnesnių lyg ir toj vietoj  g.gif
Kokias dėjote, arba planuojat dėt  g.gif

Gyvenu bute, tamburo neturiu, turiu tik hola, tad pasvarstymai teoriniai. biggrin.gif Manau, kad labai daug kas sioje situacijoje priklauso nuo zmoniu ir ju iprociu bei noru. Pavyzdziui, jeigu mazu vaiku nera ir neplanuojami, o zmones ryte iseina i darba ir grizta tik vakare, tai nebus dideliu silumos nuostoliu ir galima labiau pagal norus ziureti. Pas draugus yra tamburas, o is jo iejimas jau beveik is karto i gyvenamaji kambari. Durys yra, bet maciau dazniausiai atidarytas . Turi maza vaika. Jokiais salciais nesiskunde. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ostė @ 2015 05 19, 08:53)
Aš už tambūrą su durimis iš asmenins patirties. Neįsivaizduoju kitaip gyvenant su vaikais lakstančiais žiemą į lauką pirmyn-atgal, tai pasiimt kažką, tai pirštinės sušlapo, o šalčio tikrai prieina ir nemažai būtent varstant duris.

Tikrai taip drinks_cheers.gif manau durys tikrai reikalingos ir net butinos musu gamtinemis salygomis
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 05 19, 11:41)
Tikrai taip  drinks_cheers.gif manau durys tikrai reikalingos ir net butinos musu gamtinemis salygomis

Sutinku. Gyvenom kuri laika be tamburo duru. Kai isidejom, tai sKirtumas akivaizdus. Sildymo kastai irgi siek tiek mazesni. Kai salciu dideliu nera, tai ir pas mus daxnai tos durys praviros. Esant didesniam minusui laikom uzdarytas. Kol gyvenom be duru, kazkokio didelio blogio tame neizvelgem. Dabar tiesiog galim lyginti.
Bet manau, jog nemenka reiksme turi ir busto planas.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2015 05 19, 12:46)
Sutinku. Gyvenom kuri laika be tamburo duru. Kai isidejom, tai sKirtumas akivaizdus. Sildymo kastai irgi siek tiek mazesni. Kai salciu dideliu nera, tai ir pas mus daxnai tos durys praviros. Esant didesniam minusui laikom uzdarytas. Kol gyvenom be duru, kazkokio didelio blogio tame neizvelgem. Dabar tiesiog galim lyginti.
Bet manau, jog nemenka reiksme turi ir busto planas.

Tema apmirus tai ikisu trigrasi ir as. Turejau tambura, dabar neturiu, taigi galiu pasidalinti patirtimi. Pirmu variantu tamburas buvo, bet labai mazas, todel vistiek renkdavomes visi ne jame, o gaudavosi duru darinejimai, tai realiai vienos durys visada budavo atidarytos, taigi jeigu darotes tambura, darykites patogu keliems zmonems bent jame buti. Dabar jo neturiu, esu padarius galimybe slankiojancias stiklines su skirstymais duris deti, bet poreikio dar nebuvo, turbut todel, kad namo dydis kitoks, erdves kitaip isdeliotos, nei kas traukia nei ka..ir siaip negi jau kas susirgo nuo duru atidarymo, ar ta siluma labai isgaravo..nzn, neskaiciavau;))
Papildyta:
QUOTE(Rabambule @ 2015 05 19, 20:00)
Tema apmirus tai ikisu trigrasi ir as. Turejau tambura, dabar neturiu, taigi galiu pasidalinti patirtimi. Pirmu variantu tamburas buvo, bet labai mazas, todel vistiek renkdavomes visi ne jame, o gaudavosi duru darinejimai, tai realiai vienos durys visada budavo atidarytos, taigi jeigu darotes tambura, darykites patogu keliems zmonems bent jame buti. Dabar jo neturiu, esu padarius galimybe slankiojancias stiklines su skirstymais duris deti, bet poreikio dar nebuvo, turbut todel, kad namo dydis kitoks, erdves kitaip isdeliotos, nei kas traukia nei ka..ir siaip negi jau kas susirgo nuo duru atidarymo, ar ta siluma labai isgaravo..nzn, neskaiciavau;))

Zinoma hole sildomos grindys sildomos, nors kitur radikai.
Atsakyti
Grazu wub.gif
user posted image
Atsakyti
man taip pat drinks_cheers.gif o zidinys wub.gif
Atsakyti
Mus visi labai gasdino, kad Lietuvos salygomis tamburas butinas. Neisejo mums jo susiprojektuot, niekaip neitilpo. Svarstem svarstem, sugalvojom jei jau reikes, desim dvigubas duris. Praejo si ziema ir nematau kokio reikalo daryti tambura. Kiek jau ten tos silumos iseina. Juk langa irgi ziema praveriam pravedinimui ir palaikom ilgiau nei kad duris iseinant/ieinant. Na, vaikai (nors siaip aktyvus) nelaksto kas 5min, gal kitaip snekeciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2015 05 23, 07:51)
Mus visi labai gasdino, kad Lietuvos salygomis tamburas butinas. Neisejo mums jo susiprojektuot, niekaip neitilpo. Svarstem svarstem, sugalvojom jei jau reikes, desim dvigubas duris. Praejo si ziema ir nematau kokio reikalo daryti tambura. Kiek jau ten tos silumos iseina. Juk langa irgi ziema praveriam pravedinimui ir palaikom ilgiau nei kad duris iseinant/ieinant. Na, vaikai (nors siaip aktyvus) nelaksto kas 5min, gal kitaip snekeciau smile.gif

Pati parasete "kiek tos silumos iseina". Faktas, jog iseina ir faktas, jog saltis ieina biggrin.gif Jei kokiu 4 asmenu seima vienu metu grizta ar draugu burys igriuna, tai ieina ir iseina visa ko pakankamai nemazai smile.gif Todel faktas, jog geriau, jei tamburas yra ( na, gal neimsim gincytis jog tamburas blogis biggrin.gif ), tai papildomas pliusas, papildomas komfortas. Bet jei jau nera galimybes ji tureti, ar dar gal tiesiog kazkam graziau be jo, tai tikrai niekas del jo nebuvimo mirtinai nesusals ziema ir nesubankrutuos del sildymo saskaitu smile.gif, na ir sutaupys pinigu ant jo irengimo tongue.gif Palyginti, kaip geriau ir kiek taupiau imanoma tik pagyvenus su ir be jo tame paciame buste. Yra - gerai, nera - irgi ne gedulas smile.gif

...Silta sita ziema buvo, gerai ir be tamburo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 23 gegužės 2015 - 10:01
Tamburas, man asmeniskai, reikalingiausias yra tvarkai palaikyti - lauko rubams ir avalynei, purvui sulaikyti. Saltis dar ne baisiausias dalykas. Saltis eina tik ziema, o dulkes ir purvas nesasi i vidu kasdiena ir dar po kelis kartus doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2015 05 23, 21:55)
Tamburas, man asmeniskai, reikalingiausias yra tvarkai palaikyti - lauko rubams ir avalynei, purvui sulaikyti. Saltis dar ne baisiausias dalykas. Saltis eina tik ziema, o dulkes ir purvas nesasi i vidu kasdiena ir dar po kelis kartus  doh.gif .

Mes siuo metu daromes projektuka, tai be tamburo net neisivaizduoju smile.gif Sese nama pasistacius, man ten ziauriai tamburo truksta, matau, jog ir ji del to gailisi, bet neissiduoda biggrin.gif Tarkim ,jei koks suejimas, sveciai, daugiau zmoniu, saltis tikrai eina ir labai jauciasi, jei dar kaip rukyti pradeda vaiksciot doh.gif
O kitas dalykas, kaip jau minejo, tai svaros palaikymas!!!!! Iejai, rubus i spinta, batus palikai, i tapkes ir pirmyn biggrin.gif Kol kas gyvenam be tamburo, nespeju sluot kaip viskas is lauko po kambarius nesiojasi.......
Atsakyti
Mergaites pasidalinkite, kokius kombinuoto šildymo radiatorius (gyvatukus) montavote į savo vonios kambarius, reikia santechnikui pasakyti kokie bus jp matmenys, o aš niekaip neišsirenku iš tokios dideles pasiūlos, šiaip linkstų link balto, ką manot?
http://www.voniosrad...diatoriu_akcija
Atsakyti
QUOTE(paslaptukai @ 2015 05 24, 16:48)
Mergaites pasidalinkite, kokius kombinuoto šildymo radiatorius (gyvatukus) montavote į savo vonios kambarius, reikia santechnikui pasakyti kokie bus jp matmenys, o aš niekaip neišsirenku iš  tokios dideles pasiūlos, šiaip linkstų link balto, ką manot?
http://www.voniosrad...diatoriu_akcija

mes nuvarėm į vilprą ir išsirinkom. baltą ir tiek. man nesinorėjo jokių ten super modernių dizainų. svarbiausia buvo pritaikyti pagal patalpos plotį. pats gyvatukas apie 200 lt kainavo, bet plius dar tenas (apie 200 lt) ir kažkoks vandens padavimo elementas (apie 300 lt), kurio net nežinojau, kad reikės.. tai suma išauga netikėtai smile.gif
Atsakyti