QUOTE(arbuzina @ 2015 05 18, 20:39)
Sveikos merginos,
Ar dėjote duris iš tambūro į holą? Pas mus palikta didžiulė niša, aš norėčiau, kad ji ir liktų, bet vyras šaukia,kad būtinai reikia durų, nes žiemą eis šaltis, juolab, kad iš holo eina toliau bendra erdvė su svetaine ir virtuve.
Taigi durų kaip ir reik , bet tai kokias jas dėt Houzz gal nemoku užsiklaust, bet nieko gero man neišmeta durų norėtųsi kažkokių puošnesnių lyg ir toj vietoj
Kokias dėjote, arba planuojat dėt
Ar dėjote duris iš tambūro į holą? Pas mus palikta didžiulė niša, aš norėčiau, kad ji ir liktų, bet vyras šaukia,kad būtinai reikia durų, nes žiemą eis šaltis, juolab, kad iš holo eina toliau bendra erdvė su svetaine ir virtuve.
Taigi durų kaip ir reik , bet tai kokias jas dėt Houzz gal nemoku užsiklaust, bet nieko gero man neišmeta durų norėtųsi kažkokių puošnesnių lyg ir toj vietoj
Kokias dėjote, arba planuojat dėt
Gyvenu bute, tamburo neturiu, turiu tik hola, tad pasvarstymai teoriniai. Manau, kad labai daug kas sioje situacijoje priklauso nuo zmoniu ir ju iprociu bei noru. Pavyzdziui, jeigu mazu vaiku nera ir neplanuojami, o zmones ryte iseina i darba ir grizta tik vakare, tai nebus dideliu silumos nuostoliu ir galima labiau pagal norus ziureti. Pas draugus yra tamburas, o is jo iejimas jau beveik is karto i gyvenamaji kambari. Durys yra, bet maciau dazniausiai atidarytas . Turi maza vaika. Jokiais salciais nesiskunde.