QUOTE(mamagabi @ 2015 05 05, 10:00)
Cobre - sveika
Matau pogrindyje esi...
Kur prapuolei? Kaip sekasi tavo namu ir kiemelio grazinimas?
Labuks
galvojau, kad vida mane pastebes, o vat neatspejau
Prapuoliau... na taip, prapuoliau, nes pastebejau, kad tema mane dazniau blasko, nei teisingu keliu nukreipia
o jei rimtai, tai ne specialiai, tiesiog nepafavoritinau kazkada, tai ir atsilikau nuo jusu
kuiciuosi lauke, perku kruma, tada kelias dienas stebiu ta kruma is visu pusiu, kol pribrestu sekanciam sprendimui, tada vel lekiu i medelyna - veiksme as visa. bet tuoj stosiu, nes virsysiu siumetini augalu biudzeta, o atrodo, kad nieko visai nepirkau
Pas jus berzai... nugis grazu labai. O pas mane alyvos, vis daugyn ir daugyn kasmet
atradau, kad alyva, tai labai geras krumas, kuris mazam kieme gali patapti labai smagiu medeliu. Sakau, gal reiks savo namus "Alyviene" uzvadinti
Myliu alyvas - pavasari teisingu laiku suzaliuoja, zydi, kvepia, yra visokiu labai teisingu spalvu, apacioje dar lieka daug naudingo ploto kitiems augalas (nes as alyvom neleidziu krumintis), galima formuoti. O rudeni lapai ilgai dar zali, ju forma labai grazi ir tinkama prie tuju, ir kiemo tie lapai neuzsiukslina. Slove alyvoms! o ir klasiku klasika
Namuose kuiciames toliau pamazu. Dabar nusipirkau indauja ir negaliu ja atsidziaugti
seniena
QUOTE(mamagabi @ 2015 05 05, 11:31)
Kiek esu atkreipus i juos demesio, tai didesniu medeliu apacia isplikusi
Cia turbut labai svarbi dirva, kad jie liktu veslus palei zeme ilgus metus
Zinoma galima ta isplikima paslepti, uzsodinus kazka zemesnio priesais juos...
O kita vertus (mano asmeniniu atveju), zaliai melsva spalva netinka, nes namas pilkas ir graziausiai ziurisi sodriai zalia
Ta melsva spalva mazai kada tinka ir ju "faktura" aplamai retai kada tikrai gerai atrodo.
Oi, pamirsau pagirti tuos kelis tavo namu kampus, kuriuos parodei
labai grazu, pastebejau, kad tau geriausiai sekasi savo namus kurti - batsiuvys su batais.