QUOTE([B)
Rabambule[/B],2015 05 01, 12:30]
Mamagabi, nuostabus vaizdas..bet darbuotis lapus grebiant nera smagu..tiksliau smagu nuo vieno medelio kartais pasisukt su sluota, bet kai medziu daug, lapukai smulkus, reikia rankoves raitotis..Ne visi ta megsta. Kadangi as myliu medzius,paukscius, tai grebiu, tikiuosi tas noras neisbles.
Dekui
, pas tave vaizdai ne ka prastesni
Man smagu, rankoves pasiraityti as megstu ir su sluota prasieiti irgi
- is esmes ir nama statem tam, kad butu ka veikti, nes mums to reikia...
Kai noras praeis ar sveikata nebeleis - as kelsiu akis i dangu ir medzius, o ne verksiu del lapu po kojom
QUOTE([B)
Juodai[/B],2015 05 01, 13:14]
....sakė gana lengvai susitvarko žoliapjovė - tiesiog pjaunant žolę tie lapukai gana stipriai aprenkami kartu su nupjauta žole. O ir šiaip nukritę tokie smulkūs nekrenta taip į akis, kaip sakykim kokio klevo lapai.
Nesu maciusi kad kaimynai tuos lapus apskritai vejoje grebtu - moteriskes su sluotomis (ir as tame tarpe) iseinam tik i gatvele pasisluoti, kiekviena savo atkarpele. Manau dar ir takelius bei terasas. Grebiamos tik sakeles, kurios nuo vejo nuluzta, bet viskas taip smulku, kad akiu tikrai nebado ir kavute geriu ramiai
QUOTE([B)
neinzy[/B],015 05 01, 13:58]
tamsus tapetai man
Arba tu ziauuuriai gera fotografe
Aciu, man irgi patinka
Kartais pagalvoju, o jeigu butu sviesu ir dziaugiuosi, kad visgi ne
Fotografija nera mano aistra - elemetarios foto
Butu smagu tureti fotografa kaip kad Nerija (www.nerija.eu), kuris apsigyvena namie ir gaudo toki paros meta, kai vaizdas kambaryje graziausias, kad foto butu ypac vykusios - isivaizduoju kiek tai kainuoja
Todel mano atveju yra taip kaip yra - be pagrazinimu ir specialiuju efektu
QUOTE([B)
Juodai[/B],2015 05 01, 14:22]
Įdomu, kokia Mamagabi patirtis su tais lapais?
Tokie smulkus lapeliai manes neerzina - as/mes juk norejome arciau gamtos gyventi
Mane labiau erzina betono plynes, nei lapeliai...be to as nesu pedante - man tie lapai gyventi netrukdo, o ir basi mes nevaikstome...
Visa musu gatve gyvena su tais berzais, bet nepasitenkinimo kaimynu veiduose del to nesu maciusi ar nusiskundimu girdejusi.
Mes juk turime ciela ALEJA ir ja dziaugiames!
Su alergijomis bedu neturime, kaip bus su masinomis nuo ziedadulkiu, nezinau: mano sviesi - man dzin, vyro juoda - jo bedos
QUOTE(Rasytee @ 2015 05 01, 18:10)
Mamagabi , o is ko padarytos tvoreles? Jos baltos ?
Kokios tvoreles
Balkoneliai? Kaldinti kalviu ir dazyti pilka palangiu bei stogo spalva.
Pridedu dar viena vaiko kambariuko foto, kuris jau pusetinai irengtas:
Bei "plika" laiptine: