QUOTE(Juodai @ 2015 04 30, 20:33)
*Tik vat aš galvoju, mes tinko nedažysim, jis jau su spalva, kaip ir baltas angokraščiams jau gatavas bus - ar Jūs čia tik taip sąlyginai vadinate "dažyti"?
*Beje, o kaip tinkuoja tas 3cm juosteles? Turbūt kažkokiais specialiais mažučiukais įrankiais? . Ir dar klausimas - ar dėl apvadų darymo iš tinko nepakelia kainos?
*Beje, o kaip tinkuoja tas 3cm juosteles? Turbūt kažkokiais specialiais mažučiukais įrankiais? . Ir dar klausimas - ar dėl apvadų darymo iš tinko nepakelia kainos?
*sienoms tinkas daromas su spalva tam, kad spalva geriau laikytusi, kitaip sakant, spalva eina kiaurai, o ne tik ant virsaus, kad ne taip greitai isbluktu ar nusibraizius nesimatyto balto pagrindo. Lygiai toks pat skirtumas kaip pvz. akmens mases plyteles ir glazuruotos.
Apvadai dazniausiai (as irgi ne viska zinau, gal yra ir kitokiu budu) dazomi voleliu, rankiniu budu.
O kodel jus angokrasciu nedazot, norit strukturinio tinko?
*3cm juostele padaroma taip: ant pagrindinio tinko norimoje vietoje uzklijuojama 3cm plocio lipni popierine juosta ir toliau tinkuojama stambesniu tinku. Jis ant lipnios juostos nelimpa, o nuplesus juosta, lieka smulkaus tinko apvadelis. Tada jis yra dazomas - ta pacia sienu spalva (gaunasi tik skirtingos fakturos) arba kita spalva.
*Vien tik angokrasciai baltos spalvos atrodys lygiai taip pat kaip ir interjere langu balti angokrasciai su sienu spalva.
Jei vistik desit siaura langu apvaduka, tai man graziau butu iskilus. Paprastas, tiesus kaip lentute ir siek tiek iskiles. Bet jis bus lygus. Tada ir angokrasciai turi buti lygus. Man kazkaip neaisku su tuo jusu angokrasciu tinku. Kodel juos dar karta reikia tinkuoti ?