QUOTE(vida777 @ 2015 04 30, 19:54)
Apie tai ir bande papasakoti mamagabi.
Ačiū, už išsamų papasakojimą - tikrai daug aiškiau dabar. Tik vat aš galvoju, mes tinko nedažysim, jis jau su spalva, kaip ir baltas angokraščiams jau gatavas bus - ar Jūs čia tik taip sąlyginai vadinate "dažyti"?
Beje, o kaip tinkuoja tas 3cm juosteles? Turbūt kažkokiais specialiais mažučiukais įrankiais? . Ir dar klausimas - ar dėl apvadų darymo iš tinko nepakelia kainos?
Nemegstu skandinavisko/svedisko stiliaus mediniu namu ir mediniu tvoru. Man jie kaip tie spalvoti nykstukai soduose. Atsiprasau uz netakta .
Jūsų netaktas, palyginus, yra labai taktiškas
Is jusu namo fasado galima padaryti arba modernu, arba skandinaviska. Klasikinis nesigaus.
Modernaus nenorim, kaip minėjau šviestuviukai bus klasikinės pakraipos. Tai turbūt truputį kryps link skandinaviško, nors tiesą sakant, man vienodai, kaip jį pavadint, svarbu, kad būtų gražu ...
Bet is esmes jie isplatina ir suzemina pati nama.
Balta spalva visoje sitoje kompozicijoje nepamaisytu, bent jau angokrascius vistiek darysite ne tamsius, o baltus, ar ne?
Balta spalva visoje sitoje kompozicijoje nepamaisytu, bent jau angokrascius vistiek darysite ne tamsius, o baltus, ar ne?
Vat ta nuotrauka, realiai namas nėra toks žemas, nors ir vieno aukšto. Didieji langai yra 2,7m aukščio.
Dabar klausimas - jei daryt angokraščius baltus, o nedaryt apvadų, tai kaip tada atrodys? Ar ne geriau būtų, kad tie ankokraščiai, kaip Mamagabi sakė, užliptų šiek tiek ant fasado savo balta spalvele?
Patiko ta balta lempa ant vartu, ji tikra, ar cia tik vizualizacijoj uzdejot?
Nea, lempa tikra, ir šviečia . Su vartais kartu pagamino.
---
Ačiū už protingas mintis, už nuorodas . Antrąją mačiau, dar šiandien nagrinėjau SM