QUOTE(Juodai @ 2015 04 30, 13:26)
Mamagabi, o ta juostelė dedama skirtingų tinkų sujungimo paslėpimui?
is tokio pasakojimo kazi ar imanoma nemaciusiam suprasti, kas buvo noreta pasakyti
.
Dazant langu apvadus ant vienodos fakturos tinko labai sunku lygiai nutepti linija, todel sienai ir apvadams pasirenkamas skirtingo smulkumo fakturinis tinkas, tada atsiranda tarp ju kantelis/briaunele, smulkios fakturos tinkas buna giliau, stambios fakturos - iskilesnis.
Galima pasirinkti smulkesni tinka angokrasciams ir norimo plocio apvadui, o toliau tinkuoti sienas stambesniu, galima angokrasti ir pvz. 10 cm lango apvada tinkuoti tokiu pat tinku kaip sienos, tada deti 3cm plocio smulkuji tinka (ta juostele bus gilesne) ir toliau vel tinkuoti sienu tinku. Siuo atveju jus galesite rinktis - dazyti angokrasti su 10 cm plocio apvadu arba 13 cm (10+3 cm smulkioji juostele).
Apie tai ir bande papasakoti mamagabi.
As, tiesa pasakius, irgi buvau labai nustebinta, isvydusi realu vaizda. Be foto kazka patarineti, tai kaip is tuscio i kiaura...
Nemegstu skandinavisko/svedisko stiliaus mediniu namu ir mediniu tvoru. Man jie kaip tie spalvoti nykstukai soduose. Atsiprasau uz netakta
.
Is jusu namo fasado galima padaryti arba modernu, arba skandinaviska. Klasikinis nesigaus.
Man jis rimtesnis/skoningesnis/solidesnis atrodo be apvadu. Platus balti apvadai ir ta balta tvora, ypac nuo gatves puses - tikras skandinaviskas namukas.
Truputi painiavos inesa tamsiai ryski namo spalva, kuri itin kontrastuoja su apvadais. Sviesesne neatrodytu taip skausmingai. Bet sakete, kad namo spalva bus kitokia.
Vidineje kiemo puseje, ten, kur terasa, man apvadai dar taip nekliuva, o priekyje, ypac aplink garaza - labai
. Bet is esmes jie isplatina ir suzemina pati nama.
Balta spalva visoje sitoje kompozicijoje nepamaisytu, bent jau angokrascius vistiek darysite ne tamsius, o baltus, ar ne?
Patiko ta balta lempa ant vartu, ji tikra, ar cia tik vizualizacijoj uzdejot?
Taigi, ka bedarytumet, tik per daug "nepripuoskit" ten, kur nereikia. O ant garazo visai apvadu nedeciau - uztenka balto garazo vartu lopo, o tas apvadas labai isryskina (dar labiau pritraukia) zema, nesimetriska garazo vartams stoga.
http://www.anglija.l...swsx/119922.jpg
http://www.google.de...ed=0CKsBEK0DMCw