Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew tema

QUOTE(rastafarinas @ 2015 04 20, 20:23)
Dėkui už šiltą žodį  4u.gif  smile.gif
Man tas pilkos ir navy derinys kažkaip pruie širdies visai.

O pati jau tokiu oru nešioji panašią kepurėlę? Nes aš jau visai norėčiau, bet bijau ausis nušąlt, kai tokie vėjai plaikstosi  biggrin.gif Kita vertus, žada lyg atšilimą, tai gal 'ant džiazų' [savaitgaly] jau bus pats tas viešai prezentacijai  biggrin.gif

Zinok, as jau seniai ja nesioju. Apskritai, nuolat deviu kepures ir del silumosi ir del grozio biggrin.gif Tai nesalta man su ja. Tik siandien centre toks vejas pasitaike, kad nupute man ta kepure, o atrodo tvirtai laikosi: ir juokas ir pyktis doh.gif biggrin.gif

As dar tokia odine gavau: Leather cap
Odine, grazi spalva, viskas gerai, bet man noretusi jos aukstesnes pagal mano veido forma.
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2015 04 20, 19:42)
Zinok, as jau seniai ja nesioju. Apskritai, nuolat deviu kepures ir del silumosi ir del grozio biggrin.gif Tai nesalta man su ja. Tik siandien centre toks vejas pasitaike, kad nupute man ta kepure, o atrodo tvirtai laikosi: ir juokas ir pyktis doh.gif  biggrin.gif

As dar tokia odine gavau: Leather cap
Odine, grazi spalva, viskas gerai, bet man noretusi jos aukstesnes pagal mano veido forma.

O tai ausims nešalta? g.gif smile.gif
O, ta odinuke tai labai faina.
Na, o aš tai pradžiai dar šitą saviškę bandysiu 'įvaldyt', o iš tavęs, tiksliau - tavo nešiojimo praktikos - pasisemsiu drąsos, nes tikrai fainas dalykas tos su snapeliu kepurės.
Dėl aukštumo manau, įsivaizduoju, ką turi omenyje. smile.gif
4u.gif
Atsakyti
As irgi pagirsiu kepure ir savininke rolleyes.gif Tikrai gerai atrodo thumbup.gif
As turiu jcrew vilnos su odiniu snapu,oioioi pats mylimiausias dalykas siuo metu. Nesioju ir nusiimt nesinori biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 04 20, 22:05)
O tai ausims nešalta?  g.gif  smile.gif

Nesalta, gali bandyti, nebent per laukus vaikstai ar dviraciu vazineji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2015 04 20, 21:27)
As irgi pagirsiu kepure ir savininke  rolleyes.gif Tikrai gerai atrodo  thumbup.gif
As turiu jcrew vilnos su odiniu snapu,oioioi pats mylimiausias dalykas siuo metu. Nesioju ir nusiimt nesinori biggrin.gif

4u.gif - Oi tai tikrai reiks traukt viešumon jau kepurėlą biggrin.gif

QUOTE(Aireda @ 2015 04 20, 21:32)
Nesalta, gali bandyti, nebent per laukus vaikstai ar dviraciu vazineji biggrin.gif

drinks_cheers.gif - OK
Su dviračiu tai man ir vasarą ausys šąla biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 20 balandžio 2015 - 21:47
QUOTE(rastafarinas @ 2015 04 20, 22:45)
4u.gif - Oi tai tikrai reiks traukt viešumon jau kepurėlą biggrin.gif
drinks_cheers.gif - OK
Su dviračiu tai man ir vasarą ausys šąla    biggrin.gif

Fainiai atrodai, Rastafarine thumbup.gif
Aš floppy laukiu, tikiuosi tiks. Tik, tikriausia, reiks rudens laukti... ax.gif smile.gif

Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2015 04 20, 22:40)
Fainiai atrodai, Rastafarine  thumbup.gif
Aš floppy laukiu, tikiuosi tiks. Tik, tikriausia, reiks rudens laukti...  ax.gif  smile.gif

rolleyes.gif
- O kuri floppy buvo? Nepamenu... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 04 21, 09:11)
rolleyes.gif
- O kuri floppy buvo? Nepamenu... unsure.gif

ŠITA cool.gif
... tik nerimauju dėl dydžio, ėmiau L/XL, bet galvos apimtis mano didelė, tai nžn ar tilpsiu blink.gif
Nes pagauta už juokingus pinigusFEDORA S/M, tai net 10m dukterėčiai buvo mažoka doh.gif blink.gif Gaila, dukrytės neturiu, iškart būtų papuošta wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 21 balandžio 2015 - 11:07
QUOTE(lauryna50 @ 2015 04 21, 11:01)
ŠITA   cool.gif
... tik nerimauju dėl dydžio, ėmiau L/XL, bet galvos apimtis mano didelė, tai nžn ar tilpsiu  blink.gif
Nes pagauta už juokingus pinigusFEDORA S/M, tai net 10m dukterėčiai buvo mažoka  doh.gif  blink.gif  Gaila, dukrytės neturiu, iškart būtų papuošta  wub.gif

Puikiai nesioju SM fedora,ji mazesnei galvai smile.gif O ir turetu pagal viska buti mazyte,ne tokia kaip floppy tarkim ax.gif As kazkodel galvoju,kad floppy labai didele,nes ji turetu gerai apgaubti galva,kad per vejuota diena nenupustu jos,nes tokia atrodo gan nepatvari siuo klausymu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cocainna: 21 balandžio 2015 - 11:15
QUOTE(lauryna50 @ 2015 04 21, 11:01)
ŠITA   cool.gif
... tik nerimauju dėl dydžio, ėmiau L/XL, bet galvos apimtis mano didelė, tai nžn ar tilpsiu  blink.gif
Nes pagauta už juokingus pinigusFEDORA S/M, tai net 10m dukterėčiai buvo mažoka  doh.gif  blink.gif  Gaila, dukrytės neturiu, iškart būtų papuošta  wub.gif

O, gražuolė floppy, man patinka, bet nesugalvočiau, kur nešioti. biggrin.gif Man ji tokia pastebima, tokia damutės skrybėlė smile.gif . Ir, beje, turiu tokią clasikinę fedorą (platesniais bryliais nei toji iš Crew fedora; man gražiau didesniais), tai pasigendu praktiškumo - mat ją nusiėmus, turi turėt kur pasidėt (na jei nėr kas neša biggrin.gif ), o kokią beanie tai sulansktai, šast į tašę ir ramu.

QUOTE(Cocainna @ 2015 04 21, 11:14)
Puikiai nesioju SM fedora,ji mazesnei galvai smile.gif O ir turetu pagal viska buti mazyte,ne tokia kaip floppy tarkim  ax.gif As kazkodel galvoju,kad floppy labai didele,nes ji turetu gerai apgaubti galva,kad per vejuota diena nenupustu jos,nes tokia atrodo gan nepatvari siuo klausymu biggrin.gif

Gali būt, kad mažytė. Man dėl to mažumo ji nelabai ir patiko, nors maniau, kad bus patogi. Labai graži buvo ta navy spalvos. Bet čia jau grynai skonio reikalas dėl tų mažumų - didumų, manau.

- Tai apsiskrybėliavom - apsikepuriavom čia ant pavasario visos ! thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 21 balandžio 2015 - 11:25
Turiu ir as classic fedora,didesniais krastais,nu ziauriai grazute wub.gif As jei jau is namu iseinu su kepure,tai viska darau su jomis,patalpoje buna,pardeje,kavineje ar dar kur smile.gif Turiu plonus plaukus,kurie taaaip susigula po jomis,kad atrodo,kad kas per galva gerokai butu su kokia keptuve priplojes biggrin.gif Bet istikruju jokio diskomforto nejauciu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2015 04 21, 12:14)
Puikiai nesioju SM fedora,ji mazesnei galvai smile.gif O ir turetu pagal viska buti mazyte,ne tokia kaip floppy tarkim  ax.gif As kazkodel galvoju,kad floppy labai didele,nes ji turetu gerai apgaubti galva,kad per vejuota diena nenupustu jos,nes tokia atrodo gan nepatvari siuo klausymu biggrin.gif

Man tai jos skersmuo mažas, tokį dydį buž nebent galėjusi būdama 3-6m užsimaukšlinti. Maniškė pilka, bet šiaip tai laaabai graži
Papildyta:
QUOTE(Cocainna @ 2015 04 21, 12:14)
As kazkodel galvoju,kad floppy labai didele,nes ji turetu gerai apgaubti galva,kad per vejuota diena nenupustu jos,nes tokia atrodo gan nepatvari siuo klausymu biggrin.gif

... aš kaip kaubojus, šniūrelius prisiūsiu tongue.gif lotuliukas.gif Jei tilpsiu, žinoma mirksiukas.gif
Atsakyti