Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew tema

QUOTE(enura @ 2015 04 18, 09:57)
Gerai atrodo  thumbup.gif
Tai kaip suprantu tikrai nepadidinta ji, tik tiesiaus kirpimo del to gal ir sake, kad padidinta, kas megsta prigludusias  g.gif
As dukrai S emiau tai pagal Tave matau, kad bus gera ir kaip tik ilgesne biggrin.gif  O sau M pasiemiau, tai irgi manau tiks  drinks_cheers.gif o silta ji? dabar nesiot ar ir kai salciau imanoma bus?  ax.gif  4u.gif

Jo, tiesi ji, neiliemenuota, todel ir gali atrodyti didinta. Nes as turiu lygiai tokio pat modelio, tik kitos firmos tik iliemenuota, tai vaizdas skiriasi (atrodo dailiau). Ant etiketes raso, kad uzpildas ne maziau kaip 70 % puku. Tai siandien silta buvo su ja pakankamai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2015 04 18, 09:47)

O, pagaliau pasirodymas thumbup.gif biggrin.gif 4u.gif

Gražiai tau tinka.

O dėl mūsų (ir ne tik) tų nuostabių orų tai savo žeiminio palto - pūchavyko vis dar nepaleidžiu biggrin.gif Su trumpa užpraietą savaitę nieko buvo, bet nepasiduoda ta žiema, ypač vėjas žvarbuolis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 04 18, 10:55)
O, pagaliau pasirodymas  thumbup.gif  biggrin.gif  4u.gif

aha senokai jau nebuvo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gavau si grozi, dydis 2petite, tobulas svarkelis, o jau kokybe wub.gif Ir mazokas man, galiu nesioti tik ant palaidines plonytes ar maikutes, nes varzo peciai ir rankoves, kai kazka pasivelku.. unsure.gif Ant maikes tai viskas ok, bet tokios nesiojimo galimybes vercia pamastyt, pasilikti ar ne.. o kiek stebiu sale, nebeimeta jau jo verysad.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2015 04 18, 10:47)
Dideja, striuke atrodo taip smile.gif Dydis S. Peciai vietoj, nors  man noretus +1cm laisvumo, ilgis salyginis dalykas, galetu buti ir ilgesne. Bet siaip kaip uz tokius pinigus, susinesios tokiais ''nuostabiais'' LT orais.

aciu uz vaizdine medziaga 4u.gif
Na, atrodo ant Taves labai gerai smile.gif
Ko gero busiu prasovusi su XS d ax.gif

mano is paskutiniu gautu kepure https://www.jcrew.co...p;bmUID=kNfg9Hh, galvojau kasmyras, tai bus silta...deja, vakar vazinedama vejuotu oru dviraciu susalau ausis, ji visai plona ir perpuciama ax.gif

ir kelnes i darba, 2 dydis https://www.jcrew.co...p;bmUID=kNfgfnR

gal ilgio man ilgesnio noretusi g.gif , nors prie balerinu gal ir tiks, aukstakulniu vistiek neaviu...is plocio kaip ir geros, jei devint neprasitampys
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2015 04 19, 15:48)
aciu uz vaizdine medziaga 4u.gif
Na, atrodo ant Taves labai gerai smile.gif
Ko gero busiu prasovusi su XS d ax.gif

čia kiek matau prisipirkusių tų pūkinių striukyčių bigsmile.gif
laimingamergina,
gerai atrodo striukytė thumbup.gif gal ir norisi pagal jūsų ųgį to 1cm. rankovių ilgesnių

dideja, keista, kad tau šalta su kašmyrine, matyt dėl reto mezgimo ir matai ji neatsilenkia du sykius, o va aš tokią turiu, ties ausimis daugiau tos vilnos, tai labai šilta wub.gif
kasmyrine kepuryte
Papildyta:
QUOTE(inga_ @ 2015 04 15, 13:06)
gal kas pirkote sita sijonuka  MIXED VELVET SKIRT??

jcrew veliurinis sijonukas

gavau šitokį sijonuką gražuolį wub.gif wub.gif ėmiau usa4 laisvai krentantis ant gumytės su kišenėmis, kad labai man svarbu, tik išskirtinumas tame, kad priekinė dalis vėliūras, o gale satinas - šilkas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 19 balandžio 2015 - 16:06
QUOTE(mimsy @ 2015 04 19, 15:07)
Gavau si grozi, dydis 2petite, tobulas svarkelis, o jau kokybe wub.gif Ir mazokas man, galiu nesioti tik ant palaidines plonytes ar maikutes, nes varzo peciai ir rankoves, kai kazka pasivelku..  unsure.gif Ant maikes tai viskas ok, bet tokios nesiojimo galimybes vercia pamastyt, pasilikti ar ne.. o kiek stebiu sale, nebeimeta jau jo verysad.gif

šitas švarkelis nerealus wub.gif wub.gif manau realybėje, bet tik gali pešti plaukus tas kalnierius su akutėm kam ilgi, g.gif ax.gif

Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2015 04 19, 17:16)

dideja, keista, kad tau šalta su kašmyrine, matyt dėl reto mezgimo ir matai ji neatsilenkia du sykius, o va aš tokią turiu,  ties ausimis daugiau tos vilnos, tai labai šilta wub.gif
kasmyrine kepuryte

drinks_cheers.gif taip del to ax.gif Tavo geresne smile.gif
Atsakyti
Mergaites,o kaip suzinoti koks cia dydis?
http://styledsnapsho...et-sweater.html
Niekur nerandu,o gal nemoku ieskoti g.gif 4u.gif
O gal kuri is Jusu jau turit sita grozi ir pasidalintumet ispudziais?
Atsakyti
Na, ką, - kad tų pasirodymų būt daugiau, rodausi ką turiu biggrin.gif
Kepurikė. 65 proc. vilnos, 35 - viskozė, pamušalas - medvilnė. One size, bet pasididina.
Labai esu patenkinta šiuo pirkinuku - na, tuo kaip jis atrodo, bet į lauką dar nebuvau išėjus, tik namuos pasimatavau, tai žiūrėsim, ar pasitvirtins mano džiugesys pirminis biggrin.gif .
user posted imageuser posted image
Atsakyti
[quote=rastafarinas,2015 04 20, 16:10]Na, ką, - kad tų pasirodymų būt daugiau, rodausi ką turiu  biggrin.gif
Kepurikė. 65 proc. vilnos, 35 - viskozė, pamušalas - medvilnė. One size, bet pasididina.
Labai esu patenkinta šiuo pirkinuku - na, tuo kaip jis atrodo, bet į lauką dar nebuvau išėjus, tik namuos pasimatavau, tai žiūrėsim, ar pasitvirtins mano džiugesys pirminis  biggrin.gif .

Rastafarinas, grazi ta kepure ir tau tinka mirksiukas.gif
As ja labai pamegau, nors mano ne jcrew, bet identiska. Manau ir tu puikiai pritaikysi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 20 balandžio 2015 - 18:55
QUOTE(Aireda @ 2015 04 20, 18:55)

Dėkui už šiltą žodį 4u.gif smile.gif
Man tas pilkos ir navy derinys kažkaip pruie širdies visai.

O pati jau tokiu oru nešioji panašią kepurėlę? Nes aš jau visai norėčiau, bet bijau ausis nušąlt, kai tokie vėjai plaikstosi biggrin.gif Kita vertus, žada lyg atšilimą, tai gal 'ant džiazų' [savaitgaly] jau bus pats tas viešai prezentacijai biggrin.gif
Atsakyti