Įkraunama...
Įkraunama...

*** Nepakartojamų Salininkiečių Namučiai***

QUOTE(VŽ @ 2015 04 28, 21:54)
Aš savo lavendas iš sėklų sėjau. Žydėjo antrais metais, manau ir tau tikrai žydės  4u.gif

Miera, taviškė labai graži  wub.gif  Aš turėjau, bet nušalo man...

Gaila, kad nusalo. Nors siaip jos gan atsparios salciui... O kokia turejai?
Tokia kaip mano, tik jau didziulis medis auga ten visai netoli taves. Sekancioj gatvelej manes link, uz tu nauju namuku. Va ten tai zydejimas!
Atsakyti
Sveikutės smile.gif

Ačiū už naują temą 4u.gif Pamaniau užsuksiu pažiūrėt ar dar mūsų neuždarė, o čia nauji namučiai clap.gif Merginos, kada jūs spėjat kažką sodinti? aš jaučiuosi kaip vėžlys nieko nespėdama...
Atsakyti
Oi, mergos, gera naujiena: nuo geguzes 11 startuoja "Do smerti krasiva" II sezonas clap.gif
Reklamuojuosi 4u.gif
http://www.skelbiu.l...i-21205992.html
Geriau, kai pazistami zmones... blush2.gif
Atsakyti
AMEI ačiū už namučius 4u.gif :*

QUOTE(sena pažįstama @ 2015 05 04, 12:49)
Oi, mergos, gera naujiena: nuo geguzes 11 startuoja "Do smerti krasiva" II sezonas clap.gif 

thumbup.gif  bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 05 04, 12:49)

Ačiū, kad parašei, nes būčiau ir nesužinojus bigsmile.gif Aš irgi žiūrėdavau ax.gif

O Kavarnyje gornicnyje neziurejot? Kada ten naujas sezonas?
Atsakyti
Na klausyk SP kaip ten pas tave gražu wub.gif
Atsakyti
Sveikos

QUOTE(sena pažįstama @ 2015 05 04, 13:49)

Reklamuojuosi 4u.gif
http://www.skelbiu.l...i-21205992.html
Geriau, kai pazistami zmones... blush2.gif

thumbup.gif turėsim omenyje.
Atsakyti
QUOTE(Vegas @ 2015 04 28, 08:05)
Aš pernai rudenį per mugę nusipirkau Levandą tai puikiai ji pražiemojo. Ašne  ar jau šiemet galiu tikėtis žiedų ir kaži ar galiu ją iš krūmo padaugint ar ji tik iš sėklų dauginasi?

Antrais metais po truputį jau žydės 4u.gif Galima dauginti ir iš krūmuko, bet aš sodinu iš sėklų, kurias prieš tai stratifikuoju - pašaldau kameroje imituoju žiemą smile.gif Arba sodinamos prieš šalnas rudenį.

QUOTE(Miera @ 2015 04 29, 13:42)
Tokia kaip mano, tik jau didziulis medis auga ten visai netoli taves. Sekancioj gatvelej manes link, uz tu nauju namuku. Va ten tai zydejimas!

Dar pažiūrėkit Kelmijos sodų 21-ojoje gatvėje bigsmile.gif

QUOTE(sena pažįstama @ 2015 05 04, 13:49)

uraaaaa thumbup.gif

SP, sodyba labai labai miela wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašne @ 2015 05 06, 09:08)
Antrais metais po truputį jau žydės  4u.gif  Galima dauginti ir iš krūmuko, bet aš sodinu iš sėklų, kurias prieš tai stratifikuoju - pašaldau kameroje imituoju žiemą smile.gif Arba sodinamos prieš šalnas rudenį.

bet tai keip ten su jomis sudėtingai g.gif Aš ir galvojau jų pasisodinti, bet čia sudėtinga su jomis
Atsakyti
QUOTE(edex @ 2015 05 06, 09:41)
bet tai keip ten su jomis sudėtingai  g.gif  Aš ir galvojau jų pasisodinti, bet čia sudėtinga su jomis

nėr sudėtinga, tik daigumas jų prastas wink.gif
Tik jos mėgsta lengva dirvą, smėliuką ir šilta užuovėją labiausiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VŽ @ 2015 05 04, 21:10)
Na klausyk SP kaip ten pas tave gražu  wub.gif

QUOTE(edex @ 2015 05 05, 11:43)
Sveikos
thumbup.gif turėsim omenyje.

QUOTE(Ašne @ 2015 05 06, 09:08)
SP, sodyba labai labai miela  wub.gif

Aciu. 4u.gif Labai noriu irengti ukini pastata, o pinigeliu nera blush2.gif O sodyboj vis tiek visa laika nebunam, tai ir nusprendem simet pasidalinti su rimtom seimom.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 05 06, 11:15)
Aciu. 4u.gif  Labai noriu irengti ukini pastata, o pinigeliu nera blush2.gif O sodyboj vis tiek visa laika nebunam, tai ir nusprendem simet pasidalinti su  rimtom seimom.

ehc wub.gif kad turėčiau pinigų, būčiau klientė.... biggrin.gif

sėkmės rasti šeimų 4u.gif
Atsakyti