Įkraunama...
Įkraunama...

*** Nepakartojamų Salininkiečių Namučiai***

Sveikos,

draugai ieško namų tvarkytojos. Gyvena mūsų keliuke, dat truputėli toliau, už Mieros. Gal žinot kokią moteriškę, kuri galėtų ateiti? Galit rekomenduoti?

Tiesa, šiandien ryte kai važiavau į darbą, stotelė priešais senąją Maximą buvo aptverta stop juostą, stovėjo trys policijos ekipažai ir policininkai sulindę į stotelę kažką darė. Įdomu kas ten įvyko g.gif Delfis nieko nerašo...
Atsakyti
QUOTE(VŽ @ 2015 04 15, 18:40)
Tiesa, šiandien ryte kai važiavau į darbą, stotelė priešais senąją Maximą buvo aptverta stop juostą, stovėjo trys policijos ekipažai ir policininkai sulindę į stotelę kažką darė. Įdomu kas ten įvyko  g.gif  Delfis nieko nerašo...

http://www.delfi.lt/...u.d?id=67717678
Atsakyti
QUOTE(Vegas @ 2015 04 16, 09:45)

Siaubas.
Atsakyti
Sveikos gyvos!

Tikrai smagu, kad nauja tema atsirado:))
As men kaip namie. Niekur pajudėti negalėjau. Koja taip išsisukau, kad gipse teko pabūt. Vat ir praziurejau visus Sostu karus ir Dautono abatija. Gaila, kad Kino pavasarį teko praleisti, bet pora filmu per filmai in susiradau. Laukia eiles Šiuolaikiniai žvėrys, kas žiūrėjo sakė, kad žiauriai geras. Pasakykit ar tikrai;)

Amie, mes tai i Kunigiskes dažniausiai važiuojame, bet jei reik tuso, tai jo ten nera. Ten, kur gyvenome nuomoja ir atskirus namukus.
http://www.priejuros...ciu-namai-2675/
Ir tam psl visko yra.

VZ - as turiu . Žaneta 867145454. Su auto pati atvaziuoja. Tegul suskambina ir sutaria jei kaina tiks.

Kita savaite bandysiu vaziuoti i praktikuma seminarą apie kitokį daržą, kaip sodinti ir auginti. Jei ka įdomaus sužinosiu, pasidalinsiu. Nors man greičiausiai viskas nauja bus ax.gif .

Atsakyti
QUOTE(erkius @ 2015 04 17, 11:15)
Sveikos gyvos!

Labux, oho kaip čia tau taip nepasisekė su ta koja console.gif

va aš ir mąstau pažiūrėt tuos Sostų karus, ale jau jo tiek sezonų ir bijau jei užsikabliuosiu bus šakės miegui, ir namų ruošai doh.gif
Atsakyti
Sveikos wink.gif

QUOTE(erkius @ 2015 04 17, 12:15)
Sveikos gyvos!

As men kaip namie. Niekur pajudėti negalėjau. Koja taip išsisukau, kad gipse teko pabūt.

Kita savaite bandysiu vaziuoti i praktikuma seminarą apie kitokį daržą, kaip sodinti ir auginti. Jei ka įdomaus sužinosiu, pasidalinsiu. Nors man greičiausiai viskas nauja bus ax.gif .

kaip tu čia taip sugebėjai g.gif
Na gal ir visai nieko toks seminaras. Ką naujo sir įdomaus sužinosi, būtinai pasidalimk info wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edex: 20 balandžio 2015 - 08:03
As men kaip namie. Niekur pajudėti negalėjau. Koja taip išsisukau, kad gipse teko pabūt.
Amie, mes tai i Kunigiskes dažniausiai važiuojame, bet jei reik tuso, tai jo ten nera. Ten, kur gyvenome nuomoja ir atskirus namukus.
http://www.priejuros...ciu-namai-2675/

Erkiau, kaip tu čia taip sugebėjai?

Būtinai papasakok ką sužinosi per seminarą. Aš pasiėmiau daržo sklypą šiai vasarai tai planuoju sodinti daug ką. Įdomu bus išgirsti ką naujo, o gal ką gero, bet seniai pamiršto sužinosi mirksiukas.gif

Beje, ačiū už nuorodą. Kaip tik kažko panašaus ieškojau. Tėvus vešiuos prie jūros tai tūso nereikia mirksiukas.gif

Vegas, be reikalo tu tą serialą užrodei...jau laukiu naujų serijų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amie @ 2015 04 22, 02:49)
Vegas, be reikalo tu tą serialą užrodei...jau laukiu naujų serijų  ax.gif

Aš irgi dabar pirmadienių laukiu su nauja serija.

Atsakyti
QUOTE(Miera @ 2015 04 13, 22:54)
Sveikos,
Amie, aciu uz tema  4u.gif

O as parekomenduosiu filma Geleti sapnai/Mood indigo/ L'ecume des jours. Visom kalbom skirtingas pavadinimas  smile.gif Filmas labai keistas, retro+siurrealizmas. Labiau meno kurinys nei tiesiog filmas, su gilia prasme tarp eiluciu, tad jam ziureti reikia nusiteikimo. Rekomenduoju Erkius ir Akmenskeltei, gali ir SP patikti. Man po 10 min norejosi isjungt, bet paskui isijauciau ir labai patiko.
Vaidina Audrey Tautou ir tas juodukas is Nelieciamieji.

Ačiū, pasižiūsėsiu smile.gif

Sveikos gyvos!

Laukia eiles Šiuolaikiniai žvėrys, kas žiūrėjo sakė, kad žiauriai geras. Pasakykit ar tikrai;)

labai geras. buvau maloniai nustebinta, pasijuokėm su vyru, tokia gera tragikomedija, 6 istorijos skirtingos, tik filmo pavadinimą keistai išvertė, angliškai wild tales, taip ir versčiau - laukinės istorijos, žymiai labiau atitinka filmą.
Atsakyti
Labutės 4u.gif

Ech koks nuostabus oras wub.gif

Kaip gyvuojat?

Miera tavo Magnolija nuostabi 4u.gif

Aš pernai rudenį per mugę nusipirkau Levandą tai puikiai ji pražiemojo. Ašne ar jau šiemet galiu tikėtis žiedų ir kaži ar galiu ją iš krūmo padaugint ar ji tik iš sėklų dauginasi?
Atsakyti
QUOTE(Vegas @ 2015 04 28, 08:05)
Labutės  4u.gif

Ech koks nuostabus oras  wub.gif
Kaip gyvuojat?

Miera tavo Magnolija nuostabi  4u.gif

Aš pernai rudenį per mugę nusipirkau Levandą tai puikiai ji pražiemojo. Ašne  ar jau šiemet galiu tikėtis žiedų ir kaži ar galiu ją iš krūmo padaugint ar ji tik iš sėklų dauginasi?

Aciu smile.gif Siandien jau daug ziedu prasiskleide. Kol orai vesus buvo taip letai veiksmas vyko, kad is nekantrumo norejau pati tuos pumpurus isvyniot biggrin.gif Dar i kompanija labai noreciau bordiniais ziedais magnolijos rolleyes.gif
Levandos grazu!
Atsakyti
QUOTE(Vegas @ 2015 04 28, 08:05)
Aš pernai rudenį per mugę nusipirkau Levandą tai puikiai ji pražiemojo. Ašne  ar jau šiemet galiu tikėtis žiedų ir kaži ar galiu ją iš krūmo padaugint ar ji tik iš sėklų dauginasi?

Aš savo lavendas iš sėklų sėjau. Žydėjo antrais metais, manau ir tau tikrai žydės 4u.gif

Miera, taviškė labai graži wub.gif Aš turėjau, bet nušalo man...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo : 28 balandžio 2015 - 20:55