Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausias pirkinys

QUOTE(Pink Pepper @ 2015 05 12, 12:33)
4u.gif
Įsivaizduoju, kad jie mažiau saldūs?

Kažkaip tikro, karstelėjusio neroli-flerdoranžo odekolono nenoriu schmoll.gif Esu turėjusi Annick Goutal Neroli. Patiko, bet nevežė. Dabar turiu Michael Kors Island Hawaii. Juose šiek tiek labiau vaisius jaučiasi, bet vis tiek turi to odekoloninio kartumo. Tai va tiek ir užteks. Svarsčiau pirkti aklai Eau Aimable, bet pagalvojau, kad reikia pratestuot, nes atsiliepimai tokie skirtingi. Vieni lygina su By Kilian Love, Sweet Redemption, kiti rašo, kad linijis kvapas, tik vasarai.

tikrai taip, jie mažiau saldūs, labiau gaivinantys. Eau Aimable gal C&D parduotuvės turi?

nėra jis neroli-flerdoranžo odekolonas, išvis - nėra man to tipiško odekoloninio aštrumo, o labiau natūralistiniai. O kartumo net nežinau dabar, pauostyti jaunet nebeturiu g.gif bet man užkliuvę nebuvo.
Atsakyti
Kaip seniai as cia besilankiau biggrin.gif Todel dar negavus visko parbegu girtis blush2.gif bigsmile.gif
Likutis eau de magnolia FM
user posted image
30 ml. Jo Malone Nectarine Blossom and Honey
user posted image
"Grizo" i seima Intense Tiare Montale
user posted image
Ir oj kaip privaikytas pirmyn atgal L'or de Torrente
user posted image
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2015 05 12, 22:50)
Kaip seniai as cia besilankiau  biggrin.gif Todel dar negavus visko parbegu girtis  blush2.gif  bigsmile.gif

Malonu matyti bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
wub.gif
Atsakyti
Ogo, Laiminga Mergina apsipirko bigsmile.gif

Oliukai, o iš kur Trussardi Jeans? Mano ankstyvosios jaunystės kvepalai bigsmile.gif

Na, ir aš dvejus susigrąžinau.
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutule: 15 gegužės 2015 - 11:58
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2015 05 15, 12:57)
Oliukai, o iš kur Trussardi Jeans? Mano ankstyvosios jaunystės kvepalai  bigsmile.gif

Mano irgi,kazkada buvau radus zurnale meginuka,kai atsirado jie, paskui pati pirkau. Geras,nebanalus,ilgai issilaikantys kvapas. Dauguma sako,kad uniseks,bet ant mano odos saldeja kvapai,tai man tik moteriskas kvapas. 4u.gif Gera tureti dabar ir prisiminti,gaila,kad nebegaminami. doh.gif
Is Vinted.lt
Atsakyti
QUOTE(Olliukas @ 2015 05 15, 13:38)
Mano irgi,kazkada buvau radus zurnale meginuka,kai atsirado jie, paskui pati pirkau. Geras,nebanalus,ilgai issilaikantys kvapas. Dauguma sako,kad uniseks,bet ant mano odos saldeja kvapai,tai man tik moteriskas kvapas. 4u.gif  Gera tureti dabar ir prisiminti,gaila,kad nebegaminami.  doh.gif
Is Vinted.lt

Būsiu pražioplinus juos doh.gif
Man jie irgi patiko. Tokie uch buvo.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 15 gegužės 2015 - 14:30
QUOTE(bellete @ 2015 05 10, 11:15)
user posted image
Situ. Tik. Bet LABAI!!!

Turiu. Dziaugiuos.Labai!!!
(Ach, ach...ir as turiu Chanel.. ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 05 15, 14:10)

Rokenrolo uzsimanet ? biggrin.gif

Atsakyti
user posted image
Atsakyti