Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausias pirkinys

Laukiu Esteè Lauder Knowing smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2015 05 11, 14:46)

Baltai pavydžiu. Kokios koncentracijos? Kelintų metų?
Atsakyti
QUOTE(London @ 2015 05 11, 11:48)
Roger&Gallet radau, nedideli stelaziuka, bet palyginti iki oro uosto transformacijos savo visai nemaza kampa turejo. Buciau ir nupirkusi, bet kad ten net ne EdC buvo, o fragranced water ar kazkaip pan., tai suabejojau.

jų tokia koncentracija ir yra, fragrant water rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Benicio @ 2015 05 11, 14:20)
Baltai pavydžiu. Kokios koncentracijos? Kelintų metų?

EDP . Ne vintaziniai , tiksliai metu nezinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 05 11, 18:36)
jų tokia koncentracija ir yra, fragrant water  rolleyes.gif

taigi taiigi - jie pats tas vasarai. Nu kaip man gaila, kad pernai iš po nosies man bois d'oranger "nunešė" ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 05 11, 20:53)
taigi taiigi - jie pats tas vasarai. Nu kaip man gaila, kad pernai iš po nosies man bois d'oranger "nunešė" ohmy.gif

Ir kaip jie? Geresni už Eau Aimable? ax.gif Iš Roger & Gallet esu turėjusi Cedrat ir netgi sunaudojau visą 100ml didis.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 05 11, 22:03)
Ir kaip jie? Geresni už Eau Aimable? ax.gif Iš Roger & Gallet esu turėjusi Cedrat ir netgi sunaudojau visą 100ml didis.gif

Le Couvent des Minimes truputį brangesni gal g.gif man jie abeji patinka, tik r&g gal didesnis kvapų pasirinkimas. Dabar sakiau šitą imsiu: http://www.fragranti...anger-6262.html
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 05 12, 09:42)
Le Couvent des Minimes truputį brangesni gal g.gif man jie abeji patinka, tik r&g gal didesnis kvapų pasirinkimas. Dabar sakiau šitą imsiu: http://www.fragranti...anger-6262.html

Klausiau būtent apie Bois d'Orange ir Eau Aimable (Cologne of love). Kadangi abeji - apelsinžiedžiai, tai kurie geresni? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2015 05 11, 15:46)

turiu, super šipriniai kvepaliukai, labai ilgai išliekantys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 05 12, 09:45)
Klausiau būtent apie Bois d'Orange ir Eau Aimable (Cologne of love). Kadangi abeji - apelsinžiedžiai, tai kurie geresni? bigsmile.gif

Man tai Bois d'Orange labai labai. Jau trecia buteliuka isgeriau blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 05 12, 09:45)

jei konkrečiai iš šių dviejų - tai Bois d'Orange smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Bobbin @ 2015 05 12, 09:57)
Man tai Bois d'Orange labai labai. Jau trecia buteliuka isgeriau  blush2.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Bobbin @ 2015 05 12, 09:57)
Man tai Bois d'Orange labai labai. Jau trecia buteliuka isgeriau  blush2.gif

4u.gif

QUOTE(RitaRazi @ 2015 05 12, 12:20)
jei konkrečiai iš šių dviejų - tai Bois d'Orange smile.gif

Įsivaizduoju, kad jie mažiau saldūs?

Kažkaip tikro, karstelėjusio neroli-flerdoranžo odekolono nenoriu schmoll.gif Esu turėjusi Annick Goutal Neroli. Patiko, bet nevežė. Dabar turiu Michael Kors Island Hawaii. Juose šiek tiek labiau vaisius jaučiasi, bet vis tiek turi to odekoloninio kartumo. Tai va tiek ir užteks. Svarsčiau pirkti aklai Eau Aimable, bet pagalvojau, kad reikia pratestuot, nes atsiliepimai tokie skirtingi. Vieni lygina su By Kilian Love, Sweet Redemption, kiti rašo, kad linijis kvapas, tik vasarai.
Atsakyti