Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausias pirkinys

QUOTE(London @ 2015 05 09, 12:56)
RitaRazi, o Briuselio oro uoste neziurejot? Turejo anksciau tikrai jie Roger&Gallet. Jei nepamirsiu ir bus laiko, pasiziuresiu, paciai smalsu. Ryt kaip tik skrendu is Briuselio i Vilniu smile.gif

Ko man panoreti? g.gif

Sveikinu su pirkiniais visas 4u.gif

išdidžiai prasliūkinau pro šalį doh.gif tai pažiūrėkit ir nupirkit, pinigą grąžinsiu 4u.gif
Atsakyti
user posted image"MOSCOW LIGHTS" VINTAGE SOVIET USSR COBALT BLUE COLOGNE BY NOVAYA ZARYA 1954 metu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linivo @ 2015 05 10, 16:13)
MOSCOW LIGHTS" VINTAGE SOVIET USSR COBALT BLUE COLOGNE BY NOVAYA ZARYA 1954 metu smile.gif

Oho, or kurgi radote šį gražuolį?
Kaip kvapas jų? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 05 10, 17:39)
Oho, or kurgi radote šį  gražuolį?
Kaip kvapas jų?  smile.gif

tarptautinis sendaigciu turgus smile.gif kvapas puikus,tikrai ne smirdalyne bet toks rimtas ir sodrus.galeciau kvepintis smile.gif bet gaila tokia seniena naudoti smile.gif papuos kolekcija. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(linivo @ 2015 05 10, 16:46)
tarptautinis sendaigciu turgus smile.gif kvapas puikus,tikrai ne smirdalyne bet toks rimtas ir sodrus.galeciau kvepintis smile.gif bet gaila tokia seniena naudoti smile.gif papuos kolekcija. drinks_cheers.gif

Tai čia e-bay? g.gif biggrin.gif

Labai gražus pirkinys!
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 05 10, 21:42)
Tai čia e-bay?  g.gif  biggrin.gif

Labai gražus pirkinys!

Gal cia kur bazej buna turejo omenyje g.gif nors gal ten tokiu daiktu nebuna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vile999 @ 2015 05 10, 21:48)
Gal cia kur bazej buna turejo omenyje g.gif nors gal ten tokiu daiktu nebuna ax.gif

bazej bazej,buvo si savaitgali is visu pabaltijo saliu suvaziave smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 05 09, 22:11)
išdidžiai prasliūkinau pro šalį doh.gif tai pažiūrėkit ir nupirkit, pinigą grąžinsiu 4u.gif

Roger&Gallet radau, nedideli stelaziuka, bet palyginti iki oro uosto transformacijos savo visai nemaza kampa turejo. Buciau ir nupirkusi, bet kad ten net ne EdC buvo, o fragranced water ar kazkaip pan., tai suabejojau.
Buvau jau gerokai pauosciusi, tai sito deramai ne neuzuodziau, neturiu jokio ispudzio doh.gif

Dabar turi ir Jo Malone didziausia stenda, anksciau lyg ir nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(linivo @ 2015 05 11, 10:31)
bazej bazej,buvo si savaitgali is visu pabaltijo saliu suvaziave smile.gif

O kas per baze tokia ? bigsmile.gif
Noreciau pauostyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2015 05 11, 11:55)
O kas per baze tokia ?  bigsmile.gif
Noreciau pauostyti  ax.gif

Turgus vyksta Urmo bazėje, Kaune
http://www.urmas.net/lt/naujienos/

Kitas bus spalio 9-11d.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurkinas: 11 gegužės 2015 - 12:04
QUOTE(London @ 2015 05 11, 10:48)
Roger&Gallet radau, nedideli stelaziuka, bet palyginti iki oro uosto transformacijos savo visai nemaza kampa turejo. Buciau ir nupirkusi, bet kad ten net ne EdC buvo, o fragranced water ar kazkaip pan., tai suabejojau.
Buvau jau gerokai pauosciusi, tai sito deramai ne neuzuodziau, neturiu jokio ispudzio doh.gif

Dabar turi ir Jo Malone didziausia stenda, anksciau lyg ir nebuvo.

Nebuvo anksciau nei Jo Malone, nei Diptyque. Man atrodo, ir TF asortimentas prasipletes.
Atsakyti
QUOTE(linivo @ 2015 05 10, 17:13)
user posted image"MOSCOW LIGHTS" VINTAGE SOVIET USSR COBALT BLUE COLOGNE BY NOVAYA ZARYA 1954 metu smile.gif

Eina sau kaip gerai bigsmile.gif

Aš va, pagriebiau truputį biggrin.gif
user posted image

Ir mažą mažą likutį buteliuke
user posted image
Atsakyti