Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausias pirkinys

QUOTE(rastafarinas @ 2015 05 09, 07:20)
Sveikinu. Aš šitų kažkada esu "pernorėjus"  biggrin.gif - O kur pirkot?

iš vinted.lt
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 05 09, 09:34)
iš vinted.lt

Mmmm. - Ačiū smile.gif.
Atsakyti
Mon, didvyre tu thumbup.gif
Šitc Shalimaras ir man labai limpa. O dėl kvepalų, kažkaip, aš jau tikrai tikiu, kad kiekvienas butelys turi savo šeimininką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2015 05 09, 09:56)
Mon, didvyre tu  thumbup.gif
Šitc Shalimaras ir man labai limpa. O dėl kvepalų, kažkaip, aš jau tikrai tikiu, kad kiekvienas butelys turi savo šeimininką  ax.gif

Ta prasme? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 05 08, 18:09)

o aš tai "v pečali", skant - per visą Briuselį neradau ką nusipirkti, o kai radau - nebeturėjo būtent TO buteliuko verysad.gif aš apie Roger&Gallet va šituos:
http://www.fragranti...aire-16199.html

pavadinimas toks klaidinantis - rožės ten visai nėr, bet kvapas toooks vasariškas sultingas.. eina sau.. o paskui jau reikėjo namo skrist, nebebuvo laiko ieškoti kitur karsta.gif

RitaRazi, o Briuselio oro uoste neziurejot? Turejo anksciau tikrai jie Roger&Gallet. Jei nepamirsiu ir bus laiko, pasiziuresiu, paciai smalsu. Ryt kaip tik skrendu is Briuselio i Vilniu smile.gif

Ko man panoreti? g.gif

Sveikinu su pirkiniais visas 4u.gif
Atsakyti
Rastafarinai, tiesiogine. Va kad ir Mon atveju-jos Shalimaras laukė pusmetį. Škias, jos jis.
Nemoku nedurnai paaiškint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2015 05 09, 14:08)
Rastafarinai, tiesiogine. Va kad ir Mon atveju-jos Shalimaras laukė pusmetį. Škias, jos jis.

Aaaa...!!! - Tai kaip tik OK paai6kinai, nes per paprastai tai aš nesuprantu biggrin.gif
Atsakyti
"Dr. Taffi Acqua di Bolgheri Fresco".

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2015 05 09, 16:08)

man tada labai apmaudu - aš labai ilgą laiką vinted mačiau Royal Muska, kuris dingo lygiai tą pačią dieną, kai aš jo užnorėjau unsure.gif balsu beveik rėkiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2015 05 09, 21:59)
man tada labai apmaudu - aš labai ilgą laiką vinted mačiau Royal Muska, kuris dingo lygiai tą pačią dieną, kai aš jo užnorėjau  unsure.gif balsu beveik rėkiau biggrin.gif

reikia apie jį paskelbt išparduotuvėj, kad ieškot. gal neužilgo grįš biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 05 09, 23:05)
reikia apie jį paskelbt išparduotuvėj, kad ieškot. gal neužilgo grįš  biggrin.gif

rašiau gi, jau net porą kartų - tyla smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2015 05 09, 22:06)
rašiau gi, jau net porą kartų - tyla smile.gif

gal dar neatėjo Tasss momentas biggrin.gif
Atsakyti