QUOTE(Tantamm @ 2015 09 14, 11:17)
Tai butinai susitiksim, nes gi turesi man Maremma atgabenti Na varna esu , kad toliau nera kur As gi jos norejau, paskui ejau testuot ir jau nebenorejau, bet kai uz tokia kaina uzrodei, tai jau ir vel panorau
Papildyta:
Tai ir tu atvaryk
Papildyta:
Tai ir tu atvaryk
ir aš užsisakiau Maremma Galvoju, jei nepatiks, vyrui perleisiu
QUOTE(Kristi_na @ 2015 09 14, 09:07)
Tantamm, migdolai ir pudra ir ambra..ooooj:) čia viskas mano meilė! Žiauriai įdomu kas per derinys.
Jotaute, o papasakok apie savo įspūdį? Konjakas labai stiprus ar vis tik kitos natos labiau?
Jotaute, o papasakok apie savo įspūdį? Konjakas labai stiprus ar vis tik kitos natos labiau?
Butinai ,kai tik gausiu parasysiu ..Tik laukt ilgokai ,jauciu kokios 2 savaiteles ...
QUOTE(Tantamm @ 2015 09 14, 12:17)
Tai butinai susitiksim, nes gi turesi man Maremma atgabenti Na varna esu , kad toliau nera kur As gi jos norejau, paskui ejau testuot ir jau nebenorejau, bet kai uz tokia kaina uzrodei, tai jau ir vel panorau
Papildyta:
Tai ir tu atvaryk
Papildyta:
Tai ir tu atvaryk
Grazi ta Maremma Manau nesigailesi del pirkinuko
Jei tau nepatiks ,gal man patiks
Man ji pirma labai patiko, paskui kazkaip ikirejo , nes baisiai garsiai sukavo, bet visvien griebiau Bet Jottaute, kadangi esi kalta, tai bruksiu ja tau , jei ka
QUOTE(varine @ 2015 09 15, 10:38)
Maremma graži, nesigailėsi, Tantamm. O gal kitų Terenzi irgi buvo pigiau? Aš vis iki galo taip ir nenurimstu dėl jų...
Buvo tavo Chimaera, berods 180 usd. Sakyciau gera kaina
QUOTE(varine @ 2015 09 15, 11:38)
Maremma graži, nesigailėsi, Tantamm. O gal kitų Terenzi irgi buvo pigiau? Aš vis iki galo taip ir nenurimstu dėl jų...
Gaila ,kad nezinojau ,apie tavo nora ...buciau parasius ..
169$ buvo kaina ,kaip pradine jie buvo nurode 340$ . Tikrai manau dar bus ju ,reksiu tada
Dar Casanova is brangesnes linijos buvo.
Niu merginos, jau visai nustojau kvepalus pirkt, ir svajonės net prislopo [kiti objektai ima viršų] - tai štai tadam tadam tadam - gavau dovanų!!!
Kai nesitiki - nu tooks netikėtumas
Kai nesitiki - nu tooks netikėtumas
aš truputį iš konteksto iškrisiu
QUOTE(DODA @ 2015 09 16, 22:44)
aš truputį iš konteksto iškrisiu
gražuoliai
Rastafarinai, sveikinu su riebia dovana Ar gerai nesiojasi?
QUOTE(DODA @ 2015 09 16, 22:44)
Šitų pavydžiu Kiek kartų jau svarsčiau juos pirkti, bet vis kažką kito nusipirkdavau. Galvojau, kad ai, čia tik iš nostalgijos jų noriu, o gaivių kvepalų ir taip turiu nemažai. Gal ir taip. Bet širdelė vis tiek suspurda kaskart juos pamačius