Aciu merginos! As gal irgi bishki noreciau, kazko stipresnio, bet kadangi esu linkusi prie svelnesniu kvapu, tai man si nisa i tema. Siandien sedziu su naminiu bliuzonu is po vakar pakvepintu ir labai netgi jauciu malonu silta sleifa, tik bereikia karstos arbatos (kava- idealiau, bet vakarais nebegeriu) ir konjako. Plius negalejau nenupirkti, kai taip sekmingai sumedziojau
QUOTE(Malena @ 2015 09 06, 16:10)
sveikinu su atsinaujinimu
QUOTE(rastafarinas @ 2015 09 06, 18:03)
O Puma batai, tai yra Puma batai , taip vyrukas suakavo kvepalus
QUOTE(RitaRazi @ 2015 09 06, 18:22)
a Pumos batų kvapas kaip? Patinka? Su kuo turi panašumų? naujo ar seno leidimo? likutį pirkai ar originalioj taroj?
Galesi pati patyrineti, dar ju neismeciau
Po gana ilgos nieko nenorėjimo ir niekas man nebeįdomu fazės, pagaliau grįžo parfumerinis atkrytis, jau realizuotas nauju pirkiniu - ELDO Tilda Swinton Like This likučiu (ačiū parf. fėjai ). Neatmetu galimybės, kad gali prisireikti ir kokio šimtuko Nes kol kas žavi mane jų šildantis imbieras labai
Volnay Objet Celeste.
Pudra nepatinka, bet sita migdolu geliu ambros pudra pakerejo , nors simtuko gal ir per daug man
Pudra nepatinka, bet sita migdolu geliu ambros pudra pakerejo , nors simtuko gal ir per daug man
Tantamm ,kaip skaniai skamba Susitiksim ,noreciau pratestuot
Iskart giriuosi Laukiu Tiziana Terenzi Laudano Nero .
QUOTE(jottauute @ 2015 09 12, 17:34)
Tantamm ,kaip skaniai skamba Susitiksim ,noreciau pratestuot
Tai butinai susitiksim, nes gi turesi man Maremma atgabenti Na varna esu , kad toliau nera kur As gi jos norejau, paskui ejau testuot ir jau nebenorejau, bet kai uz tokia kaina uzrodei, tai jau ir vel panorau
Papildyta:
QUOTE(Kristi_na @ 2015 09 14, 08:07)
Tantamm, migdolai ir pudra ir ambra..ooooj:) čia viskas mano meilė! Žiauriai įdomu kas per derinys.
Jotaute, o papasakok apie savo įspūdį? Konjakas labai stiprus ar vis tik kitos natos labiau?
Jotaute, o papasakok apie savo įspūdį? Konjakas labai stiprus ar vis tik kitos natos labiau?
Tai ir tu atvaryk
QUOTE(Kristi_na @ 2015 09 14, 16:48)
Aš jaučiu, kad mus iš vėl išvarys organizuotis į bendraminčius, bet mano pasiūlymas daryti meet'ą pas mane darbe (netoli k/t "vingis" ir stoties) vis dar galioja:)
Bet, aišku, tamtamm lobiai jos gyvenamoje erdvėje gal geriau skleisis?
Bet, aišku, tamtamm lobiai jos gyvenamoje erdvėje gal geriau skleisis?
Tantammui galiu padėt lobius pervežt, ne bėda
Einam į bendraminčius http://www.supermama...;#entry69607768