Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausias pirkinys

Aciu merginos! As gal irgi bishki noreciau, kazko stipresnio, bet kadangi esu linkusi prie svelnesniu kvapu, tai man si nisa i tema. Siandien sedziu su naminiu bliuzonu is po vakar pakvepintu ir labai netgi jauciu malonu silta sleifa, tik bereikia karstos arbatos (kava- idealiau, bet vakarais nebegeriu) ir konjako.user posted image Plius negalejau nenupirkti, kai taip sekmingai sumedziojau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jura oshia: 09 rugsėjo 2015 - 18:52
QUOTE(Malena @ 2015 09 06, 16:10)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif sveikinu su atsinaujinimu 4u.gif

QUOTE(rastafarinas @ 2015 09 06, 18:03)
Mmmmm .... smile.gif
Papildyta:
O Puma batų tai nežinau. - Gerai skamba!  biggrin.gif  thumbup.gif

O Puma batai, tai yra Puma batai , taip vyrukas suakavo kvepalus lotuliukas.gif

QUOTE(RitaRazi @ 2015 09 06, 18:22)
a Pumos batų kvapas kaip? Patinka? Su kuo turi panašumų?  tongue.gif naujo ar seno leidimo? likutį pirkai ar originalioj taroj?

Galesi pati patyrineti, dar ju neismeciau tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image
teks parduoti - ne mano verysad.gif
Atsakyti
Po gana ilgos nieko nenorėjimo ir niekas man nebeįdomu fazės, pagaliau grįžo parfumerinis atkrytis, jau realizuotas nauju pirkiniu - ELDO Tilda Swinton Like This likučiu (ačiū parf. fėjai 4u.gif ). Neatmetu galimybės, kad gali prisireikti ir kokio šimtuko smile.gif Nes kol kas žavi mane jų šildantis imbieras labai smile.gif

user posted image
Atsakyti
Volnay Objet Celeste.
Pudra nepatinka, bet sita migdolu geliu ambros pudra pakerejo , nors simtuko gal ir per daug man biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Tantamm ,kaip skaniai skamba wub.gif Susitiksim ,noreciau pratestuot ax.gif

Iskart giriuosi biggrin.gif Laukiu Tiziana Terenzi Laudano Nero .
Atsakyti
Tantamm, migdolai ir pudra ir ambra..ooooj:) čia viskas mano meilė! Žiauriai įdomu kas per derinys.

Jotaute, o papasakok apie savo įspūdį? Konjakas labai stiprus ar vis tik kitos natos labiau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristi_na: 14 rugsėjo 2015 - 08:09
QUOTE(jottauute @ 2015 09 12, 17:34)
Tantamm ,kaip skaniai skamba  wub.gif Susitiksim ,noreciau pratestuot  ax.gif

Iskart giriuosi  biggrin.gif Laukiu Tiziana Terenzi Laudano Nero .

Tai butinai susitiksim, nes gi turesi man Maremma atgabenti rolleyes.gif Na varna esu , kad toliau nera kur doh.gif lotuliukas.gif As gi jos norejau, paskui ejau testuot ir jau nebenorejau, bet kai uz tokia kaina uzrodei, tai jau ir vel panorau lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Kristi_na @ 2015 09 14, 08:07)
Tantamm, migdolai ir pudra ir ambra..ooooj:) čia viskas mano meilė! Žiauriai įdomu kas per derinys.

Jotaute, o papasakok apie savo įspūdį? Konjakas labai stiprus ar vis tik kitos natos labiau?

Tai ir tu atvaryk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2015 09 14, 12:17)
Tai ir tu atvaryk  biggrin.gif

Mytas pas Tantamm? bigsmile.gif Kadu?
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2015 09 14, 14:51)
Mytas pas Tantamm?  bigsmile.gif Kadu?

Ei ei, ir aš.. biggrin.gif
Atsakyti
Aš jaučiu, kad mus iš vėl išvarys organizuotis į bendraminčius, bet mano pasiūlymas daryti meet'ą pas mane darbe (netoli k/t "vingis" ir stoties) vis dar galioja:)
Bet, aišku, tamtamm lobiai jos gyvenamoje erdvėje gal geriau skleisis?
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2015 09 14, 16:48)
Aš jaučiu, kad mus iš vėl išvarys organizuotis į bendraminčius, bet mano pasiūlymas daryti meet'ą pas mane darbe (netoli k/t "vingis" ir stoties) vis dar galioja:)
Bet, aišku, tamtamm lobiai jos gyvenamoje erdvėje gal geriau skleisis?

Tantammui galiu padėt lobius pervežt, ne bėda wink.gif

Einam į bendraminčius http://www.supermama...;#entry69607768
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutule: 14 rugsėjo 2015 - 17:05