Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausias pirkinys

Aš kasdien praeidama pro savo kvepalų lentyną pagalvoju, kad šitoks kiekis buteliukų yra nenormalu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2015 08 28, 06:34)
A
Oj kaip man patinka skaityti tokius prisipazinimus ! Jauciuosi normali ir nevienisa ir nesvarbu ka perkate , svarbu kad daug !  biggrin.gif Vakar buvo man diena , kai save visaip deliojau ir sprendziau atsikratyti kolekcijos nes nera normalu deti sitiek pinigu i kvepalus ir kad be viso sio turto gyvent tikrai galima ir normalus zmones turi tik kelis buteliukus ir kad tai yra kazkokio psichologinio sutrikymo pozymis  ir taip toliau biggrin.gif O cia Jus su savo batais ir tasemis ... aciu Jums !  lotuliukas.gif

QUOTE(Rutule @ 2015 08 28, 12:59)
Aš kasdien praeidama pro savo kvepalų lentyną pagalvoju, kad šitoks kiekis buteliukų yra nenormalu  lotuliukas.gif

O tai kiek jūs turit kvepalų? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 08 28, 12:27)
O tai kiek jūs turit kvepalų? ax.gif

Maziau nei Jus biggrin.gif
Atsakyti
Man tai visi hobiai yra normalu, svarbu proporcinga. Turiu omenyje, kad, na, jei viskam kitam užtenka, ir turiu už ką, bais gerai uždirbu, - tai kad ir visą Kvepalų Muziejų, su atskiru pastatu, draugėm pasikviest smile.gif .
Čia gal tas pats 'hobis', nu tipo, 'juk galima be to' - tai prasideda svarstymai... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2015 08 28, 13:35)
Maziau nei Jus  biggrin.gif

Na tai ko parinatės? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2015 08 28, 05:34)
A
Oj kaip man patinka skaityti tokius prisipazinimus ! Jauciuosi normali ir nevienisa ir nesvarbu ka perkate , svarbu kad daug !  biggrin.gif Vakar buvo man diena , kai save visaip deliojau ir sprendziau atsikratyti kolekcijos nes nera normalu deti sitiek pinigu i kvepalus ir kad be viso sio turto gyvent tikrai galima ir normalus zmones turi tik kelis buteliukus ir kad tai yra kazkokio psichologinio sutrikymo pozymis  ir taip toliau biggrin.gif O cia Jus su savo batais ir tasemis ... aciu Jums !  lotuliukas.gif

Kaip jūs apie kvepalus, taip aš apie batus, o jie pas mane visur - koridoriuj batų dėžėj, spintoj kambary, kitam kambary komodoj ir po stalu rietuvėm sukrauti, ai, dar balkone. Tikrai kartais suima panika ir baimė, kad esu nenormali, nesveika, nedora, nes:
1. tiek nereikia, nebent visus po to šalia manęs į grabą suguldys
2. galėčiau batus pardavus krūva alkanų papenėti
3. žiauriai nemėgstu šluostyti dulkių, o nuo batų dėžių juk reikia
4. senstu ir jau niekas labai į mane nežiūri, kartais tik aš pati
ir t.t., ir pan.,
o bet tačiau viską nugali naujų, šviežutėlių batų pirkimo, laukimo momentas, jų kvapas ir grožis, naujos, neturėtos firmos išbandymas

Manau, kad šį mano postą galima pritaikyti bet kuriam kolekcininkui, pradedant nuo etikečių ir tušinukų ir baigiant automobiliais ir namais. Tik tai mane ir guodžia biggrin.gif
Atsakyti
PinkPepper, aš nesiparinu, aš šaipaus iš savęs.
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 08 28, 12:46)
Na tai ko parinatės? tongue.gif

biggrin.gif Tai vat paskaitau Jole ir Jus prisimenu ir nesiparinu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tantamm: 28 rugpjūčio 2015 - 16:08
Beveik i tema - Amouage Sunshine:) MB dovana.
Atsakyti
Maniškiai jau į pabaigą, tad reikia skubiai papildymo, jau laukiu atvykstant į namučius ax.gif
Sisley eau du soir,
Estee lauder knowing:oh
Atsakyti
Grizo Ambre Fetiche wub.gif
Atsakyti
Bal a Versailles Jean Desprez, Amouage Memoir ir Puma batai lotuliukas.gif
Atsakyti