Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausias pirkinys

si vakar nusipirkau Laurent Mazzone Sensual Orchid ir kol gryzau namo supratau,kad nebenoriu doh.gif
o galima i Creme Dela Creme grazint kvepalus?
Atsakyti
QUOTE(Deimantuke33 @ 2015 08 18, 23:02)
si vakar nusipirkau Laurent Mazzone Sensual Orchid ir kol gryzau namo supratau,kad nebenoriu  doh.gif
o galima i Creme Dela Creme grazint kvepalus?

Ne. Ten net prie kasos istatymo israsas yra, jog kosmetikos ir parfumerijos prekes nekeiciamos ir negrazinamos. Ir numeris istatymo nurodytas. Buvau nustebus, net konsultantes paklausiau, kam reikia. Dabar matau, kam smile.gif
Neskit ispardavyklon. Gal ten ka sudomins. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(by ki @ 2015 08 19, 01:28)
Ne. Ten net prie kasos istatymo israsas yra, jog kosmetikos ir parfumerijos prekes nekeiciamos ir negrazinamos. Ir numeris istatymo nurodytas. Buvau nustebus, net konsultantes paklausiau, kam reikia. Dabar matau, kam smile.gif

aciu 4u.gif taip ir galvojau,nes seniau istatymas buvo,kad kvepalu negalima grazinti...
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 08 18, 21:31)
O Višnevskį jau tik iš tėvų pasakojimų žinau. bet dėdavo ant žaizdų? Toks kaip 'Rududu" konsistencijos?

Tai va ir neišradau dviračio, su tuo "valgyčiau"  biggrin.gif

Aha, tas pats Višnevskis smile.gif

Jei jau labai norisi ir jei labai pasiseks (odos chemija nepaves) - Comme des Garcons Smilkalų serijos Zagorsk turi deguto "jausmą".. Bent jau man šia prasme pasisekė. Ant manęs net Avignon tą deguto kvapelį truputį turi - vyras nekart sakė, kad tu čia statine degutuota "paneši", o ne bažnyčia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(by ki @ 2015 08 19, 02:28)

jei kas nueisit pirmiau manęs, pažiūrėkit numeriuka - man reikia, būtų labai ačiū ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2015 08 19, 08:30)
jei kas nueisit pirmiau manęs, pažiūrėkit numeriuka - man reikia, būtų labai ačiū  ax.gif

Vyriausybės nutarimas dėl Lietuvos Respublikos Vyriausybės 2001 m. birželio 11 d. nutarimo Nr. 697 "Dėl Mažmeninės prekybos taisyklių patvirtinimo" pakeitimo
(2014 07 22 Nr. 738, TAR, 2014 07 28, dok. Nr. 10565, galioja nuo 2014 07 29)
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 08 18, 18:01)
tikros parfmaniakės  biggrin.gif aš tai turėjau degutinį šampūną, tai padovanojau kažkam. siaubas, kaip dvokė  biggrin.gif

Aga... O aš bendradarbių įkalbėta, kad "Jėzau, kokie purūs plaukai po šio šampūno...!!!" nusipirkau vat šitą smarvę:

user posted image

Dvokia atsakančiai. Reiks kuriai deguto mėgėjai padovanot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2015 08 19, 12:06)
Vyriausybės nutarimas dėl Lietuvos Respublikos Vyriausybės 2001 m. birželio 11 d. nutarimo Nr. 697 "Dėl Mažmeninės prekybos taisyklių patvirtinimo" pakeitimo
(2014 07 22 Nr. 738, TAR, 2014 07 28, dok. Nr. 10565, galioja nuo 2014 07 29)

ačiū!
Atsakyti
QUOTE(dovile01 @ 2015 08 19, 11:31)
Aga... O aš bendradarbių įkalbėta, kad "Jėzau, kokie purūs plaukai po šio šampūno...!!!" nusipirkau vat šitą smarvę:
Dvokia atsakančiai. Reiks kuriai deguto mėgėjai padovanot  biggrin.gif

bet veiksmingas ar tik dvokia? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 08 19, 15:31)

aš veiksmingumu nespėjau įsitikinti, ploviau gal tik pora kartų su juo biggrin.gif
mano toks buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 08 19, 08:24)
Aha, tas pats Višnevskis smile.gif

Jei jau labai norisi ir jei labai pasiseks (odos chemija nepaves) - Comme des Garcons Smilkalų serijos Zagorsk turi deguto "jausmą".. Bent jau man šia prasme pasisekė. Ant manęs net Avignon tą deguto kvapelį truputį turi - vyras nekart sakė, kad tu čia statine degutuota "paneši", o ne bažnyčia biggrin.gif

OK biggrin.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(dovile01 @ 2015 08 19, 10:31)

Dvokia atsakančiai. Reiks kuriai deguto mėgėjai padovanot  biggrin.gif

Aš jus nuvilsiu, o galbūt net išgąsdinsiu biggrin.gif - šitas šampūnas, pagal mano nosį JOKIO deguto kvapo neturi, tik gaivų šampūno lotuliukas.gif , lyginant su tuo muilu smile.gif . Turėjau jį, ir visai nepurūs buvo nuo jo plaukai mad.gif
Papildyta:
QUOTE(RitaRazi @ 2015 08 19, 14:31)

Man tai nebuvo veiksmingas, ir nei kvpėjo labai, nei dvokė. Nu taip pasigailėjau tiesiog pirkus, tuo betulla susiviliojau - bet sunaudotas buvo vietoj dušo žalie.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 19 rugpjūčio 2015 - 17:26
Oi,kokia skani tema wub.gif biggrin.gif Deguto .. biggrin.gif Smagu ,kad ne man vienai tokie uzplaukimai uzplaukia biggrin.gif
Tai as va taip uzsimaniau kvepalu ,apie kuriuos klausiau ,kas tai but galetu ..Pas mus tepe terasa medine kazkokiu aliejum suomisku ,ten yra pusu,berzu ir dar kazkokiu dervu ..nu jau kvepia ..pasaka wub.gif biggrin.gif
Dar dabar kai padrybsot islendu ,saulei kaitinant pajuntu ta nerealu aromata ... biggrin.gif

As turiu viena kosmetikos priemone kuria naturaliai uzsiuostyt galima ...
Vyras is Laplandijos parveze teksiu likeri ir kremuka ... biggrin.gif wub.gif
http://www.tervaskan...eet_id.php?id=2
Taip pat sode auga berzas ,kurio lapelius patrynus kvepia kazkiom dervom,lyg kamparu .. wub.gif
Rozyciu taip daznai neuostau ,kai zydi ,kaip ta medi biggrin.gif
Atsakyti