si vakar nusipirkau Laurent Mazzone Sensual Orchid ir kol gryzau namo supratau,kad nebenoriu
o galima i Creme Dela Creme grazint kvepalus?
QUOTE(Deimantuke33 @ 2015 08 18, 23:02)
si vakar nusipirkau Laurent Mazzone Sensual Orchid ir kol gryzau namo supratau,kad nebenoriu
Ne. Ten net prie kasos istatymo israsas yra, jog kosmetikos ir parfumerijos prekes nekeiciamos ir negrazinamos. Ir numeris istatymo nurodytas. Buvau nustebus, net konsultantes paklausiau, kam reikia. Dabar matau, kam
Neskit ispardavyklon. Gal ten ka sudomins.
QUOTE(by ki @ 2015 08 19, 01:28)
Ne. Ten net prie kasos istatymo israsas yra, jog kosmetikos ir parfumerijos prekes nekeiciamos ir negrazinamos. Ir numeris istatymo nurodytas. Buvau nustebus, net konsultantes paklausiau, kam reikia. Dabar matau, kam
aciu taip ir galvojau,nes seniau istatymas buvo,kad kvepalu negalima grazinti...
QUOTE(rastafarinas @ 2015 08 18, 21:31)
O Višnevskį jau tik iš tėvų pasakojimų žinau. bet dėdavo ant žaizdų? Toks kaip 'Rududu" konsistencijos?
Tai va ir neišradau dviračio, su tuo "valgyčiau"
Tai va ir neišradau dviračio, su tuo "valgyčiau"
Aha, tas pats Višnevskis
Jei jau labai norisi ir jei labai pasiseks (odos chemija nepaves) - Comme des Garcons Smilkalų serijos Zagorsk turi deguto "jausmą".. Bent jau man šia prasme pasisekė. Ant manęs net Avignon tą deguto kvapelį truputį turi - vyras nekart sakė, kad tu čia statine degutuota "paneši", o ne bažnyčia
QUOTE(by ki @ 2015 08 19, 02:28)
jei kas nueisit pirmiau manęs, pažiūrėkit numeriuka - man reikia, būtų labai ačiū
QUOTE(LEEja @ 2015 08 19, 08:30)
jei kas nueisit pirmiau manęs, pažiūrėkit numeriuka - man reikia, būtų labai ačiū
Vyriausybės nutarimas dėl Lietuvos Respublikos Vyriausybės 2001 m. birželio 11 d. nutarimo Nr. 697 "Dėl Mažmeninės prekybos taisyklių patvirtinimo" pakeitimo
(2014 07 22 Nr. 738, TAR, 2014 07 28, dok. Nr. 10565, galioja nuo 2014 07 29)
QUOTE(Monmorensi @ 2015 08 18, 18:01)
tikros parfmaniakės aš tai turėjau degutinį šampūną, tai padovanojau kažkam. siaubas, kaip dvokė
Aga... O aš bendradarbių įkalbėta, kad "Jėzau, kokie purūs plaukai po šio šampūno...!!!" nusipirkau vat šitą smarvę:
Dvokia atsakančiai. Reiks kuriai deguto mėgėjai padovanot
QUOTE(LaimingaMergina @ 2015 08 19, 12:06)
Vyriausybės nutarimas dėl Lietuvos Respublikos Vyriausybės 2001 m. birželio 11 d. nutarimo Nr. 697 "Dėl Mažmeninės prekybos taisyklių patvirtinimo" pakeitimo
ačiū!
QUOTE(dovile01 @ 2015 08 19, 11:31)
Aga... O aš bendradarbių įkalbėta, kad "Jėzau, kokie purūs plaukai po šio šampūno...!!!" nusipirkau vat šitą smarvę:
bet veiksmingas ar tik dvokia?
QUOTE(RitaRazi @ 2015 08 19, 15:31)
aš veiksmingumu nespėjau įsitikinti, ploviau gal tik pora kartų su juo
mano toks buvo
QUOTE(RitaRazi @ 2015 08 19, 08:24)
Aha, tas pats Višnevskis
Jei jau labai norisi ir jei labai pasiseks (odos chemija nepaves) - Comme des Garcons Smilkalų serijos Zagorsk turi deguto "jausmą".. Bent jau man šia prasme pasisekė. Ant manęs net Avignon tą deguto kvapelį truputį turi - vyras nekart sakė, kad tu čia statine degutuota "paneši", o ne bažnyčia
OK
QUOTE(dovile01 @ 2015 08 19, 10:31)
Aš jus nuvilsiu, o galbūt net išgąsdinsiu - šitas šampūnas, pagal mano nosį JOKIO deguto kvapo neturi, tik gaivų šampūno , lyginant su tuo muilu . Turėjau jį, ir visai nepurūs buvo nuo jo plaukai
Papildyta:
QUOTE(RitaRazi @ 2015 08 19, 14:31)
Man tai nebuvo veiksmingas, ir nei kvpėjo labai, nei dvokė. Nu taip pasigailėjau tiesiog pirkus, tuo betulla susiviliojau - bet sunaudotas buvo vietoj dušo žalie.
Oi,kokia skani tema Deguto .. Smagu ,kad ne man vienai tokie uzplaukimai uzplaukia
Tai as va taip uzsimaniau kvepalu ,apie kuriuos klausiau ,kas tai but galetu ..Pas mus tepe terasa medine kazkokiu aliejum suomisku ,ten yra pusu,berzu ir dar kazkokiu dervu ..nu jau kvepia ..pasaka
Dar dabar kai padrybsot islendu ,saulei kaitinant pajuntu ta nerealu aromata ...
As turiu viena kosmetikos priemone kuria naturaliai uzsiuostyt galima ...
Vyras is Laplandijos parveze teksiu likeri ir kremuka ...
http://www.tervaskan...eet_id.php?id=2
Taip pat sode auga berzas ,kurio lapelius patrynus kvepia kazkiom dervom,lyg kamparu ..
Rozyciu taip daznai neuostau ,kai zydi ,kaip ta medi
Tai as va taip uzsimaniau kvepalu ,apie kuriuos klausiau ,kas tai but galetu ..Pas mus tepe terasa medine kazkokiu aliejum suomisku ,ten yra pusu,berzu ir dar kazkokiu dervu ..nu jau kvepia ..pasaka
Dar dabar kai padrybsot islendu ,saulei kaitinant pajuntu ta nerealu aromata ...
As turiu viena kosmetikos priemone kuria naturaliai uzsiuostyt galima ...
Vyras is Laplandijos parveze teksiu likeri ir kremuka ...
http://www.tervaskan...eet_id.php?id=2
Taip pat sode auga berzas ,kurio lapelius patrynus kvepia kazkiom dervom,lyg kamparu ..
Rozyciu taip daznai neuostau ,kai zydi ,kaip ta medi