Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausias pirkinys

Paskutinės kelionės pirkinys wub.gif
user posted image

Dovana smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2015 08 16, 20:37)
No buy pagavo?  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
Panašiai. Bet tokios nesąmoningos. veikiausiai ant kažko kito 'buy' užeina, tai pamirštu kvepalus smile.gif
Bangos kažkokios.

Bet va, jei būtų kvepalas, jamčiau. Šakės - uostyt neatsisuotstau, šitas muilas. Nesuprantu, kas ten jame per dūmas, laužas, man kvepia:
user posted image

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 08 18, 15:47)

Bet va, jei būtų kvepalas, jamčiau. Šakės - uostyt neatsisuotstau, šitas muilas. Nesuprantu, kas ten jame per dūmas, laužas, man kvepia:
user posted image

biggrin.gif

Tai yra beržų degutas

http://www.leitgiris...-deguto-varymas

Man padovanojo kūno prausiklį kažkokį rusišką su tokiu degutu, irgi atsiuostyt negaliu...
Atsakyti
tikros parfmaniakės biggrin.gif aš tai turėjau degutinį šampūną, tai padovanojau kažkam. siaubas, kaip dvokė biggrin.gif
Atsakyti
mokykliniais laikais viena drauge nesiodavosi i buteliuka atsipylus Visnevskio tepalo, taip jai patiko tas kvapas,jame irgi yra deguto.
Atsakyti
aš turėjau ne rusišką, man regis iš Thomas philipso, su derva ar degutu tai nepasakysiu, bet kaip smirdėjo siaubas, dukra sakydavo 'vėl tas šampūnas su dešrom' biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 18 rugpjūčio 2015 - 17:35
QUOTE(Ašara @ 2015 08 18, 18:22)
mokykliniais laikais viena drauge nesiodavosi i buteliuka atsipylus Visnevskio tepalo, taip jai patiko tas kvapas,jame irgi yra deguto.

o, dar vienas nerealios smarvės šaltinis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 08 18, 18:36)
o, dar vienas nerealios smarvės šaltinis biggrin.gif

Šitas man tai kvepia tongue.gif
Atsakyti
Izvraščenkos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(by ki @ 2015 08 18, 20:11)
Izvraščenkos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nugis taip, i vas milosti prosim k nam biggrin.gif

man irgi tas muilas kvepia, Višnevskis gal pusė bėdos, bet yra dar toks juodas Ichtiolo tepalas - tas irgi nerealų kvapą turi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 08 18, 20:37)
man irgi tas muilas kvepia, Višnevskis gal pusė bėdos, bet yra dar toks juodas Ichtiolo tepalas - tas irgi nerealų kvapą turi tongue.gif

nu kas baisiau, kas baisiau http://s13.rimg.info...8acf47993cb.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurkinas @ 2015 08 18, 15:06)
Tai yra beržų degutas

http://www.leitgiris...-deguto-varymas

Man padovanojo kūno prausiklį kažkokį rusišką su tokiu degutu, irgi atsiuostyt negaliu...

Einu pasiskaityt, ko ten jame yr - gal man organizmui deguto trūksta? g.gif biggrin.gif

QUOTE(Monmorensi @ 2015 08 18, 17:01)
tikros parfmaniakės  biggrin.gif aš tai turėjau degutinį šampūną, tai padovanojau kažkam. siaubas, kaip dvokė  biggrin.gif

Tai gal tas muilas geriau ten kažkaip kvepia?

QUOTE(Ašara @ 2015 08 18, 17:22)

O Višnevskį jau tik iš tėvų pasakojimų žinau. bet dėdavo ant žaizdų? Toks kaip 'Rududu" konsistencijos?
-
Jėz man tas muilas, - su valgyčiau, rodos lotuliukas.gif essen.gif , bet nu nevalgomas biggrin.gif - nežinau, gal angliuko reikia, bet kažkaip ni to g.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(RitaRazi @ 2015 08 18, 19:37)
nugis taip, i vas milosti prosim k nam biggrin.gif

Nu va biggrin.gif drinks_cheers.gif

Iš Jurkino link'o" "Maistui. Mažais kiekiais degutas vis dar naudojamas kaip prieskonis specifiniuose saldainiuose ir alkoholiniuose gėrimuose."

Tai va ir neišradau dviračio, su tuo "valgyčiau" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 18 rugpjūčio 2015 - 20:33