Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausias pirkinys

QUOTE(Tantamm @ 2015 08 04, 11:00)
As susigrazinau  senuti senuti  wub.gif

Uoj gerai jums smile.gif - Ai, ir man gerai biggrin.gif

QUOTE(jottauute @ 2015 08 09, 11:30)
Isigyjau baisiai "brangu" bet koki miela alyvu buteliuka  wub.gif
Dzintars Rygos alyvos  wub.gif

O, šitie faini. Saldoki. Man jazminas labiausiai patiko. Turiu dabar pakalnutes - tai biskelį per žostkai. schmoll.gif

QUOTE(mama peleda @ 2015 08 10, 14:20)
[url=http://www.radikal.ru]
Naujas kvapas man. Kaip tik pritinka sauletoms atostogoms. Seip unisex kvapas  wub.gif

Sveikinu smile.gif

QUOTE(krr @ 2015 08 10, 14:40)
SL un bois vanille smile.gif

O, ir jus, super pirkinys !
QUOTE(RitaRazi @ 2015 08 11, 08:07)
jau susiradau Amouage Gold vyrišką  yess.gif neužilgo jau ir turėsiu.

Ačiū hi.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2015 08 09, 11:30)
Isigyjau baisiai "brangu" bet koki miela alyvu buteliuka  wub.gif
Dzintars Rygos alyvos  wub.gif

Ir aš prie to pačio palinkau biggrin.gif Net juokas suėmė, kai Jūsų suintriguota savam kaime po pardes jų ieškojau, radau tik Eurokose, vieną butelaitį ir būtent alyvas, o kitų augalų - lygiai nulis, o noriu visą bukietą susipirkti. Durnumas juodas biggrin.gif

P.S. jottauute, arabus myliu, einu į darbą jų apkabinta, ačiū Jums už tą gėrį 4u.gif
Atsakyti
Zinot, maniau kad su tom Dzintars alyvom ir pakalnutem jus juokaujat! Ziuriu-neeee... doh.gif
Nu bet nezinau nezinau ar as prisijungsiu prie Dzintars gerbeju.. g.gif . Musu kaime maciau tik alyvas, bet paragaut nedave...atseit 2,5 € , griebk, neskis ir dziaukis! biggrin.gif
Bet as geriau gal kur kavos skaniai isgersiu uz tuos 2,5..
Atsakyti
QUOTE(bellete @ 2015 08 15, 15:43)
Zinot, maniau kad su tom Dzintars alyvom ir pakalnutem jus juokaujat! Ziuriu-neeee... doh.gif
Nu bet nezinau nezinau ar as prisijungsiu prie Dzintars gerbeju.. g.gif . Musu kaime maciau tik alyvas, bet paragaut nedave...atseit 2,5 € , griebk, neskis ir dziaukis! biggrin.gif

nono.gif Nejuokaujam biggrin.gif
Tai dar gera kaina, mūs kaime tai 2,80 !
Jei rimtai, tai jazminą pirkčiau ir antrą kart. O paklanutes atiduočiau, jei tik kam patiktų; na, lai būna dar pas mane, gal, gal.. O alyvų neturėjau, bet ateis ir joms laikas biggrin.gif
Atsakyti
Laukiu atvykstanciu Chanel Coromandel ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolė*** @ 2015 08 14, 23:45)
Ir aš prie to pačio palinkau  biggrin.gif Net juokas suėmė, kai Jūsų suintriguota savam kaime po pardes jų ieškojau, radau tik Eurokose, vieną butelaitį ir būtent alyvas, o kitų augalų - lygiai nulis, o noriu visą bukietą susipirkti. Durnumas juodas  biggrin.gif

P.S. jottauute, arabus myliu, einu į darbą jų apkabinta, ačiū Jums už tą gėrį  4u.gif

Kaip dziaugiuosi ,kad arabiukai patiko ,vistik nesusipazinus pirkote wub.gif thumbup.gif
Mano vyras siandien prisivare Kalemat ir klausia ,nu kuo kuo kvepiu ,(mano ikalbetas nusipirko juos)is kilometro sakau atspeciau kuo biggrin.gif

QUOTE(bellete @ 2015 08 15, 16:43)

Gerbeja saves nepavadinciau Dzintars biggrin.gif
Jas pauostau praeidama namuose ,kvepia man rolleyes.gif
Na jei reiktu rinktis gera kava ar alyvas ,gal imciau kava ,bet turejau dar 2€ atliekamus tai ir kavai ir alyvoms uzteko biggrin.gif
Atsakyti
As irgi prie tu Dzintars alyvu gerbeju. Retai kvepinuos, bet ypac man ku reikia pavasarejant.
Klaipedoj uztikau visa Dzintars parduotuve, ko Vilniuj nera (lygtsis nera), bet buvo labai netinkamas laikas ir as nepratestavau nieko doh.gif

Rastafarinai, jei uzmatysiu jazmina, pirkt?
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2015 08 16, 12:39)
[..]

Rastafarinai, jei uzmatysiu jazmina, pirkt?

Žinok yra pas mus ("pas mus" biggrin.gif ) Eurokose jazmino, čia gal tiesiog dar laukiu, kol tas pakalnutes 'damušiu', tai kažkaip neperku biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 08 16, 14:12)
Žinok yra pas mus ("pas mus"  biggrin.gif ) Eurokose jazmino, čia gal tiesiog dar laukiu, kol tas pakalnutes 'damušiu', tai kažkaip neperku  biggrin.gif

No buy pagavo? lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš tai vakar nusipyliau iš draugės Opiumą EDP yess.gif naujoji versija..
Atsakyti
QUOTE(krr @ 2015 08 15, 22:12)
Laukiu atvykstanciu Chanel Coromandel ax.gif

parasykite ispudzius, kai gausite
Atsakyti