Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausias pirkinys

QUOTE(bu_bu @ 2015 07 31, 19:33)
Maracuja, kava ir juodas šokoladas. Mano nosiai fantastiškas derinys. Ta kava ir šokoladas tokie "nesintetiniai" kvapai, subtilūs labai wub.gif  Prikibo kažkaip gerai man jie biggrin.gif

Oi, koks skanus derinys smile.gif essen.gif - O kaip maracuja kvepia tai net ir nežinočiau unsure.gif
O kava man visuose kvepaluose viską pagerina biggrin.gif
Beje, toks 'atradimas' - kadangi tenka gyvenime važiuoti autobusais [turiu omeny ne miesto vidaus], ir juose pykina, tai gerai kavutės maišiuką vežtis pauostymui. - Viską atstato biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 07 31, 20:49)
Beje, toks 'atradimas' - kadangi tenka gyvenime važiuoti autobusais [turiu omeny ne miesto vidaus], ir juose pykina, tai gerai kavutės maišiuką vežtis pauostymui. - Viską atstato  biggrin.gif 

drinks_cheers.gif dar gerai druską uostyt ir po liežuviu grūdelį-kitą pasikišt.. rimtai sakau. Man druskos kvapas yra dar geresnis už kavos šia prasme smile.gif

Mano naujausias - susitariau dėl nedidelio atomiko Serge Lutens Miel de Bois wub.gif
butelkos nespėjau nusipirkt.. o ir šiaip sunkokai randami. Geriausia man iš Lutenso. Ir geriausias medus. Bus man rudeniui-žiemai, kai traukiniu teks daug važinėti maršrutu Vilnius-Kaunas book.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 08 01, 12:02)
drinks_cheers.gif dar gerai druską uostyt ir po liežuviu grūdelį-kitą pasikišt.. rimtai sakau. Man druskos kvapas yra dar geresnis už kavos šia prasme smile.gif

Mano naujausias - susitariau dėl nedidelio atomiko Serge Lutens Miel de Bois  wub.gif
butelkos nespėjau nusipirkt.. o ir šiaip sunkokai randami. Geriausia man iš Lutenso. Ir geriausias medus. Bus man rudeniui-žiemai, kai traukiniu teks daug važinėti maršrutu Vilnius-Kaunas book.gif

Turejau situos S.L ..Senai Paryziuj pirkus buvau ir nesugebejau ivertint ,pardaviau draugei uz centus ,ta dar atburbejo ,kad vistik nieko gero jie ..Gaila dabar ir jau senai apie juos pamastau ,isskirtinis aromatas wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Grasse @ 2015 08 01, 17:43)

Nerodo nieko g.gif lens.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 08 01, 22:36)
Nerodo nieko  g.gif  lens.gif

bandau taisyt smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Grasse @ 2015 08 02, 17:42)
bandau taisyt smile.gif

Ir kaip jums?

Jau vien extrait du parfum kokia prabanga ir smagumas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 02 rugpjūčio 2015 - 18:57
Nusipirkau -entąją šaibą.
Priskyriau save ''baracholščikams'' - žmonėms, kurie priklausomi nuo daiktų, velka į namus visokius rakandus. Tai aš velku šaibas biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Benicio @ 2015 08 03, 20:26)
Tai aš velku šaibas  biggrin.gif .

biggrin.gif thumbup.gif

o pas mane sugrįžėlis dar vienas:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Benicio @ 2015 08 03, 20:26)
Priskyriau save ''baracholščikams'' - žmonėms, kurie priklausomi nuo daiktų, velka į namus visokius rakandus. Tai aš velku šaibas  biggrin.gif .

taigi gerų daiktų vilkimas į namus tauriau vadinasi - apdairumas biggrin.gif a vdrug baigsis? rolleyes.gif

geras daiktas ta šaiba 4u.gif tai kiek dabar namie jų privilkta? bigsmile.gif

aš tai mielai parvilkčiau į namus Antonios kolbutę, ale vat kad niekas nepardavoja pigiau, nei CdC g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RitaRazi: 03 rugpjūčio 2015 - 20:12
Pas mane irgi sugrįžtukas.
user posted image

O dėl to kaupimo, tai pritariu RitaiRazi - tai tik apdairumas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Benicio @ 2015 08 03, 19:26)
Priskyriau save ''baracholščikams'' - žmonėms, kurie priklausomi nuo daiktų, velka į namus visokius rakandus. Tai aš velku šaibas  biggrin.gif .

Na, tuomet ąia turbūt tokia nauja ir tokia pakankamai aristokratišška biggrin.gif mada - "prabangusis baracholščikas" biggrin.gif , kuris tempia tik gerus, kokybiškus ir reikalingus daiktus!!!

QUOTE(Monmorensi @ 2015 08 03, 19:32)
biggrin.gif  thumbup.gif
o pas mane sugrįžėlis dar vienas:

QUOTE(Rutule @ 2015 08 04, 07:19)
Pas mane irgi sugrįžtukas.

Sveikinu su sugrįžėliais. Ar vieno tik galiuos, bet jau nebežinau, ar sugrįš - parduoto senojo Opiumo. Net mačiau kaip buvo parduodamas toliau, bet - nesuspėjau besvarstydama kažkaip doh.gif biggrin.gif Na tai paskui kitą nusipirkau [irgi tą senulį] biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 04 rugpjūčio 2015 - 08:02