Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausias pirkinys

QUOTE(rastafarinas @ 2015 07 27, 07:37)
- O tik sakykit, jie verti tų 10 €? smile.gif

biggrin.gif Jie kur kas daugiau verti mirksiukas.gif Pirkau seniai už pilną kainą ir niekad nepasigailėjau. Kam patinka Dior Pure Poison, tas įvertins. Night versija dar truputuką puikesnė, tik kažkodėl nutraukė jų gamybą. Man geriausi celebričių kvepalai ever. Kaip reta elegantiški.
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 07 27, 11:21)
biggrin.gif Jie kur kas daugiau verti mirksiukas.gif Pirkau seniai už pilną kainą ir niekad nepasigailėjau. Kam patinka Dior Pure Poison, tas įvertins. Night versija dar truputuką puikesnė, tik kažkodėl nutraukė jų gamybą. Man geriausi celebričių kvepalai ever. Kaip reta elegantiški.

Supratau!!!

Nu šnd kaip tik ruošiuos iki ten, kur daug krautuvių smile.gif - tai eisiu prachekint. Poisono nesu gerbėja, bet po šių post'ų jau nebegaliu visko taip palikti biggrin.gif

Įdomu labai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 27 liepos 2015 - 12:49
Night versijos abi labai geros drinks_cheers.gif Vyriška tai beveik unisex, kažkiek primena Black Orchid. Jei aptiksit, būtinai pabandykit.
Beje,šie vyriški , taip pat visai neblogi
http://www.fragranti...omme-12427.html
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 07 27, 12:47)

Nu šnd kaip tik ruošiuos iki ten, kur daug krautuvių  smile.gif - tai eisiu prachekint. Poisono nesu gerbėja, bet po šių post'ų jau nebegaliu visko taip palikti  biggrin.gif

Praneskit rezultatus, plz mirksiukas.gif
As nevierijau, kad patapsiu Poison'u gerbeja, ale taip pasisuko, kad visai neseniai patapau.. Grozio jega! doh.gif
Ypac paverge tiesiog Poison-jokio senobiskumo, grazute dumine slyva wub.gif
Zadejau atsispirt DVB vilionems, bet ir as po visu tu post'u nepaliksiu visko taip! mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

Fico D'India Ortigia Sicilia
Atsakyti
Nuo vienos fantastiškos parf fėjos gavau dovanų net 8 user posted image mėginukus ir dar du atomikus su Jo Malone Pomegranate Noir ir Napa Leather living cologne thumbup.gif Pagaliau yra ką veikt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutule: 30 liepos 2015 - 10:17
QUOTE(bellete @ 2015 07 27, 20:28)
Praneskit rezultatus, plz mirksiukas.gif
As nevierijau, kad patapsiu Poison'u gerbeja, ale taip pasisuko, kad visai neseniai patapau.. Grozio jega! doh.gif
Ypac paverge tiesiog Poison-jokio senobiskumo, grazute dumine slyva wub.gif
Zadejau atsispirt DVB vilionems, bet ir as po visu tu post'u nepaliksiu visko taip! mirksiukas.gif

Nu žinokit, ligi šiolei nėr rezultatų, nes Kauno didžiausiame PC biggrin.gif - nu neradau aš jų! Nei Kosmadoj, nei Droge, ne Parfum Express - viskas išpirkta bigsmile.gif biggrin.gif . Dar liko pora parduotuvių - bet aš atsimenu, užeisiu patikrinti.

Rutule - wow drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Dolce & Gabbana The One Desire

Rytietiškas/gėlių kvapas moterims
Atsakyti
Pasilepinau wub.gif Bet užbūrė mane šitas kvapas bigsmile.gif

NISHANE - Pasion Choco EDP ir gauti mėginukai MONTALE Chocolate Greedy ir Honey AOUD

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bu_bu @ 2015 07 31, 19:05)
Pasilepinau  wub.gif  Bet užbūrė mane šitas kvapas  bigsmile.gif

Jau ir per foto jie buria biggrin.gif Faina ta prasme labai foto. Tokia juodulė smile.gif
O apie ką kvapas? Nieko iš šių nesu uosčiusi. Reiks aplankyt kada CdC, matyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 07 31, 21:11)
Jau ir per foto jie buria  biggrin.gif Faina ta prasme labai foto. Tokia juodulė smile.gif
O apie ką kvapas? Nieko iš šių nesu uosčiusi. Reiks aplankyt kada CdC, matyt  smile.gif

Maracuja, kava ir juodas šokoladas. Mano nosiai fantastiškas derinys. Ta kava ir šokoladas tokie "nesintetiniai" kvapai, subtilūs labai wub.gif Prikibo kažkaip gerai man jie biggrin.gif
Atsakyti