Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausias pirkinys

Mainų rezultatas - Borneo 1834.
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 06 30, 10:17)
Koks gražus tas butelaitis! Ir spalvos.
O šių kvepaliukų kvapo nežinau - ką primena, į ką panašus?

Neisivaizduoju, kuo kvepia. biggrin.gif Kiek pamenu is vaikystes, tai toks stiprus vintazinis siprinis kvapas. Labai idomu bus pratestuot. Aisku, jei gausiu. hihihi.gif Vokietis neatsiuncia banko duomenu tarptautiniam pavedimui. doh.gif Uz 1.5eur sugebejau nupirkt, tai jauciu zmogus susinervino. biggrin.gif

I tema, naujausi gauti biggrin.gif
Samsara edt 50ml
user posted image
L'Instant edt 50ml
user posted image
Crystal d'ambre edp 75ml
user posted image
Hermes Kelly Caleche edt, 50ml likutis 100ml buteliuke.
user posted image
Va sitiems kvepalams galiu panegirikas sakyt. wub.gif Nors maziausiai is ju kazko tikejausi. biggrin.gif Ai, galvojau vandenukas vasarinis ir tiek. Po Minervos paskaitos apie zymiausius parfumerius, pasiemiau juos kaip viena is Jean-Claude Ellena kuriniu. Ir nustebino. bigsmile.gif Be galo graziai skleidziasi, labai ilgai laikosi ir as juos pastoviai jauciu, kokias 3-4 val. Kas man sausaodei labai retai su kvepalais buna.
Atsakyti
QUOTE(Li_Ba @ 2015 06 30, 11:58)

Sveikinu!

QUOTE(RitaRazi @ 2015 06 30, 13:57)
Mainų rezultatas - Borneo 1834.

šie be galo faini. menu, buvau dovanėlių jo šlaką [ir dar gana neblogą tokį thumbup.gif ] iš Rutulės gavus. - Pasaka. drinks_cheers.gif

QUOTE(gretuxxx @ 2015 06 30, 17:11)
Neisivaizduoju, kuo kvepia.  biggrin.gif Kiek pamenu is vaikystes, tai toks stiprus vintazinis siprinis kvapas. Labai idomu bus pratestuot. Aisku, jei gausiu.  hihihi.gif Vokietis neatsiuncia banko duomenu tarptautiniam pavedimui.  doh.gif  Uz 1.5eur sugebejau nupirkt, tai jauciu zmogus susinervino.  biggrin.gif

I tema, naujausi gauti  biggrin.gif

Aaaa, dar negavot, supratau biggrin.gif Ja ja, musėt gailija dabar, gali būti biggrin.gif

Bet tai ale kiek čia užsitavarinot visko thumbup.gif Baisingiaus sveikinu thumbup.gif Va tai poveikis paskaitos!
Nors o man toji paskaita tai TIESIOG, atgaivino tą domėjimąsi kvepalais, galvoju, nu juk tie maži džiaugsmai mūsųs gyvenimą ir sudaro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 06 30, 11:17)
Pink, sveikinu thumbup.gif

4u.gif
Atsakyti
Merginos-koks rimtas visu uzpirkimas! smile.gif ypac Gretuxxx!
Li Ba
, baltai abieju pavydziu..
As laukiu dvieju Guerlain-Mitsouko ir L'Heure Bleue Atomiku tikiuos pakaks?... g.gif
Negalejau susilaikyti perskaicius viena netiketai uzkabinusia knyga.. ax.gif (ten dar apie Arpege Lanvin-bet situ lasyti turiu..)
Atsakyti
bellete, kas per knyga? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 06 30, 19:30)

QUOTE(bellete @ 2015 06 30, 20:59)
Li Ba[/b], baltai abieju pavydziu..

Pirkau abu 'ant nematuskiu', ir apie kvepalus mazai tenusimanau, tai mane pacia nustebino, kad visai neblogai pataikiau. Arba kai nenusimanau, tai ir reikalavimu maziau :-) Ir ryt ekspertems ikelsiu foto, sian tingiu jau, naujo radinio :-) rastas vyro tevu namu palepej. Internete net neradau foto to parfumo.
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2015 06 30, 20:03)
bellete, kas per knyga? bigsmile.gif

Siaip tokiu knygu i rankas neimu, o paemiau ir suskaiciau, ir dar duokit! biggrin.gif
Kathleen Tessaro Kvepalu kolekcioniere (jei autore teisingai nurodziau-neturiu po ranka)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bellete: 30 birželio 2015 - 22:03
QUOTE(bellete @ 2015 06 30, 23:00)
Siaip tokiu knygu i rankas neimu, o paemiau ir suskaiciau, ir dar duokit! biggrin.gif
Kathleen Tessaro Kvepalu kolekcioniere (jei autore teisingai nurodziau-neturiu po ranka)

Jo, šita. Aš ją irgi skaičiau.
user posted image
Papildyta:
QUOTE(rastafarinas @ 2015 06 30, 19:30)
šie be galo faini. menu, buvau dovanėlių jo šlaką [ir dar gana neblogą tokį  thumbup.gif ] iš Rutulės gavus. - Pasaka.  drinks_cheers.gif

Ale ir tamstos atmintis bigsmile.gif Aš tai jau nebeatsimenu.

Ir visas su pirkiniais 4u.gif Samsaros ir aš noriu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Li_Ba @ 2015 06 30, 20:39)
<...> Ir ryt ekspertems ikelsiu foto, sian tingiu jau, naujo radinio :-) rastas vyro tevu namu palepej. Internete net neradau foto to parfumo.

Čia įdomu, įdomu.

QUOTE(Rutule @ 2015 07 01, 08:42)
<...>
Ale ir tamstos atmintis  bigsmile.gif Aš tai jau nebeatsimenu.

To jausmo nepamirši, 'ant kiek' patiko. biggrin.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

Joop! All About Eve rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Galilea: 01 liepos 2015 - 18:39
user posted image
user posted image
Guerlain Apres l'Onde ir Champs Elysees edp
Atsakyti