Mainų rezultatas - Borneo 1834.
QUOTE(rastafarinas @ 2015 06 30, 10:17)
Koks gražus tas butelaitis! Ir spalvos.
O šių kvepaliukų kvapo nežinau - ką primena, į ką panašus?
O šių kvepaliukų kvapo nežinau - ką primena, į ką panašus?
Neisivaizduoju, kuo kvepia. Kiek pamenu is vaikystes, tai toks stiprus vintazinis siprinis kvapas. Labai idomu bus pratestuot. Aisku, jei gausiu. Vokietis neatsiuncia banko duomenu tarptautiniam pavedimui. Uz 1.5eur sugebejau nupirkt, tai jauciu zmogus susinervino.
I tema, naujausi gauti
Samsara edt 50ml
L'Instant edt 50ml
Crystal d'ambre edp 75ml
Hermes Kelly Caleche edt, 50ml likutis 100ml buteliuke.
Va sitiems kvepalams galiu panegirikas sakyt. Nors maziausiai is ju kazko tikejausi. Ai, galvojau vandenukas vasarinis ir tiek. Po Minervos paskaitos apie zymiausius parfumerius, pasiemiau juos kaip viena is Jean-Claude Ellena kuriniu. Ir nustebino. Be galo graziai skleidziasi, labai ilgai laikosi ir as juos pastoviai jauciu, kokias 3-4 val. Kas man sausaodei labai retai su kvepalais buna.
QUOTE(Li_Ba @ 2015 06 30, 11:58)
Sveikinu!
QUOTE(RitaRazi @ 2015 06 30, 13:57)
Mainų rezultatas - Borneo 1834.
šie be galo faini. menu, buvau dovanėlių jo šlaką [ir dar gana neblogą tokį ] iš Rutulės gavus. - Pasaka.
QUOTE(gretuxxx @ 2015 06 30, 17:11)
Neisivaizduoju, kuo kvepia. Kiek pamenu is vaikystes, tai toks stiprus vintazinis siprinis kvapas. Labai idomu bus pratestuot. Aisku, jei gausiu. Vokietis neatsiuncia banko duomenu tarptautiniam pavedimui. Uz 1.5eur sugebejau nupirkt, tai jauciu zmogus susinervino.
I tema, naujausi gauti
I tema, naujausi gauti
Aaaa, dar negavot, supratau Ja ja, musėt gailija dabar, gali būti
Bet tai ale kiek čia užsitavarinot visko Baisingiaus sveikinu Va tai poveikis paskaitos!
Nors o man toji paskaita tai TIESIOG, atgaivino tą domėjimąsi kvepalais, galvoju, nu juk tie maži džiaugsmai mūsųs gyvenimą ir sudaro
Merginos-koks rimtas visu uzpirkimas! ypac Gretuxxx!
Li Ba, baltai abieju pavydziu..
As laukiu dvieju Guerlain-Mitsouko ir L'Heure Bleue Atomiku tikiuos pakaks?...
Negalejau susilaikyti perskaicius viena netiketai uzkabinusia knyga.. (ten dar apie Arpege Lanvin-bet situ lasyti turiu..)
Li Ba, baltai abieju pavydziu..
As laukiu dvieju Guerlain-Mitsouko ir L'Heure Bleue Atomiku tikiuos pakaks?...
Negalejau susilaikyti perskaicius viena netiketai uzkabinusia knyga.. (ten dar apie Arpege Lanvin-bet situ lasyti turiu..)
bellete, kas per knyga?
QUOTE(rastafarinas @ 2015 06 30, 19:30)
Sveikinu!
QUOTE(bellete @ 2015 06 30, 20:59)
Li Ba[/b], baltai abieju pavydziu..
Pirkau abu 'ant nematuskiu', ir apie kvepalus mazai tenusimanau, tai mane pacia nustebino, kad visai neblogai pataikiau. Arba kai nenusimanau, tai ir reikalavimu maziau :-) Ir ryt ekspertems ikelsiu foto, sian tingiu jau, naujo radinio :-) rastas vyro tevu namu palepej. Internete net neradau foto to parfumo.
QUOTE(gretuxxx @ 2015 06 30, 20:03)
bellete, kas per knyga?
Siaip tokiu knygu i rankas neimu, o paemiau ir suskaiciau, ir dar duokit!
Kathleen Tessaro Kvepalu kolekcioniere (jei autore teisingai nurodziau-neturiu po ranka)
QUOTE(bellete @ 2015 06 30, 23:00)
Siaip tokiu knygu i rankas neimu, o paemiau ir suskaiciau, ir dar duokit!
Kathleen Tessaro Kvepalu kolekcioniere (jei autore teisingai nurodziau-neturiu po ranka)
Jo, šita. Aš ją irgi skaičiau.
Papildyta:
QUOTE(rastafarinas @ 2015 06 30, 19:30)
šie be galo faini. menu, buvau dovanėlių jo šlaką [ir dar gana neblogą tokį ] iš Rutulės gavus. - Pasaka.
Ale ir tamstos atmintis Aš tai jau nebeatsimenu.
Ir visas su pirkiniais Samsaros ir aš noriu
QUOTE(Li_Ba @ 2015 06 30, 20:39)
<...> Ir ryt ekspertems ikelsiu foto, sian tingiu jau, naujo radinio :-) rastas vyro tevu namu palepej. Internete net neradau foto to parfumo.
Čia įdomu, įdomu.
QUOTE(Rutule @ 2015 07 01, 08:42)
To jausmo nepamirši, 'ant kiek' patiko.
Joop! All About Eve