Nu va, nusipirkau. Tikiuos, originalas
Ir dar paklausiu žinančių: ar kažkada Boucheron buvo pakeista formulė, kaip kad Opium, pvz.?
Nes šie, pradavėjos teigimu, senesio leidimo, ir šiek tiek kitokios formuluotės. Gali taip būti?
QUOTE(rastafarinas @ 2015 06 15, 20:05)
Nu va, nusipirkau. Tikiuos, originalas
Ir dar paklausiu žinančių: ar kažkada Boucheron buvo pakeista formulė, kaip kad Opium, pvz.?
Nes šie, pradavėjos teigimu, senesio leidimo, ir šiek tiek kitokios formuluotės. Gali taip būti?
Kad buteliukas toks buvo, tai jau tikrai, o dezute cia turbut limituoto leidimo ar kaip?
Turejau juos, senuosius, o dabar neuosciau, tad nieko daugiau nepasakysiu
QUOTE(London @ 2015 06 16, 01:04)
Kad buteliukas toks buvo, tai jau tikrai, o dezute cia turbut limituoto leidimo ar kaip?
Aišku
Toks įdomus šis buteliukas - tuo, kad nestovi, tik guli
Dėžutė gal vos tamsesnė, čia foto tokia, bet tai tiek to.
Šiaip ant rūbų kvapas laikosi itin ilgai - vakar pakvėpinau megztuko kamputy, tai dabar taip pat intensyviai kaip vakar kvepia. Tik ant odos kažkaip pati nejaučiu, nors visi, kas ateina į kambarį, iškart užuodžia, tai čia gal man jau kažkas su uosle
Moteros! Pavaret jus cia geriu kol niekas nemato Visi kazkokie bais zavus pirkiniai , lieka tik sveikinti
QUOTE(Galilea @ 2015 06 15, 13:07)
Super, YR Juodoji vanile - viena is mano saltojo sezono numyletiniu. Turiu net tris buteliukus atsargu
O su So Elixir netikome viens kitam :/
Isigijau Alchimie limituota leidima!!
Papildyta:
QUOTE(rastafarinas @ 2015 06 15, 19:05)
Man rods, kad kvepalai, galintys pasigirti sena isleidimo data, siandiena yra daugiau maziau pakite.
QUOTE(andorinha @ 2015 06 16, 22:49)
Isigijau Alchimie limituota leidima!!
parodykit
QUOTE(Monmorensi @ 2015 06 16, 21:55)
QUOTE(WWWitch @ 2015 06 17, 08:31)
Ar panašūs nors kiek į Chance ir Chance Eau Fraiche?
andorinha - kaip tik vakar jus atsiminusi buvau !!!
Koks nerealus pirkinys Bet toks visai kitoks dizainas, nei tas 'tradicinis' pelenės-moliūginis Alchimie, toks pakankamai modern'as (nors jau vien kad nestovi, o tik guli, tai jau kaip kokia snovė, tai net nežinau, kaip čia tą dizainą įvertinti . Kelintais čia metais šis leidmas buvo? Kokia talpa?
Ačiū
Ir visas kitas labai, labai sveikinu su nerealiais pirkiniais !!!
Koks nerealus pirkinys Bet toks visai kitoks dizainas, nei tas 'tradicinis' pelenės-moliūginis Alchimie, toks pakankamai modern'as (nors jau vien kad nestovi, o tik guli, tai jau kaip kokia snovė, tai net nežinau, kaip čia tą dizainą įvertinti . Kelintais čia metais šis leidmas buvo? Kokia talpa?
Ačiū
Ir visas kitas labai, labai sveikinu su nerealiais pirkiniais !!!
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 06 17, 08:50)
Ar panašūs nors kiek į Chance ir Chance Eau Fraiche?
Man tai visai nepanasus, Chaneline "baze yra" bet kvapas visai kitoks