Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausias pirkinys

Nu va, nusipirkau. Tikiuos, originalas biggrin.gif
user posted image

Ir dar paklausiu žinančių: ar kažkada Boucheron buvo pakeista formulė, kaip kad Opium, pvz.?
Nes šie, pradavėjos teigimu, senesio leidimo, ir šiek tiek kitokios formuluotės. Gali taip būti?
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 06 15, 20:05)
Nu va, nusipirkau. Tikiuos, originalas  biggrin.gif
user posted image

Ir dar paklausiu žinančių: ar kažkada Boucheron buvo pakeista formulė, kaip kad Opium, pvz.?
Nes šie, pradavėjos teigimu, senesio leidimo, ir šiek tiek kitokios formuluotės. Gali taip būti?

Kad buteliukas toks buvo, tai jau tikrai, o dezute cia turbut limituoto leidimo ar kaip?
Turejau juos, senuosius, o dabar neuosciau, tad nieko daugiau nepasakysiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(London @ 2015 06 16, 01:04)
Kad buteliukas toks buvo, tai jau tikrai, o dezute cia turbut limituoto leidimo ar kaip?
Turejau juos, senuosius, o dabar neuosciau, tad nieko daugiau nepasakysiu schmoll.gif

Aišku 4u.gif smile.gif
Toks įdomus šis buteliukas - tuo, kad nestovi, tik guli biggrin.gif
Dėžutė gal vos tamsesnė, čia foto tokia, bet tai tiek to.

Šiaip ant rūbų kvapas laikosi itin ilgai - vakar pakvėpinau megztuko kamputy, tai dabar taip pat intensyviai kaip vakar kvepia. Tik ant odos kažkaip pati nejaučiu, nors visi, kas ateina į kambarį, iškart užuodžia, tai čia gal man jau kažkas su uosle biggrin.gif
Atsakyti
Moteros! Pavaret jus cia geriu kol niekas nemato biggrin.gif Visi kazkokie bais zavus pirkiniai , lieka tik sveikinti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Galilea @ 2015 06 15, 13:07)
Apsi-yves-rocherinau  thumbup.gif sakyciau labai puikus kainos ir kokybes santykis  rolleyes.gif

Super, YR Juodoji vanile - viena is mano saltojo sezono numyletiniu. Turiu net tris buteliukus atsargu biggrin.gif
O su So Elixir netikome viens kitam :/

Isigijau Alchimie limituota leidima!! smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rastafarinas @ 2015 06 15, 19:05)

Man rods, kad kvepalai, galintys pasigirti sena isleidimo data, siandiena yra daugiau maziau pakite.
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2015 06 16, 22:49)
Isigijau Alchimie limituota leidima!! smile.gif

parodykit 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 06 16, 21:55)

user posted image
Atsakyti
Apsipirkau vasarai wub.gif

Chanel Chance eau Vive EDT
user posted image

Chanel Coco Mademoiselle EDT
user posted image
Atsakyti
QUOTE(WWWitch @ 2015 06 17, 08:31)
Apsipirkau vasarai  wub.gif

Chanel Chance eau Vive EDT
user posted image

Ar panašūs nors kiek į Chance ir Chance Eau Fraiche?
Atsakyti
andorinha - kaip tik vakar jus atsiminusi buvau biggrin.gif !!!

Koks nerealus pirkinys thumbup.gif Bet toks visai kitoks dizainas, nei tas 'tradicinis' pelenės-moliūginis Alchimie, toks pakankamai modern'as smile.gif (nors jau vien kad nestovi, o tik guli, tai jau kaip kokia snovė, tai net nežinau, kaip čia tą dizainą įvertinti wacko.gif biggrin.gif . Kelintais čia metais šis leidmas buvo? Kokia talpa?
Ačiū smile.gif

Ir visas kitas labai, labai sveikinu su nerealiais pirkiniais !!! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 17 birželio 2015 - 08:21
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 06 17, 08:50)
Ar panašūs nors kiek į Chance ir Chance Eau Fraiche?

Man tai visai nepanasus, Chaneline "baze yra" bet kvapas visai kitoks 4u.gif
Atsakyti