QUOTE(Monmorensi @ 2015 06 10, 23:22)
pirkinys 'ant nematuškių'. baisiai parūpo, kiek ten to Shalimaro jame tai pajamiau 200 ml slovikėlį
ir kiek? ar dar ne punkte daiktas?
QUOTE(LEEja @ 2015 06 11, 09:59)
čia kito meeto uždavinys - nedrįskit po vieną eit ir uostyt!
Busiu tikra , kad ir mane pakviesite
Papildyta:
QUOTE(jottauute @ 2015 06 11, 09:50)
Tantamm ,oi ,kaip pritariu .. Kazkoks uztemimas uzejo ,ka tuo momentu pardaviau ,visko gailiuosi ir ziauriai ..Plius del ko aukojau visus tuos " be kuriu 100 metu galiu apsieit" dar ir beprasmis buvo ..
Atsipirksiu po biskiuka ..Opardu atkeliauja likutis mazas,nes ir to atsikraciau
Puredistance M atsipirkau jau seniau ,dar situos Bois d'Ascene atpirkt reikia,siandien taaaip ju ryte norejau ..to tirsto ,sunkaus drunkelio ..Vistik nereikia man tu geliu ..Opus 8 ,Opardu lasas - kaip man ,visai vasarai jau hiper daug bus
Dar Opus 1,3 po atomikiuka gausiu ,Malle miniuka ..
Koks grazus tavo Shalimaras-neshalimaras
Gavau savo naujausia pirkini ,Lancome Cuir ,nu fainas kvapas ,toks parfumerijos ,kosmetikos prisigeres naturalus zamsas
Atsipirksiu po biskiuka ..Opardu atkeliauja likutis mazas,nes ir to atsikraciau
Puredistance M atsipirkau jau seniau ,dar situos Bois d'Ascene atpirkt reikia,siandien taaaip ju ryte norejau ..to tirsto ,sunkaus drunkelio ..Vistik nereikia man tu geliu ..Opus 8 ,Opardu lasas - kaip man ,visai vasarai jau hiper daug bus
Dar Opus 1,3 po atomikiuka gausiu ,Malle miniuka ..
Koks grazus tavo Shalimaras-neshalimaras
Gavau savo naujausia pirkini ,Lancome Cuir ,nu fainas kvapas ,toks parfumerijos ,kosmetikos prisigeres naturalus zamsas
Aj, as dabar kai neperku, tai tureciau vertinti ir mazinti tai ka turiu, bet kazkaip neiseina kolkas , tai yra iseina tik vertinti, o mazinti tai jau netaip sparciai
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 06 11, 14:05)
Aš irgi juos užsisakiau
Ir kaip tu ju dar neturejai?!
Savo charakteriu man jie labai panasus I CH 212
QUOTE(London @ 2015 06 12, 16:56)
Nes as ju dorai neuosciusi. Bet aki pakabinus seniai ant ju
QUOTE(Monmorensi @ 2015 06 10, 22:22)
nutrūkau nuo grandinės
pirkinys 'ant nematuškių'. baisiai parūpo, kiek ten to Shalimaro jame tai pajamiau 200 ml slovikėlį
Ir kiek Shalimaro ten?
Tantamai - baisiai hražus neshalimaras
Katalike, London - man irgi šnd akis kliuvo ant jų . Bet prisiminiau, kad man labiau kvepėjo tokie iš vaizdo analogiški, bet tamsios spalvos (tokia rudai vyšninė), dar toj pardėj LeDiana buvo menu kažkoks jų išpardavimas. Tai susilaikiau.
QUOTE(Galilea @ 2015 06 15, 13:07)
Congratulations !
Vanilė tai išvis super.
O kaip Elixir'as? Ar ir jums panašus į Madmuazelę?
Aš irgi YR kvepalus vertinu - nebrangūs, bet ir geri.
QUOTE(rastafarinas @ 2015 06 15, 13:21)
Congratulations !
Vanilė tai išvis super.
Vanilė tai išvis super.
labai panasus