Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausias pirkinys

QUOTE(RitaRazi @ 2015 06 09, 20:49)
dar Noir Epices pabandykit, Dans Tes Bras - va šitie mano patys pačiausi..

Malle yra "mano" namai, esu turėjusi/ilgiau bandžiusi viską be gardenijos ir Portrait of a Lady - kažkaip neužkabino pastarasis g.gif

Buvau isitikinus,kad Malle visai ne man ,mazdaug permetus buvau kvapus , bet savotiski,idomus aromatai ,jei ir nerasiu sau mielo ,nors maloniu ispudziu gausa bus smile.gif
Pabandysiu Epices ir Dans Tes Bras drinks_cheers.gif
Man Portretas neblogi ,nepirkciau ,bet jei padovanotu -imciau biggrin.gif Tokio tipo,tik grazesni LM Armija meiluziu ,platesnio spektro ,idomesnis ax.gif
Ir i mane prasau " tu " biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(London @ 2015 06 09, 20:18)

Situ as irgi noriu. Pernai dovanojau giminaitei-ji sake pasitikinti mano skoniu.. ax.gif Pataikiau, jai patiko!
Mano pirmi brendiniai kvepalai kokiais 1995 is pirmos duty free.. wub.gif
Dar baltus Cerruti pabandyt noreciau.
Atsakyti
QUOTE(bellete @ 2015 06 09, 23:17)
Situ as irgi noriu. Pernai dovanojau giminaitei-ji sake pasitikinti mano skoniu.. ax.gif Pataikiau, jai patiko!
Mano pirmi brendiniai kvepalai kokiais 1995 is pirmos duty free.. wub.gif
Dar baltus Cerruti pabandyt noreciau.

Senas, bet ne senobiškas kvapas su nuostabiu šleifu wub.gif Dar iš to laiko, kai kvapai turėjo charakterį savo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(London @ 2015 06 09, 23:58)
Senas, bet ne senobiškas kvapas su nuostabiu šleifu wub.gif Dar iš to laiko, kai kvapai turėjo charakterį savo ax.gif

nostalgiškas daiktas wub.gif
Atsakyti
Papildziau kvepalyna dar vienu Huitieme Art kuriniu. smile.gif
user posted image
Atsakyti
nutrūkau nuo grandinės lotuliukas.gif
user posted image

pirkinys 'ant nematuškių'. baisiai parūpo, kiek ten to Shalimaro jame biggrin.gif tai pajamiau 200 ml slovikėlį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 06 10, 23:22)
nutrūkau nuo grandinės  lotuliukas.gif
user posted image

pirkinys 'ant nematuškių'. baisiai parūpo, kiek ten to Shalimaro jame  biggrin.gif tai pajamiau 200 ml slovikėlį  biggrin.gif

Turejau juos Eze mieste nusipirkus buvau wub.gif
Kiek Shalimar turi ,jau neatsimenu ,bet nuo tos lentynos sakyciau tikrai ,grazus kvapas wub.gif
Puikus pirkinukas ..

As labai gailiuosi situos pardavus
http://www.fragranti...cese-16582.html
Niekad nereikia skubet cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 06 10, 22:22)
nutrūkau nuo grandinės  lotuliukas.gif

pirkinys 'ant nematuškių'. baisiai parūpo, kiek ten to Shalimaro jame  biggrin.gif tai pajamiau 200 ml slovikėlį  biggrin.gif

thumbup.gif Paskui ir mums pasufleruosite biggrin.gif
Mano Shalimarasvisaineshalimaras (irgi "nematuskinas" ) tai Stoned Solangeuser posted image

Nuostabus . Gavau uz brangiai, dar ir issipyle transportavimo metu sietiek (buteliukas splash) ir zaba mano kvaksejo ant visos apylinkes , bet pasirode ant tiek geras , kad ziurkenas visgi laimejo box.gif
Papildyta:
QUOTE(jottauute @ 2015 06 11, 07:10)

As labai gailiuosi situos pardavus
http://www.fragranti...cese-16582.html
Niekad nereikia skubet  cool.gif

Buna zinok, viena diena apsisprendi, parduodi nes jau esi "sveika ir nepriklausoma" , o paskui gailesi nes tau ju reikia nors tu ka verysad.gif Todel dazniausiai buna kad issitraukiu nuotraukai daryti, nufotografuoju, paskui pauostau arba "paskutini" karta pasipurskiu ir atidedu atgal nes arba paciai dar reikia arba mintis kad kazkas taip graziai kvepes darosi neimanoma lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2015 06 11, 10:13)

Oi koks grožis - ir butelys, ir natos bigsmile.gif
Duosi pratestuot, ką?
Atsakyti
Tantamm ,oi ,kaip pritariu .. Kazkoks uztemimas uzejo ,ka tuo momentu pardaviau ,visko gailiuosi ir ziauriai ..Plius del ko aukojau visus tuos " be kuriu 100 metu galiu apsieit" dar ir beprasmis buvo ..
Atsipirksiu po biskiuka ..Opardu atkeliauja likutis mazas,nes ir to atsikraciau lotuliukas.gif
Puredistance M atsipirkau jau seniau ,dar situos Bois d'Ascene atpirkt reikia,siandien taaaip ju ryte norejau ..to tirsto ,sunkaus drunkelio ..Vistik nereikia man tu geliu ..Opus 8 ,Opardu lasas - kaip man ,visai vasarai jau hiper daug bus biggrin.gif
Dar Opus 1,3 po atomikiuka gausiu ,Malle miniuka ..

Koks grazus tavo Shalimaras-neshalimaras wub.gif biggrin.gif

Gavau savo naujausia pirkini ,Lancome Cuir ,nu fainas kvapas ,toks parfumerijos ,kosmetikos prisigeres naturalus zamsas wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2015 06 11, 11:48)
Oi koks grožis - ir butelys, ir natos  bigsmile.gif
Duosi pratestuot, ką?

čia kito meeto uždavinys - nedrįskit po vieną eit ir uostyt!
Atsakyti