Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausias pirkinys

QUOTE(RitaRazi @ 2015 06 07, 22:19)
norisi pabūti "nuogai"  biggrin.gif

Man absoliučiai priešingai. Pagaliau, šilumos tiek, kad galiu apnuoginti rankas, kaklą. Ir kvepalams jauku ir komfortiška. Skleidžiasi, žaidžia, šleifuoja. Vasara - pats metas kvepintis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 06 07, 22:19)
tikriausiai.. apskritai, reikia truputį parišt su įspūdžiais ir pirkiniais, ir norais - nosis pavargo, smegeninė, matyt, irgi. O be to, tiek dabar aplink natūralių gamtos kvapų, uogų, gėlių ir gaivaus oro, kad norisi pabūti "nuogai"  biggrin.gif

Pora dienu nosiai poilsio ir vel viskas stos i vezias ..

QUOTE(by ki @ 2015 06 07, 23:31)
Man absoliučiai priešingai. Pagaliau, šilumos tiek, kad galiu apnuoginti rankas, kaklą. Ir kvepalams jauku ir komfortiška. Skleidžiasi, žaidžia, šleifuoja. Vasara - pats metas kvepintis smile.gif

drinks_cheers.gif
Man noras kvepintis turimais,testuot ,atrast kazka naujo,kuistis ,pertestuot tai kas anksciau uzkliuvo ,bet neatsiskleide .
vasara man irgi nuostabiai skleidziasi kvapai wub.gif drinks_cheers.gif
Karstis vienintelis laikas,kai noriu citrusus bandyt ,geles . Dumsiu kita savaite perziuret ka numacius.

Dar del Malle kvapu norejau paklaust ,idomu kaip laikosi jie kas turit ,ant manes labai greit dingsta ..
Grazi jo alyva ir geranium ,noreciau jei nenugaruotu taip greit nuo manes.. Reiks dar pabandyt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jottauute: 07 birželio 2015 - 23:12
QUOTE(jottauute @ 2015 06 08, 00:11)
Dar del Malle kvapu  norejau paklaust ,idomu kaip laikosi jie kas turit ,ant manes labai greit dingsta ..
Grazi jo alyva ir geranium ,noreciau jei nenugaruotu taip greit nuo manes.. Reiks dar pabandyt  g.gif

ant manęs laikosi mirtinai visi Maliai good.gif tik dar gardenijos neturėjau, nebandžiau jos ilgiau nešioti, bet spėju, kad dabar būtų laikas..
http://www.fragranti...olia-25042.html

Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 06 08, 10:29)
ant manęs laikosi mirtinai visi Maliai good.gif tik dar gardenijos neturėjau, nebandžiau jos ilgiau nešioti, bet spėju, kad dabar būtų laikas..

Hmmm g.gif nu nudumsiu jokiais "drunkais" neprisipurskinejus ,man irgi paprastai kvapai gerai laikosi ,su Malle likau nustebus net ..
Jei jau laikysis ,tai viena jauciu griebsiu toki rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(by ki @ 2015 06 07, 22:31)

Oj , mano aliejams irgi kuo silciau tuo geriau biggrin.gif Pagaliau susilaukiau ir as tos vasaros wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2015 06 08, 12:13)
Oj , mano aliejams irgi kuo silciau tuo geriau  biggrin.gif Pagaliau susilaukiau ir as tos vasaros  wub.gif

Taip gerai skleidziasi arabiukai dabar wub.gif
Zinai ,man Maraam gal idealiausias is bandytu geriu wub.gif Einant gult sapnams gerint prisiteplioju po lasiuka rolleyes.gif biggrin.gif
Na dar smirdziukas Oud - nepakartojamas wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2015 06 08, 13:28)
Taip gerai skleidziasi arabiukai dabar  wub.gif
Zinai ,man Maraam gal idealiausias is bandytu geriu  wub.gif Einant gult sapnams gerint prisiteplioju po lasiuka  rolleyes.gif  biggrin.gif
Na dar smirdziukas Oud - nepakartojamas  wub.gif  biggrin.gif

Maraam vienas is mylimiausiu mano wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 06 08, 09:29)

magnolija tikra mandaguole dama, labai deramai elgiasi dabartiniu oru mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2015 06 08, 00:11)
...
Dar del Malle kvapu  norejau paklaust ,idomu kaip laikosi jie kas turit ,ant manes labai greit dingsta ..
Grazi jo alyva ir geranium ,noreciau jei nenugaruotu taip greit nuo manes.. Reiks dar pabandyt  g.gif

Kaip man sakyciau, FM kvapai laikosi visai gerai, nors vel gi priklauso nuo aromatu grupes. Pvz. En Passant, kuris atrodo labai legvutis, man spejo atisbosti, sleifavo ir vis primindavo apie save kone visa diena blush2.gif P.of a L. sito net isgauzti nepavyks! lotuliukas.gif (o kad bent puse tokio issilaikymo kokiem L'Artisan'o kvepalams). Musc Ravageur, Iris Poudre irgi puikiai laikosi, sleifuoja. O stai jau French Lover, L'Eau d'Hiver galetu but istvermingesni... g.gif
Atsakyti
QUOTE(_MiMi_ @ 2015 06 09, 16:08)
Kaip man sakyciau, FM kvapai laikosi visai gerai, nors vel gi priklauso nuo aromatu grupes. Pvz. En Passant, kuris atrodo labai legvutis, man spejo atisbosti, sleifavo ir vis primindavo apie save kone visa diena blush2.gif  P.of a L. sito net isgauzti nepavyks! lotuliukas.gif  (o kad bent puse tokio issilaikymo kokiem L'Artisan'o kvepalams). Musc Ravageur, Iris Poudre irgi puikiai laikosi, sleifuoja. O stai jau French Lover, L'Eau d'Hiver galetu but istvermingesni... g.gif

Aciu labai ,uz toki nuoseklu aprasyma wub.gif 4u.gif Turbut esat megeja Malle ? ax.gif As kazkaip mazai ka isbandzius Malle ,dabar bandau atsirinkt kazka sau tinkamo ,kol silta,nes atvesus is vis geliu nenaudoju . Portrait bandzius ,zinau ,grazus kvapas ,stiprus ,Musc irgi fainas ,minkstas,vos nenusipirkau ,atsilaikiau biggrin.gif
Gausiu nedideli kieki L' Eau d' Hiver ,tikiuosi jausiu juos normaliai ..
Dabar ibedus nosi i Geranium ,kita ranka Therese .Therese svelniai jauciu ,bet jie patys svelnus ,nors grazus ,minkstas,koncentruotas kvapas wub.gif ,bet nutariau,kad ne mano
,Geranium dar su charakteriu biggrin.gif Sitiem reiks skirt daugiau demesio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2015 06 09, 17:32)
Aciu labai ,uz toki nuoseklu aprasyma  wub.gif  4u.gif Turbut esat megeja Malle ?  ax.gif As kazkaip mazai ka isbandzius Malle ,dabar bandau atsirinkt kazka sau tinkamo ,kol silta,nes atvesus is vis geliu nenaudoju . Portrait bandzius ,zinau ,grazus kvapas ,stiprus ,Musc irgi fainas ,minkstas,vos nenusipirkau ,atsilaikiau  biggrin.gif
Gausiu nedideli kieki L' Eau d' Hiver ,tikiuosi jausiu juos normaliai ..
Dabar ibedus nosi i Geranium ,kita ranka Therese .Therese svelniai jauciu ,bet jie patys svelnus ,nors grazus ,minkstas,koncentruotas kvapas  wub.gif ,bet nutariau,kad ne mano
,Geranium dar su charakteriu  biggrin.gif Sitiem reiks skirt daugiau demesio  biggrin.gif

dar Noir Epices pabandykit, Dans Tes Bras - va šitie mano patys pačiausi..

Malle yra "mano" namai, esu turėjusi/ilgiau bandžiusi viską be gardenijos ir Portrait of a Lady - kažkaip neužkabino pastarasis g.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti