Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausias pirkinys

QUOTE(Tantamm @ 2015 05 29, 21:00)
Cia nei vienos sveikos nera  biggrin.gif  As siandien laaabai prastai miegojau nes  issivaizdavau susitikyma su Opus IX , net sapnavau ji  lotuliukas.gif  Finale juodai neissimiegojusi visa diena laksciau , nes reikalu turejau tikrai nemazai , bet i Cremine vistiek nuliekiau  doh.gif

Ale tai kai
- ir aš prastai miegojau, [sapnavau, beje, plikytą su kremu pyragaitį, kad jo laaabai noriu biggrin.gif ] - ir šnd bais norėjau pirt kvepalus, Trussardi Donna biggrin.gif Bet nebuvo 30 ml, tik 50, tai nesirįžau, tai tą Landišą ant smūgio paėmiau, ir namo lėkiau biggrin.gif
Atsakyti
As katik is JAV grizau pasipildziusi atsargas 4 butelaiciais,ir,deja, norams nera galo doh.gif o dar netycia uztikau sita tema-vyras is namu isvarys lotuliukas.gif nes,aisku, uzsinorejau dar 100 mln nebandytu kvapu blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ssimonyte @ 2015 05 29, 21:09)
As katik is JAV grizau pasipildziusi atsargas 4 butelaiciais,ir,deja, norams nera galo  doh.gif o dar netycia uztikau sita tema-vyras is namu isvarys  lotuliukas.gif nes,aisku, uzsinorejau dar 100 mln nebandytu kvapu  blush2.gif  bigsmile.gif

Nėra nėra, ramiai biggrin.gif
Nors aš nuo rugsėjo nieko buvau nuspręndusi nepirkt, ir nepirkau iki vidurio gegužės. tai pasakysiu, kad dar nemaža dalimi likučių atsisakiau po to periodo nepirkimo. kažkaip gerai vsai gavos. Ir nepasakyčiau, kad bais likau be kvepalų, - anaiptol biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 05 29, 21:09)

Ale tai kai
- ir aš prastai miegojau, [sapnavau, beje, plikytą su kremu pyragaitį, kad jo laaabai noriu  biggrin.gif ] - ir šnd bais norėjau pirt kvepalus, Trussardi Donna  biggrin.gif Bet nebuvo 30 ml, tik 50, tai nesirįžau, tai tą Landišą ant smūgio paėmiau, ir namo lėkiau  biggrin.gif

As karta visa nakti internete natas vieno udo Qurashi ieskojau, aisku sapne , matyt paryciais atradau vetyveri ir taip palengvejo man kad pasitvirtino mano itarimai , kad ikritau i saldu miega, gaila tik kad miegui tam mazai laiko liko biggrin.gif Po sio atvejo, nakciai nesikvepinu schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(ssimonyte @ 2015 05 29, 21:09)
As katik is JAV grizau pasipildziusi atsargas 4 butelaiciais,ir,deja, norams nera galo  doh.gif o dar netycia uztikau sita tema-vyras is namu isvarys  lotuliukas.gif nes,aisku, uzsinorejau dar 100 mln nebandytu kvapu  blush2.gif  bigsmile.gif

Neisvarys, ismoksite slepti grobius ir nutyleti kainas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2015 05 29, 22:00)
Cia nei vienos sveikos nera  biggrin.gif  As siandien laaabai prastai miegojau nes  issivaizdavau susitikyma su Opus IX , net sapnavau ji  lotuliukas.gif  Finale juodai neissimiegojusi visa diena laksciau , nes reikalu turejau tikrai nemazai , bet i Cremine vistiek nuliekiau  doh.gif

hihihi.gif
As nakti miegodama ,nagrinejau Puredistance Black ,buvau prisipurskus eidama gult .. biggrin.gif Galu gale nutariau,kad tobuli kvepalai geram vyrui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2015 05 29, 23:27)
hihihi.gif
As nakti  miegodama ,nagrinejau Puredistance Black ,buvau prisipurskus eidama gult .. biggrin.gif Galu gale nutariau,kad tobuli kvepalai geram vyrui  biggrin.gif

kas yra geras vyras? user posted image
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2015 05 30, 07:34)

ir 'geri' kvepalai vyrui aplamai biggrin.gif
[čia nerimtas klausimas, o retorinis]
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2015 05 30, 07:34)

Kvepiantis gerais kvepalais! biggrin.gif
Taip sknt apziura ir ivertinima pradekim nuo to.. ax.gif
Atsakyti
rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jottauute: 30 gegužės 2015 - 13:34
QUOTE(Tantamm @ 2015 05 29, 22:19)
As karta visa nakti internete natas vieno udo Qurashi ieskojau, aisku sapne , matyt paryciais atradau vetyveri ir taip palengvejo man..

lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(Tantamm @ 2015 05 29, 22:19)
Neisvarys, ismoksite slepti grobius ir nutyleti kainas  biggrin.gif

rolleyes.gif
kai dar buvo litai - vyras klausia kiek mokėjai aš ramiai sakau - 170 ir nutylu. vyras sako - o, nebrangiai. Aš vis nutylėdavau - kokia valiuta. Ramybė, sveika širdis ir graži žmona - ko dar reikia diedo gyvenimui? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 05 30, 17:40)
[...] Aš vis nutylėdavau - kokia valiuta. Ramybė, sveika širdis ir graži žmona - ko dar reikia diedo gyvenimui? tongue.gif

TRUE user posted image biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 30 gegužės 2015 - 21:56
Gausiu Opus 5 buteli ,vyrui tevu dienai padovanosim smile.gif Eau d‘Italie Bois d‘Ombrie
atomikiuku ,dalis vyrui parodyt ir man smalsu isbandyti .
Annick Goutal Sables
Eau d‘Italie Baume du Doge
Parfumerie Generale Indochine
Parfumerie Generale Bois de Copaiba
Atsakyti