Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausias pirkinys

QUOTE(Costes @ 2015 05 25, 18:12)
Skaitau apie Andromeda, ir galvoju, kad kažkurią senbuvę buvau pražiopsojus g.gif
Andorinha, Jūsų nick'ą visada rašydama turiu pasitikrint, kad klaidų neprivelčiau blush2.gif

Į temą - likutį senojo Dior Addict edp.

drinks_cheers.gif Aš tą patį galvojau biggrin.gif

QUOTE(andorinha @ 2015 05 25, 18:37)
Atsiprasau, merginos uz sunkumus biggrin.gif tiesiog kadaise nepavyko prisiregistruoti lietuvisku zodziu, tai padariau tai portugalisku. I musu kalba isvertus butu kregzdute.

Geras, kaip fainai.
O aš kažkaip ilgą laiką tamstos nicką skaitydavau "Androghina" biggrin.gif , nu bet čia jau vizualinė tinginystė lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(RitaRazi @ 2015 05 25, 17:40)
svarbu ant laužo, paskui, paskui atsirinksim biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2015 05 25, 14:25)
Oi, negaliu, nukritau is juoko biggrin.gif Siaip Andromeda gal net graziau:D
I tema: papirkau Lempicku. Lolita Lempicka Midnight Fragrance Minuit Sonne, L“Eau en Blanc, Le Premier Parfum. Tik dar nesulaukiau tinkamo momento kaip reikiant su jais susipazinti.

Na matai, sugalvojau tau atsargini Nika tam atvejui , kai cia visas jau pribaigtum savo lobiais ir niekas su tavimi nebesneketu lotuliukas.gif

O Lolitu nepazinojai , pirkai neuostant? g.gif
Papildyta:
I tema smile.gif

Siandien atkeliavo mazas likutis, pirktas PRIES iejima i faze No Buy biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tantamm: 26 gegužės 2015 - 11:53
QUOTE(Tantamm @ 2015 05 26, 11:52)
Na matai, sugalvojau tau atsargini Nika tam atvejui , kai cia visas jau pribaigtum savo lobiais ir niekas su tavimi nebesneketu  lotuliukas.gif

O Lolitu nepazinojai , pirkai neuostant?  g.gif

Taip, bet dabar jau ir atsargini nika visi zino biggrin.gif
Pirkau sitas Lempickas atsizvelgdama atsiliepimus nete. Neradau ju pratestuoti.
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2015 05 26, 12:52)
Siandien atkeliavo mazas likutis, pirktas PRIES iejima i faze No Buy  biggrin.gif

user posted image

tai tu jau fazėj ar dar ne?
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2015 05 26, 12:04)
Taip, bet dabar jau ir atsargini nika visi zino biggrin.gif
Pirkau sitas  Lempickas atsizvelgdama atsiliepimus nete. Neradau ju pratestuoti.

Tai jau idomu bus paskaityti Tamstos nuomone. Manes jos netraukia kazkodel , netestavus ir nenoriu unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(RitaRazi @ 2015 05 26, 12:04)
tai tu jau fazėj ar dar ne?

Jau cool.gif Dabar tik reikia surinkti kelis buteliukus uzsakytus Pries tai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2015 05 26, 13:10)
Tai jau idomu bus paskaityti Tamstos nuomone. Manes jos netraukia kazkodel , netestavus ir nenoriu  unsure.gif
Papildyta:
Jau cool.gif  Dabar tik reikia surinkti kelis buteliukus uzsakytus Pries tai biggrin.gif

Nu va ,kaip tik norejau tau pasiulyti pratestuot Ursa ,jei dar nebandel ax.gif
http://www.fragranti...Ursa-30625.html
Kazkodel man jis tave primena g.gif biggrin.gif ,toks tavo ,bent pradzia pati .Neaisku ,kaip susigules veliau ..
O as kaip tik kuiciu ka cia nusipirkus biggrin.gif Taip fainai prasineciau po CNC ..tik nieko nenutariau ..
Atsakyti
[quote=jottauute,2015 05 26, 14:24]
Kazkodel man jis tave primena g.gif biggrin.gif ,toks tavo ,bent pradzia pati .Neaisku ,kaip susigules veliau ..

Vakar daviau bloterį Ursos Tantammui pamėgint (specialiai purškiau ir nešiau jai smile.gif, nors ji neprašė ), tai nepatiko. Nors aišku, reik bandyt anr rankos. O va, Draco buvo neblogas.

O man pačiai trečia diena jų Chimera sapnuojas.... wub.gif
Atsakyti
[quote=varine,2015 05 26, 14:25]
[quote=jottauute,2015 05 26, 14:24]

Vakar daviau bloterį Ursos Tantammui pamėgint (specialiai purškiau ir nešiau jai smile.gif, nors ji neprašė ), tai nepatiko. Nors aišku, reik bandyt anr rankos. O va, Draco buvo neblogas.

O man pačiai trečia diena jų Chimera sapnuojas.... wub.gif
[/quote]

Nepaziurejau tos Chimaeros ! doh.gif O kokios natos fainos ! wub.gif
Oda jauciasi labai ? wub.gif bigsmile.gif
Reiks nulekt vel .As tik baltus permeciau .
Atsakyti
Gera ta Chimaera . Atkalbejau Varine pirkt, o paskui pati pagailejau biggrin.gif
Atsakyti
O kaip sitas ?
http://www.luckyscen...y-majda-bekkali
Gali buti mano naujas pirkinys ,ar nea ? biggrin.gif
Grazus kvapas ?
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2015 05 26, 17:58)
O kaip sitas ?
http://www.luckyscen...y-majda-bekkali
Gali buti mano naujas pirkinys ,ar nea ?  biggrin.gif
Grazus kvapas ?

ale žinok dabar kad gudras rolleyes.gif kainikė tai ne 5 kapeikos turgaus dieną.. O jūs kitas Majdas "pažįstat"? Jos tikrai sunkios.
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 05 27, 09:41)
ale žinok dabar kad gudras rolleyes.gif kainikė tai ne 5 kapeikos turgaus dieną.. O jūs kitas Majdas "pažįstat"? Jos tikrai sunkios.

Kai kurias tik ,Mon nom est rouge fainas man .Nera patys paciausi ,bet geri g.gif
Nezinau,reik eit vel i Creme ..
Atsakyti