Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

paaiskinkit jus man neismaneliai kaip per tuki vyksta tas siuntimas blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, renku is sportsdirects.com jei kas renkat galiu ir prisijungti, kad pasidalintumem siuntima smile.gif
Vilnius
Rasykit jurgitapocjurgita@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2015 04 12, 13:25)
16vnt salmu siuntimas i lt 18svaru. Turiu surinkusi 12vnt. Truksta 4vnt smile.gif

Palaukit manes,as einu pasikuisti smile.gif ir as gal apakau,bet nerandu apsaugu keliukam,o labai reik smile.gif

ir gal kuri is merginu apsvies mane,ar apsimoka nuomot uk adresa ir pirktis paciai? ne tas pats gaunasi,kaip per tarpininkes?
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2015 04 12, 17:26)
ir gal kuri is merginu apsvies mane,ar apsimoka nuomot uk adresa ir pirktis paciai? ne tas pats gaunasi,kaip per tarpininkes?

tai aisku kad apsimoka:
1. juk nemokat tarpininkei procentu;
2. uzsakot kada norit, nereikia derintis kada tarpininke turi laiko, pinigu ir gali jums uzsakyt (tas aktualu per seilus, nes dydziai dingsta);
3. uz siuntima ar per tarpininke ar savarankiskai pirksit - mokesit tiek pat;
4. Jei tarpininke uzsako kaip komercinis klientas - prekiu pristatymas net iki 2 men uztrunka...
Atsakyti
Reikia dar vienos prisijungiančios prie paspirtukų, siuntimo išlaidoms į Lietuvą pasidalinti (14,95 eurų), siuntimas būtų po 5 eurus 4u.gif
Klaipėda, galiu persiųsti.
Junkites 4u.gif

MICRO PASPIRTUKAI

http://spirkis.lt/6-...o-5-12-m-amzius
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 04 12, 16:40)
tai aisku kad apsimoka:
1. juk nemokat tarpininkei procentu;
2. uzsakot kada norit, nereikia derintis kada tarpininke turi laiko, pinigu ir gali jums uzsakyt (tas aktualu per seilus, nes dydziai dingsta);
3. uz siuntima ar per tarpininke ar savarankiskai pirksit - mokesit tiek pat;
4. Jei tarpininke uzsako kaip komercinis klientas - prekiu pristatymas net iki 2 men uztrunka...

tai sitie visi privalumai aisku biggrin.gif bet ar as niekur nerandu,ar tikrai nera jokiu ikainiu uz tai kad jie nuomoja ta adresa?
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2015 04 12, 17:54)
tai sitie visi privalumai aisku biggrin.gif bet ar as niekur nerandu,ar tikrai nera jokiu ikainiu uz tai kad jie nuomoja ta adresa?

jei butu tie ikainiai - butu ir paviesinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2015 04 12, 12:28)
sveikos
patarkit is kur perkat dviraciu laikiklius ant masinos?

4u.gif
Mamytes ar niekas nepatarsit.
As ir dviraciu laikiklio ant masinos paieskose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 04 12, 16:56)
jei butu tie ikainiai - butu ir paviesinti mirksiukas.gif

Nuostabu biggrin.gif
Atsakyti
gal dar kas is F&F darot arba galiu parinkt per tuki, Telsiai, persiusciau
Atsakyti
QUOTE(Vedrynelis @ 2015 04 12, 16:11)
paaiskinkit jus man neismaneliai kaip per tuki vyksta tas siuntimas blush2.gif  4u.gif

http://www.tukisuk.com/adreso-nuoma-uk
Atsakyti
Renku uzsakyma is http://www.cocooncenter.co.uk/

Krepsiukus siusti email'u: olgaaltuchova@gmail.com

Vilnius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMergina: 12 balandžio 2015 - 17:18