Daugiau prisijungianciu prie paspirtuku nepriimu
QUOTE(Kriiste @ 2015 04 12, 10:37)
gal kas nori jungtis prie MATALAN iki nemokamo siuntimo Panevezys, persiunciu
Papildyta:
jei bailiukas - geriua pirkit balansini - nes stumdysit jus ta dviratuka kitaip o ir ant dvieju ratu pereit bus lengviau - nes jau lygsvara laikys
Papildyta:
jei bailiukas - geriua pirkit balansini - nes stumdysit jus ta dviratuka kitaip o ir ant dvieju ratu pereit bus lengviau - nes jau lygsvara laikys
as kai ziuriu i balansini, man atrodo, kad su juo dar siunkiau, nei su minamu su papildomais ratukais. Ar as klystu ?
QUOTE(Faustina2000 @ 2015 04 12, 11:02)
as kai ziuriu i balansini, man atrodo, kad su juo dar siunkiau, nei su minamu su papildomais ratukais. Ar as klystu ?
Klystat vaikas paprasciausiai remiasi kojytem, siekia zeme ir jauciasi saugus, o su dviratuku - is jo reikalaujama kojytes det ant pedalu, ratukai nebuna labai lygiai su ratu, nes jei ratas i duobe ivaziuos - dviratis sustos ir nevaziuos, tas tiesiog siutina vaika, o kai nelygu - taip reciau nutinka, taciau stabilumo nera, aisku dviratis negrius, bet kai jis krypsta nors kiek, vaikas kojom zemes nesieka ir nesijaucia saugus Is pradziu ta balansini jis naudos kaip paspiriama masinyte, bet veliau ims mandravot - pasispirs ir kjojytes aukstyn pakels - taip mokysis lygsvaros laikyt Zodziu is balansinio naudos daugiau tokiam amziuje
QUOTE(Kimora @ 2015 04 12, 05:00)
Sveiki, visada pirkdavau tabletem GSE. Ar nesat bande? Ar yra koks skirtumas tarp lasu ir tableciu?
http://www.iherb.com...i...r=null&ic=1
QUOTE(Kriiste @ 2015 04 12, 11:06)
Klystat vaikas paprasciausiai remiasi kojytem, siekia zeme ir jauciasi saugus, o su dviratuku - is jo reikalaujama kojytes det ant pedalu, ratukai nebuna labai lygiai su ratu, nes jei ratas i duobe ivaziuos - dviratis sustos ir nevaziuos, tas tiesiog siutina vaika, o kai nelygu - taip reciau nutinka, taciau stabilumo nera, aisku dviratis negrius, bet kai jis krypsta nors kiek, vaikas kojom zemes nesieka ir nesijaucia saugus Is pradziu ta balansini jis naudos kaip paspiriama masinyte, bet veliau ims mandravot - pasispirs ir kjojytes aukstyn pakels - taip mokysis lygsvaros laikyt Zodziu is balansinio naudos daugiau tokiam amziuje
O as siulyciau duot vaikui paciam pabandyt. Nes ka cia mes sapaliojam ir teorijas vedziojam dar ne viskas. Mano vaikui jo 100 metu nereikejo, kaip ir tos paspiriamos masinytes ar kokio kito sedimo paspirtuko. O vat trirati droze nuo metu.
sveikos
patarkit is kur perkat dviraciu laikiklius ant masinos?
patarkit is kur perkat dviraciu laikiklius ant masinos?
Gal kas Vilniuj pirksit SD, prisijungčiau.
QUOTE(JMD @ 2015 04 12, 11:19)
O as siulyciau duot vaikui paciam pabandyt. Nes ka cia mes sapaliojam ir teorijas vedziojam dar ne viskas. Mano vaikui jo 100 metu nereikejo, kaip ir tos paspiriamos masinytes ar kokio kito sedimo paspirtuko. O vat trirati droze nuo metu.
triratis nera tas pats, kas dviratis su papildomais ratukais... Ir jusu vaikas ko gero nebuvo is labai atsargiu
Papildyta:
ir nei viena nesigundo Matalanu?
Kadangi nesuspėjau prisijungti prie paspirtukų, tai galėčiau priimti pora norinčių siuntimo išlaidoms į Lietuvą pasidalinti (14,95 eurų) ir pati užsakyčiau
Klaipėda, galiu persiųsti.
Junkites
MICRO PASPIRTUKAI
Klaipėda, galiu persiųsti.
Junkites
MICRO PASPIRTUKAI
QUOTE(Kriiste @ 2015 04 12, 11:40)
ir nei viena nesigundo Matalanu?
O kaip kokybė? Gal paimčiau mokyklines kelnes, marškinukus ir varlytę
QUOTE(Maja Di @ 2015 04 12, 12:26)
O kaip kokybė? Gal paimčiau mokyklines kelnes, marškinukus ir varlytę
bent man matalano kokybe geresne nei asdos ar tesco - nors ir ju nesiskundziu
dukros uniforma (sarafanai, sijonai) is cia - as pirkau kur raso teflon - tai nei lamdos, nei demes atsiranda - net grietine is padazo sudziuna ir nutrupa
QUOTE(Kriiste @ 2015 04 12, 12:29)
bent man matalano kokybe geresne nei asdos ar tesco - nors ir ju nesiskundziu
dukros uniforma (sarafanai, sijonai) is cia - as pirkau kur raso teflon - tai nei lamdos, nei demes atsiranda - net grietine is padazo sudziuna ir nutrupa
Tai atsiųsiu krepšelį, vyras dažnai pro Panevėžį važiuoja, paims. Kažin jei dvieji marškinukai supakuoti, negalima kažkaip skirtingus dydžius užsakyt