Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Daugiau prisijungianciu prie paspirtuku nepriimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 04 12, 10:37)
gal kas nori jungtis prie MATALAN iki nemokamo siuntimo rolleyes.gif  Panevezys, persiunciu blush2.gif
Papildyta:
jei bailiukas - geriua pirkit balansini - nes stumdysit jus ta dviratuka kitaip mirksiukas.gif o ir ant dvieju ratu pereit bus lengviau - nes jau lygsvara laikys 4u.gif

as kai ziuriu i balansini, man atrodo, kad su juo dar siunkiau, nei su minamu su papildomais ratukais. g.gif Ar as klystu ?
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2015 04 12, 11:02)
as kai ziuriu i balansini, man atrodo, kad su juo dar siunkiau, nei su minamu su papildomais ratukais.  g.gif Ar as klystu ?

Klystat mirksiukas.gif vaikas paprasciausiai remiasi kojytem, siekia zeme ir jauciasi saugus, o su dviratuku - is jo reikalaujama kojytes det ant pedalu, ratukai nebuna labai lygiai su ratu, nes jei ratas i duobe ivaziuos - dviratis sustos ir nevaziuos, tas tiesiog siutina vaika, o kai nelygu - taip reciau nutinka, taciau stabilumo nera, aisku dviratis negrius, bet kai jis krypsta nors kiek, vaikas kojom zemes nesieka ir nesijaucia saugus mirksiukas.gif Is pradziu ta balansini jis naudos kaip paspiriama masinyte, bet veliau ims mandravot - pasispirs ir kjojytes aukstyn pakels - taip mokysis lygsvaros laikyt mirksiukas.gif Zodziu is balansinio naudos daugiau tokiam amziuje cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Kimora @ 2015 04 12, 05:00)
Mergaitės,gal kuri turit parduoti GSE?
user posted image

Sveiki, visada pirkdavau tabletem GSE. Ar nesat bande? Ar yra koks skirtumas tarp lasu ir tableciu? 4u.gif
http://www.iherb.com...i...r=null&ic=1
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 04 12, 11:06)
Klystat mirksiukas.gif vaikas paprasciausiai remiasi kojytem, siekia zeme ir jauciasi saugus, o su dviratuku - is jo reikalaujama kojytes det ant pedalu, ratukai nebuna labai lygiai su ratu, nes jei ratas i duobe ivaziuos - dviratis sustos ir nevaziuos, tas tiesiog siutina vaika, o kai nelygu - taip reciau nutinka, taciau stabilumo nera, aisku dviratis negrius, bet kai jis krypsta nors kiek, vaikas kojom zemes nesieka ir nesijaucia saugus  mirksiukas.gif  Is pradziu ta balansini jis naudos kaip paspiriama masinyte, bet veliau ims mandravot - pasispirs ir kjojytes aukstyn pakels - taip mokysis lygsvaros laikyt mirksiukas.gif  Zodziu is balansinio naudos daugiau tokiam amziuje cool.gif

O as siulyciau duot vaikui paciam pabandyt. Nes ka cia mes sapaliojam ir teorijas vedziojam dar ne viskas. Mano vaikui jo 100 metu nereikejo, kaip ir tos paspiriamos masinytes ar kokio kito sedimo paspirtuko. O vat trirati droze nuo metu.
Atsakyti
sveikos
patarkit is kur perkat dviraciu laikiklius ant masinos?
Atsakyti
Gal kas Vilniuj pirksit SD, prisijungčiau.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 04 12, 11:19)
O as siulyciau duot vaikui paciam pabandyt. Nes ka cia mes sapaliojam ir teorijas vedziojam dar ne viskas. Mano vaikui jo 100 metu nereikejo, kaip ir tos paspiriamos masinytes ar kokio kito sedimo paspirtuko. O vat trirati droze nuo metu.

triratis nera tas pats, kas dviratis su papildomais ratukais... Ir jusu vaikas ko gero nebuvo is labai atsargiu blush2.gif
Papildyta:
ir nei viena nesigundo Matalanu?
user posted image
Atsakyti
Kadangi nesuspėjau prisijungti prie paspirtukų, tai galėčiau priimti pora norinčių siuntimo išlaidoms į Lietuvą pasidalinti (14,95 eurų) ir pati užsakyčiau 4u.gif
Klaipėda, galiu persiųsti.
Junkites 4u.gif

MICRO PASPIRTUKAI
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 04 12, 11:40)
ir nei viena nesigundo Matalanu?

O kaip kokybė? Gal paimčiau mokyklines kelnes, marškinukus ir varlytę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 04 12, 12:26)
O kaip kokybė? Gal paimčiau mokyklines kelnes, marškinukus ir varlytę ax.gif

bent man matalano kokybe geresne nei asdos ar tesco - nors ir ju nesiskundziu mirksiukas.gif

dukros uniforma (sarafanai, sijonai) is cia - as pirkau kur raso teflon - tai nei lamdos, nei demes atsiranda - net grietine is padazo sudziuna ir nutrupa lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriiste: 12 balandžio 2015 - 11:31
QUOTE(Kriiste @ 2015 04 12, 12:29)
bent man matalano kokybe geresne nei asdos ar tesco - nors ir ju nesiskundziu mirksiukas.gif

dukros uniforma (sarafanai, sijonai) is cia - as pirkau kur raso teflon - tai nei lamdos, nei demes atsiranda - net grietine is padazo sudziuna ir nutrupa lotuliukas.gif

Tai atsiųsiu krepšelį, vyras dažnai pro Panevėžį važiuoja, paims. Kažin jei dvieji marškinukai supakuoti, negalima kažkaip skirtingus dydžius užsakyt g.gif
Atsakyti