Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

O Madmdirect.com nesiuncia i LT? O lietviska korta priima? Aciu 4u.gif
Gal kas renka bigsmile.gif
Arba gal pati galesiu viena kokia mamyte priimti rolleyes.gif Kad siuntimas gautusi nemokamas
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2015 04 16, 22:36)
Mergaitės, labai sunkiai renkasi, gal dar kas norėtumėte prisijungti: renku vaistų užsakymą iš vokiečių vaistinės: http://www.unserekleineapotheke.de/.

Kas norite jungtis, rašykite man į AŽ 4u.gif

VILNIUS-KAUNAS  4u.gif

Ryt jau pirksiu 4u.gif

Gal įveskite kokią nuorodą.Aš kai niekur kitur apart LT vaistinių nepirkus tai neturiu žalio supratimo kas ten geriau smile.gif
Atsakyti

Pirksiu penktadieni arba kol susirinks, kad siuntimas nevirsytu 2 eur

http://www.sportsdirect.com/

Krepselius i el pasta lina0612@gmail.com

Kaunas, nesiunciu
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2015 04 16, 17:58)
Pasilaiciuose, kartais centre bunu, tai galeciau atvezti smile.gif
Jeigu kas noretu jungtis prie cocooncenter siuskit braskiuke@yahoo.com

Dar renku, truksta apie 50 Eur iki nemokamo siuntimo rolleyes.gif
Atsakyti
Bandau rinkti is mandmdirect.com Nuo 30 eur siuntimas UK nemokamas. Siusiu per tuki. Truksta 16 svaru.

Gal kas turit Reebok kedus? Kazin, kaip ju dydziai? Koki imti 37 dydzio?
Blyn, vaikas autobuse paliko krepsinio apranga, kedus, tai skubiai reikia kedu..... Ir bijau prasauti su dydziu. Jau Conversus atsisiunciau dviem metams i prieki doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2015 04 16, 19:58)
gal čiut dideli biggrin.gif bet va tokie po 20 eur polaroidukai..kadangi princesės teko pirkti  doh.gif  doh.gif
user posted image

o čia mažiukei..gale gumytė ya,kuri prilaiko..jeigu nereik, nuimi ir tiek
user posted image

bet t fielmane lyg iki 0430 galioja 20 eur nuolaida akiniam virš kažkiek ten eur biggrin.gif gal virš 50..tai ir sau paėmiau vietoj 55 sumokėjau 35 smile.gif

jei kam reikia turiu kuponų vilniuj/karoliniškėse su nuolaida gal 3vnt

Ir be kuponų padaro 20 eurų nuolaidą.
Atsakyti
QUOTE(rezal @ 2015 04 16, 22:24)
Aš ryt planuoju, galit jungtis smile.gif

Kuriam rajone būtų atsiėmimas?
Atsakyti
Labas rytas,

gal kas pakomentuotų, kokios gražinimo/keitimo sąlygos į http://www.3s-sports.de/? Aš vokiškai nelabai...

JMD, gal Jūs? Pastebėjau, kad puikiai vokiškai susigaudot 4u.gif
Pirkom vyrui riedučius, pusę dydžio galėtų būt mažesni, bet tokio nėra. Jei paprastas gražinimas, nupirktume dydžiu mažesnius palyginimui, netikusius siųstume atgal.

O paspirtukas superinis thumbup.gif Pirkom Head Urban. Vakar pasiėmiau, o šiandien jau nebeturiu - mama konfiskavo lotuliukas.gif Važiuos sakė senjorom draugelkom pasirodyt lotuliukas.gif
Papildyta:
Ir ačiū labai Vitro, kad priemėmė į paspirtukų kooperaciją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2015 04 17, 07:40)
Ir be kuponų padaro 20 eurų nuolaidą.

šaunu smile.gif bet aš kai pirkau man apie nuolaidą nieko nesakė, kol kupono neištraukiau smile.gif
Atsakyti
Neduoda my toys prisjungti. Paprašiau slaptažodžio priminimo - jokio laiško į emailą negavau, nors rašo, kad išsiuntė g.gif Ką daryti?
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2015 04 17, 08:07)
Labas rytas,

gal kas pakomentuotų, kokios gražinimo/keitimo sąlygos į http://www.3s-sports.de/? Aš vokiškai nelabai...

JMD, gal Jūs? Pastebėjau, kad puikiai vokiškai susigaudot 4u.gif
Pirkom vyrui riedučius, pusę dydžio galėtų būt mažesni, bet tokio nėra. Jei paprastas gražinimas, nupirktume dydžiu mažesnius palyginimui, netikusius siųstume atgal.

O paspirtukas superinis thumbup.gif Pirkom Head Urban. Vakar pasiėmiau, o šiandien jau nebeturiu - mama konfiskavo  lotuliukas.gif Važiuos sakė senjorom draugelkom pasirodyt  lotuliukas.gif
Papildyta:
Ir ačiū labai Vitro, kad priemėmė į paspirtukų kooperaciją  smile.gif

galite grazinti per 30 dienu, nuo datos kai gavote savo preke. jei gyvenate uzsienyje, jums neduodamas grazinimo lipdukas. tiesiog einate i pasta ir siunciate paketa jiems atgal. Jums bus grazintos siuntimo islaidos tuo atveju, jei jums atsiunte ne ta dydi ar preke su defektu ir panasiai.
jei norite preke pakeisti i kitos spalvos ar dydzio, tuomet siuskite per kurjeri, kuri pasirinksite savo nuoziura. Jums atsius nauja preke nemokamai. Jus galite taip pat pasinaudoti musu DHL grazinimo servisu, taciau tuomet pridekite 3,95 eur naujam persiuntimui. Keitimas i kita modeli, ar i kita preke zra negalimas. uypildzkite grazinimo formulara (kazkodel man atrodo, kad tai kalba eina apie toje pat salyje vykdoma keitima g.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 17 balandžio 2015 - 08:51
JMD, ačiū didelis 4u.gif 4u.gif
Atsakyti