Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Tetavova @ 2015 04 16, 13:53)
Priminkit kokį veiksmingą dezodorantą/antipersperantą perkate iš cocooncenter?

vichy zaliu dangteliu
Atsakyti
vis dar renku iki nemokamo ship į Lietuvą http://www.tenniswarehouse-europe.com/ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2015 04 16, 14:26)
Merginos gal kas is vilniaus rekat cocooncenter ?

As irgi ieskau, arba galiu pati parinkti jei yra norinciu smile.gif

QUOTE(dadadam @ 2015 04 16, 15:25)
Merginos ar esate pirkusios is cia http://m.feelunique.com
Ar greit siuncia ?  Gaunat kokybiskus produktus? Saugu pirkti??

Jau n metu perku is cia, viskas su jais labai gerai. Issiuncia greitai, bet paskui kaip eina siuntinukai tai jau cia nuo vezeju ir vietinio pasto priklauso, esu gavusi ir po savaites, ir po menesio, bet visada gaunu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2015 04 16, 16:35)
Jau n metu perku is cia, viskas su jais labai gerai. Issiuncia greitai, bet paskui kaip eina siuntinukai tai jau cia nuo vezeju ir vietinio pasto priklauso, esu gavusi ir po savaites, ir po menesio, bet visada gaunu rolleyes.gif

aš sykį esu negavus, bet parašiau jiems laišką ir išsiuntė tą patį užsakymą antrą kartą. Dar kažkada esu gavus lūpų blizgį apsitrynusioje dėžutėje, nufotografavus nusiunčiau jiems ir grąžino pinigus smile.gif
Atsakyti
kur perkate akinius nuo saulės vaikams? g.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2015 04 16, 17:52)
kur perkate akinius nuo saulės vaikams?  g.gif

Nuejau i fielmann'a ir nupirkau polaroidus uz 14 eur. Liuksiniai. Nete pigiau nesu radus. Grazus tokie TF stiliuko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2015 04 16, 17:35)
As irgi ieskau, arba galiu pati parinkti jei yra norinciu smile.gif

Galeciau prisijungti smile.gif o atsiemimas kur ?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 04 16, 17:10)
Nuejau i fielmann'a ir nupirkau polaroidus uz 14 eur. Liuksiniai. Nete pigiau nesu radus. Grazus tokie TF stiliuko biggrin.gif

aišku, nemaniau, kad ten tokių kainų būna bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2015 04 16, 18:34)
aišku, nemaniau, kad ten tokių kainų būna  bigsmile.gif

Na zyyynociaaa, pirkau pernai metu kolekcijos biggrin.gif siumetiniai po 49 biggrin.gif bet as paprasta, tai man gerai, o vaikui dzyn biggrin.gif jam svarbu akys saules nebebijo.
Atsakyti
JMD kažkaip tu pigiai prasisuki biggrin.gif man panom po 18-20 eur buvo biggrin.gif
Polaroidai panom su princesėm ir su katinukais. šių metų kolekcija, nes pernai su personažais lyg nebuvo sakė smile.gif po 20eur wink.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 04 16, 17:45)
Na zyyynociaaa, pirkau pernai metu kolekcijos biggrin.gif siumetiniai po 49 biggrin.gif bet as paprasta, tai man gerai, o vaikui dzyn biggrin.gif jam svarbu akys saules nebebijo.

o jie patys guminiai, ar plastmasiniai ? Nes manasis plastmasinius greit sulaužys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2015 04 16, 17:12)
Galeciau prisijungti smile.gif o atsiemimas kur ?

Pasilaiciuose, kartais centre bunu, tai galeciau atvezti smile.gif
Jeigu kas noretu jungtis prie cocooncenter siuskit braskiuke@yahoo.com
Atsakyti