vat pasiėmaiu biobalzamo dėžutę pirktą iš mugės, tai galiojimo laikas neribotas
QUOTE(jurgulle @ 2015 04 16, 07:31)
vat pasiėmaiu biobalzamo dėžutę pirktą iš mugės, tai galiojimo laikas neribotas
Super, ačiū.
QUOTE(jonas_k @ 2015 04 16, 07:35)
O kaip kokybe sito balzamo? Nes as kazkoki turiu, tai esu patenkinta, man sesuo nupirko per viena is paroodu, bet tikrai jo kaina buvo didesne. O cia kaip ir galima sakyt visai papigiai. Prisijungciau su kokiom 2 dezutem tikrai, o jeigu kas pasakytu del kokybes (ir nepaziurejau jis galiojima ilga turi?) tai gal ir daugiau paimciau. Kur uzsakyma kur siusti?
Babija, gal siustumemes kartu i Vilniu, paskui galeciau paimti, nebent kazkur toli uz miesto gyvenat ir nebunat kokiam centre.
Babija, gal siustumemes kartu i Vilniu, paskui galeciau paimti, nebent kazkur toli uz miesto gyvenat ir nebunat kokiam centre.
man jis super kai reikia odinius batus ar masinos sedyniu uzvalkalus atnaujinti , raso su naturaliu biciu vasku . galiojimas nezinau, to kur jau baiginejasi man neradau parasyta. o kaina ir raso didesne ant pacios dezutes, matyt kai daugiau perki ir gaunasi pigiau kazkada buvau prie kitos mergaites prisijungusi , kad nupirktu-irgi kaina panasi buvo -uz dvi pakuotes berods 18 litu buvo
QUOTE(siaubukas @ 2015 04 16, 07:08)
Taip pat reiketu kokiu 4 dezuciu, bet siuntimas i Panevezi.
aš iš Ukmergės, imčiau kelis
QUOTE(JMD @ 2015 04 16, 08:04)
Man tik nuo jo batai blizga, rankines, odiniai drabuziai. Visi tepalai yra sh ir drusku tikrai ant batu nuo jo nebuna. Tik reik nepamirst is vakaru batus istept kvapas jo malonus.
kvapas tai jo kaip medus panasiai ir reikia nuo vaiko slepti, nes maziausias vis pamato ir sako mamam-jam kaip kazkas valgomo vis atrodo
beje, mergaites, rasykite i email alinuska@bamba.lt su tema biobalsam ir miestu supermamoje nedaug vietos turiu zinutems
QUOTE(darlia25 @ 2015 04 15, 21:54)
ar atsirastu norinciu prisijungti prie biobalsamo po 250 ml batams, baldams ir t. t.? gaunasi po 2.50 eur panasiai jei 60 imam
http://www.ebay.de/i...=item1c2442db7d prisireike keliu dovaneliu o ir maniskis jau baigiasi
http://www.ebay.de/i...=item1c2442db7d prisireike keliu dovaneliu o ir maniskis jau baigiasi
Aš su 1 vnt. pabandymui prisijungčiau
QUOTE(Abuelita @ 2015 04 16, 07:59)
Baltipiai arba centras, Vilniaus g.
QUOTE(roka @ 2015 04 16, 08:10)
Ačiū už info.
Bet turbūt verstai odai nelabai, ar ne? Na pabandymui reik paimti.
Bet turbūt verstai odai nelabai, ar ne? Na pabandymui reik paimti.
Verstai odai ne
Labas rytas.
Man labiausiai istrigusi is sitos temos ir buvo tu balsamu kooperacija pries kokius pora metu. Eiles besirasanciu kilometrines per daugybe puslapiu. Balzamas liuksusinis, dar turiu dvi dezutes nuo praejusio rinkimo, man odos gaminiams nepamainomas ir labai labai skalsus.
Man labiausiai istrigusi is sitos temos ir buvo tu balsamu kooperacija pries kokius pora metu. Eiles besirasanciu kilometrines per daugybe puslapiu. Balzamas liuksusinis, dar turiu dvi dezutes nuo praejusio rinkimo, man odos gaminiams nepamainomas ir labai labai skalsus.
QUOTE(Lauruciuk @ 2015 04 16, 07:44)
Verstai odai ne
Gaila, aš kažkaip neatrandu geros priemonės verstai odai prižiūrėti... O laaabai mėgstu tokius gaminius, ir rankines, ir batus. Rankinė mano viena iš pilkos tapo beveik juoda iš tos didelės meilės ir dažno nešiojimo
Gal kas iš amazon.co.uk perkat?
Man taip reikia vienos smulkmenos
Man taip reikia vienos smulkmenos
QUOTE(Galla @ 2015 04 15, 14:51)
Gal kas iš Vilniaus iš bonprix perka? prisijungčiau ar bonprix drabužiai būna padidinti, kaip iš Vokietijos paprastai
As irgi mielai prisijungciau