Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(darlia25 @ 2015 04 15, 23:54)
ar atsirastu norinciu prisijungti prie biobalsamo po 250 ml batams, baldams ir t. t.? gaunasi po 2.50 eur panasiai jei 60 imam

Taip pat reiketu kokiu 4 dezuciu, bet siuntimas i Panevezi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(babija @ 2015 04 16, 01:25)
Aš prisijunčiau su kokiom 4 dėžutėm, jeigu persiųstumėte į Vilnių  4u.gif

Galesiu persiusti per lpexpress Arba pastu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2015 04 16, 05:57)
Labai reikia biggrin.gif

biggrin.gif keliu?
Atsakyti
Darlia, einu jau tau rasyt biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(siaubukas @ 2015 04 16, 06:08)
Taip pat reiketu kokiu 4 dezuciu, bet siuntimas i Panevezi.  4u.gif

Galesiu persiusti 4u.gif beje, jeigu atsirastu po kelias is didesniu miestu, galiu bendras siuntas siusti ir jau jus issidalintumete mirksiukas.gif I Vilnius dar geguzes 9 paskutini karta vaziuosiu ir jei tureciau, galeciau atvezti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(darlia25 @ 2015 04 15, 22:54)
ar atsirastu norinciu prisijungti prie biobalsamo po 250 ml batams, baldams ir t. t.? gaunasi po 2.50 eur panasiai jei 60 imam
  http://www.ebay.de/i...=item1c2442db7d prisireike keliu dovaneliu o ir maniskis jau baigiasi  4u.gif

QUOTE(babija @ 2015 04 16, 01:25)
Aš prisijunčiau su kokiom 4 dėžutėm, jeigu persiųstumėte į Vilnių  4u.gif

O kaip kokybe sito balzamo? Nes as kazkoki turiu, tai esu patenkinta, man sesuo nupirko per viena is paroodu, bet tikrai jo kaina buvo didesne. O cia kaip ir galima sakyt visai papigiai. Prisijungciau su kokiom 2 dezutem tikrai, o jeigu kas pasakytu del kokybes (ir nepaziurejau jis galiojima ilga turi?) tai gal ir daugiau paimciau. Kur uzsakyma kur siusti?

Babija, gal siustumemes kartu i Vilniu, paskui galeciau paimti, nebent kazkur toli uz miesto gyvenat ir nebunat kokiam centre.
Atsakyti
Darlia, man kol kas 2 tikrai biggrin.gif busiu ziauriai dekinga. O su vilnietem drasiai galim kooperuotis del persiuntimo.

As ji irgi kazkada pirkau parodoj, paskui per kaziuka kazkuri, l kaina ar ne 35 lt buvo blink.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 16 balandžio 2015 - 06:40
Merginos, o koks šio biobalzamo poveikis? Gal ir man reikia biggrin.gif Prisijungčiau prie bendros vilniečių siuntos. Ar rankinėms prižiūrėti tinka? O verstai odai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roka: 16 balandžio 2015 - 06:55
QUOTE(darlia25 @ 2015 04 16, 07:25)
Galesiu persiusti per lpexpress Arba pastu 

Šaunu, galėčiau aš ir padalinti vilnietėm smile.gif o kur jums atsiųsti užsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2015 04 16, 07:54)
Merginos, o koks šio biobalzamo poveikis? Gal ir man reikia biggrin.gif Prisijungčiau prie bendros vilniečių siuntos. Ar rankinių prižiūrėti tinka? O verstai odai?

Radau lietuvišką aprašymą:
http://www.top-bazar...balzamas-2.html

Šis balzamas ypač tinkamas: avalynės priežiūrai (apsaugo ją nuo vandens, sniego ir druskų poveikio, atgaivina spalvą, slepia nedidelius defektus), odinių baldų, odinių rankinių, lagaminų, odinių švarkų, kelnių, motociklininkų drabužių priežiūrai, automobilių odiniams salonams bei priekiniam prietaisų skydeliui, balnams ir kamanoms, taip pat baldų atnaujinimui (atstato išblukusias vietas, spalvą, slepia subraižymus).

Turbūt ir man reikia biggrin.gif

QUOTE(babija @ 2015 04 16, 07:56)
Šaunu, galėčiau aš ir padalinti vilnietėm smile.gif 

O kur būtų atsiėmimas? ax.gif
Atsakyti
Man tik nuo jo batai blizga, rankines, odiniai drabuziai. Visi tepalai yra sh biggrin.gif ir drusku tikrai ant batu nuo jo nebuna. Tik reik nepamirst is vakaru batus istept biggrin.gif kvapas jo malonus.
Atsakyti
QUOTE(Abuelita @ 2015 04 16, 06:59)
Turbūt ir man reikia biggrin.gif

biggrin.gif Ačiū už info.

QUOTE(JMD @ 2015 04 16, 07:04)
Man tik nuo jo batai blizga, rankines, odiniai drabuziai. Visi tepalai yra sh biggrin.gif

Bet turbūt verstai odai nelabai, ar ne? Na pabandymui reik paimti.

Tada dar klausimas, iš tikrųjų įdomu, koks galiojimas? Ir babija, kur Vilniuje būt galima atsiimt?
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2015 04 15, 22:40)
Mamytes, kokios getiausios butu maziukams tokios ilgos pirstines g.gif

http://www.mytoys.de...cs.fe02/3684776
Papildyta:
Kokios fainutes wub.gif
http://www.mytoys.de...cs.fe02/3674682

Manau, kad tokios ilgos pirstines nera patogios. Turiu tokio ilgio, tik H&M firmos. Nu nelabai patogu jas uzsideti, nebent maziukas vaikas ir jus pati uzdesit.
Atsakyti