Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(JMD @ 2015 04 15, 15:12)
buciau mielai nupirkus, bet susirinkau 9 padruzkes ir nukirtau jau  unsure.gif

ech, nespejau gaila...

na gal dar kas nors is Vilnieciu pirks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 04 15, 12:48)
klausimas pagrindinis - ar prarys ta kapsule? Maniskis nuo 2 metu ryja tuos puponautus kaip slibinas, tai jam pirkau ir vargo nemaciau. o tavo maze?

reikia neryti, o kramtyti smile.gif
nuo 5m yra labiau ryjami, nes kietas apvalkalas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2015 04 15, 13:39)
Gal kas Kaunieciu is HM perkate? Prisijungciau  smile.gif
ir klausimas: Kaip jus skaiciuote  svaro kaina? svara dalinate is 0.74 ,ar kaip?

Aš tai dauginu iš 1,39 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2015 04 15, 15:32)

o kazi kokius imt 8-meciui man reik, children chews ar family? sudetis atrodo identiskai boots'e surasyta... jie skiriasi tik apvalkalu ar yra dar kazkoks skirtumas?
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2015 04 15, 15:32)

mano vaikis jas ryja, nes jam bjaurus tas skystis viduj. as paragavau ir man slykstus biggrin.gif jauciu ta zuvtaukiu skoni brrrrr biggrin.gif ir jokios ten braskes man jo neuzmusa.
Atsakyti
Gal kas iš Vilniaus iš bonprix perka? prisijungčiau 4u.gif ar bonprix drabužiai būna padidinti, kaip iš Vokietijos paprastai g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Galla: 15 balandžio 2015 - 14:54
QUOTE(JMD @ 2015 04 15, 15:44)
mano vaikis jas ryja, nes jam bjaurus tas skystis viduj. as paragavau ir man slykstus biggrin.gif jauciu ta zuvtaukiu skoni brrrrr biggrin.gif ir jokios ten braskes man jo neuzmusa.

As vis nesuprasdavau apie kokiu braskinius eina kalba, kol vis tik isitikinau, kad apie tuos man baisius, kur tik kvapas apvalkalo braskinis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 04 15, 15:52)
As vis nesuprasdavau apie kokiu braskinius eina kalba, kol vis tik isitikinau, kad apie tuos man baisius, kur tik kvapas apvalkalo braskinis biggrin.gif

man is viso sake cia guminukai guminukai biggrin.gif pirma karta kai gavau, pasiemiau vaika is darzelio, atplesiu deze, atidarau bonka ir vaikui i burna du ir sau du, juk guminukai, braskiniai blink.gif blink.gif blink.gif jei guminukai, tai galima kramtyt ju ane biggrin.gif as ji kast, ta pusle pokst ir toks bjauralas i burna isiliejo kaip spjoviau doh.gif tada paziuriu i veidrodi, vaiko veidas tik tysta tysta, akyse asaros tik tvenkiasi lotuliukas.gif jezau, sakau spjauk doh.gif kol prikalbinau as juos veliau nors praryt doh.gif lotuliukas.gif bet dabar viskas ciki jau biggrin.gif
Atsakyti
Niekada nepirkau is .vente-privee.com Cia is kiekvieno brando siuntimas 6 Svarai?Nesvarbu , kie prekiu imsi?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 04 15, 16:01)
man is viso sake cia guminukai guminukai biggrin.gif pirma karta kai gavau, pasiemiau vaika is darzelio, atplesiu deze, atidarau bonka ir vaikui i burna du ir sau du, juk guminukai, braskiniai  blink.gif  blink.gif  blink.gif jei guminukai, tai galima kramtyt ju ane biggrin.gif as ji kast, ta pusle pokst ir toks bjauralas i burna isiliejo kaip spjoviau  doh.gif tada paziuriu i veidrodi, vaiko veidas tik tysta tysta, akyse asaros tik tvenkiasi  lotuliukas.gif jezau, sakau spjauk  doh.gif kol prikalbinau as juos veliau nors praryt  doh.gif  lotuliukas.gif bet dabar viskas ciki jau biggrin.gif

Prajuokinot lotuliukas.gif o mano pipiras tai kramto ir jam labai skanu thumbup.gif o as tiesa pasakius net neparagavau ju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(medinuke1 @ 2015 04 15, 16:13)
Niekada nepirkau is .vente-privee.com Cia is kiekvieno brando siuntimas 6 Svarai?Nesvarbu , kie prekiu imsi?

taip
Atsakyti
QUOTE(eeglijaa @ 2015 04 15, 16:15)
Prajuokinot  lotuliukas.gif o mano pipiras tai kramto ir jam labai skanu  thumbup.gif o as tiesa pasakius net neparagavau ju  ax.gif

kol buvo leliukas, pildavau mioleri saukstais ir buvo gerai viskas. ir ilgai ilgai ji gere. nu bet vyrui matyt padaugejo vingiu, tapo gurmanu lotuliukas.gif ir jis nusprende, kad jam jie nebeskanus biggrin.gif ir ka tu jam biggrin.gif eme spjaudytis. va tada pradejau pirkt situos guminukus.
Atsakyti