Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

4u.gif
Gal kas Kaune darot uzsakyma is sportsdirect? noreciau prisijungti su 2 prekytem.
drugutis@gmail.com
Atsakyti
Merginos, nu as blondine doh.gif Nematau kur UK ecco registruotis blush2.gif Ar pirma det krepsi, o tada tik vest duomenis ?? rolleyes.gif Nu ziopla visai...nerandu registracijos blush2.gif
Atsakyti
Merginos, patarkite, kaip ecco uzsakyma padaryt 4u.gif Nerandu kur prisiregistruot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2015 04 14, 17:17)
Skubiai galiu priimti su viena poryte ecco batukų pirkimui iš Uk, trūksta 2svarų iki nemokamo siuntimo  doh.gif  biggrin.gif
Pirksiu per Tukį, tad bus dar už siuntimą į Lt.

Nupirkta.
Atsakyti
Planuoju pirkti gap.eu. Renku iki nemokamo siuntimo. Rasykite i az. Vilnius, galiu persiusti
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2015 04 14, 19:15)
Merginos, nu as blondine  doh.gif Nematau kur UK ecco registruotis  blush2.gif Ar pirma det krepsi, o tada tik vest duomenis ??  rolleyes.gif Nu ziopla visai...nerandu registracijos  blush2.gif

Aš jau gerai nepamenu, bet man rodos, susikrovus krepšelį ir pradėjus apmokėjimo procesą registracija vyksta ( tada visų duomenų ir paprašys).
Atsakyti
QUOTE(Lauruciuk @ 2015 04 14, 18:02)
tikrai nemergaitiski  biggrin.gif

O aš įtariu, kad ta raudona tokia koralinė, ar ne tokia kaip kuprinių ir kt. ecco batelių? Aš suabejojau, kad berniukui tiktų jie g.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amrinasta: 14 balandžio 2015 - 21:21
Prisijungciau Kaune prie Spordirect uzsakymo.
Atsakyti
Kaip suprantu next.co.uk tik per tarpininkes imanoma uzsakyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dute13 @ 2015 04 14, 19:08)
4u.gif
Gal kas Kaune darot uzsakyma is sportsdirect? noreciau prisijungti su 2 prekytem.
drugutis@gmail.com

QUOTE(Lirma @ 2015 04 14, 21:19)
Prisijungciau Kaune prie Spordirect uzsakymo.

Vakar rinko kristrar, tik nezinau, ar jau nupirko 4u.gif

siandien uzsakinesiu is sportsdirect, gal yra norinciu prisijungti siuntimo mokesciui pasidalint? ~po 3 eur
Kaunas

krepseliu laukiu:
kristina.kristrar@gmail.com
Atsakyti

Mergaitės, renku vaistų užsakymą iš vokiečių vaistinės: http://www.unserekleineapotheke.de/.

Kas norite jungtis, rašykite man į AŽ 4u.gif

VILNIUS-KAUNAS 4u.gif

Planuoju pirkti ketvirtadienį 4u.gif
Atsakyti
gal kas renkate is mangooutlet, prisijungciau su nedideliu uzsakymu 4u.gif
Atsakyti