Gal kas Kaune darot uzsakyma is sportsdirect? noreciau prisijungti su 2 prekytem.
drugutis@gmail.com
Merginos, nu as blondine Nematau kur UK ecco registruotis Ar pirma det krepsi, o tada tik vest duomenis ?? Nu ziopla visai...nerandu registracijos
Merginos, patarkite, kaip ecco uzsakyma padaryt Nerandu kur prisiregistruot
QUOTE(roka @ 2015 04 14, 17:17)
Skubiai galiu priimti su viena poryte ecco batukų pirkimui iš Uk, trūksta 2svarų iki nemokamo siuntimo
Pirksiu per Tukį, tad bus dar už siuntimą į Lt.
Pirksiu per Tukį, tad bus dar už siuntimą į Lt.
Nupirkta.
Planuoju pirkti gap.eu. Renku iki nemokamo siuntimo. Rasykite i az. Vilnius, galiu persiusti
QUOTE(Faustina2000 @ 2015 04 14, 19:15)
Merginos, nu as blondine Nematau kur UK ecco registruotis Ar pirma det krepsi, o tada tik vest duomenis ?? Nu ziopla visai...nerandu registracijos
Aš jau gerai nepamenu, bet man rodos, susikrovus krepšelį ir pradėjus apmokėjimo procesą registracija vyksta ( tada visų duomenų ir paprašys).
QUOTE(Lauruciuk @ 2015 04 14, 18:02)
tikrai nemergaitiski
O aš įtariu, kad ta raudona tokia koralinė, ar ne tokia kaip kuprinių ir kt. ecco batelių? Aš suabejojau, kad berniukui tiktų jie .
Kaip suprantu next.co.uk tik per tarpininkes imanoma uzsakyti?
QUOTE(Dute13 @ 2015 04 14, 19:08)
Gal kas Kaune darot uzsakyma is sportsdirect? noreciau prisijungti su 2 prekytem.
drugutis@gmail.com
QUOTE(Lirma @ 2015 04 14, 21:19)
Prisijungciau Kaune prie Spordirect uzsakymo.
Vakar rinko kristrar, tik nezinau, ar jau nupirko
siandien uzsakinesiu is sportsdirect, gal yra norinciu prisijungti siuntimo mokesciui pasidalint? ~po 3 eur
Kaunas
krepseliu laukiu:
kristina.kristrar@gmail.com
Mergaitės, renku vaistų užsakymą iš vokiečių vaistinės: http://www.unserekleineapotheke.de/.
Kas norite jungtis, rašykite man į AŽ
VILNIUS-KAUNAS
Planuoju pirkti ketvirtadienį
gal kas renkate is mangooutlet, prisijungciau su nedideliu uzsakymu