Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Beautiful Life @ 2015 04 13, 12:20)
Nieko, išlaukiau ir praėjo, irgi maniau kad nupliksiu  4u.gif

Aš irgi išlaukiau. Po abiejų gimdymo, praėjo atitinkamai laiko ir viskas normalizavosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo antaja: 13 balandžio 2015 - 12:58
QUOTE(lollipop_stars @ 2015 04 12, 21:50)
Gal kas pirksit is ecco.de ? prisijunkciau su zieminiais batukais isgirtais  wub.gif  http://shopeu.ecco.c...60053?navId=540  kazin ar apsimoka siustis man per de adresa del vienu batuku.  g.gif

mane irgi visai jie domina. o kazin jie tikrai silti? g.gif ir manote,kd nebus daugiau tokiu kainu? nes man baisoka taip is anksto pirkti kitai ziemai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ericute: 13 balandžio 2015 - 13:05
QUOTE(ericute @ 2015 04 13, 13:02)
mane irgi visai jie domina. o kazin jie tikrai silti?  g.gif

ga kas pasakys, nzn. g.gif sake siaip labai lengvuciai, kokybiski. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lollipop_stars @ 2015 04 13, 13:04)
ga kas pasakys, nzn. g.gif  sake siaip labai lengvuciai, kokybiski.  biggrin.gif

MAtosi,kad ne prasti. Bet vis tik jauciu susilaikysiu,nors kaina puiki. Mano berniuko koja labai greitai auga,o mergaitei dydzio neber.tai zodziu tikesiuos,kad ismes dar geru kainu pvz vasaros gale biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2015 04 13, 12:25)
Įdomu, ar galima gerti maitinant

paantrinsiu visoms-po abieju nestumu lygiai taip pat slinko,bijojau net sukuotis (mano plaukai ilgi,pusti,banguoti,galvojau liksiu su trim plaukais,bet vienu momentu sustojo,nebeslinko,dabar eziukas ataugo.Su pirmu,kadangi maitinau geriau elevit vitaminus tiesiog,o po antro nemaitinau ir geriau perfectil+varnalesu alieju naudojau pries plauku plovima.Abiem atvejais manau,kad tiesiog isslinko tiek,kiek turejo ir liovesi..
ps antrakart plikti jau ne taip baisu,nes zinai,kad kazkada baigsis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pokahonta: 13 balandžio 2015 - 13:13
QUOTE(lollipop_stars @ 2015 04 13, 15:04)
ga kas pasakys, nzn. g.gif  sake siaip labai lengvuciai, kokybiski.  biggrin.gif

Ar kas perka, prisijungčiau smile.gif
Atsakyti
Renku iš https://www.shoes-world.de
Galutinė kaina matosi krepšelyje (prieš tai ji be pvm)
Shipingas į lietuva nuo 14eur bus dalinamas iš visų prekių kiekio. Paskutinį kartą išėjo regis 0,7 ar 0,8 EUR
papildyta naujoms vasariškom rankinėm, vaikiškais batais ir pan
tvarkingus krepšiukus siųsti d.kvasnia@gmail.com
TEMA Shoes
Atsakyti
mergaitės, gal kuri pirkot garais lyginamus prietaisus, ilgai varvinu seilę pvz į krinonos laukiu akcijų, ale kaina kandžiojasi doh.gif gal kuri pirkot už padoresnę kainą kažką panašaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2015 04 13, 11:31)

O cia vyr ar mot?
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2015 04 13, 14:19)
O cia vyr ar mot?

Manau unisexas. smile.gif Nors fragrantica pristato kaip vyriskus.
Atsakyti
QUOTE(kristrar @ 2015 04 13, 09:23)
siandien uzsakinesiu is sportsdirect, gal yra norinciu prisijungti siuntimo mokesciui pasidalint? ~po 3 eur

Kaunas

krepseliu laukiu:
kristina.kristrar@gmail.com

Vis dar laukiu norinciu prisijungti wink.gif
Atsakyti
Gal Vilniuje kažkas iš Bonprix.de renka užsakymą? 4u.gif
Atsakyti