Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(JMD @ 2015 04 13, 11:11)
nezinau ar cocoone yra, bet savo alergiukui perku tik quixx vandeni. yra su alijosium.

Ačiū 4u.gif kaip tik šiandien būtent šitą ir planuoju pirkti. Patvirtinot apsisprendimą smile.gif

Tik kažin ar jis atkemša nosį?
Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2015 04 13, 11:16)
Kam slinko plaukai po nėštumo, ką naudojat? Gal koks šampūnas vertas dėmesio?

Ne po nėštumo, bet nuo plaukų slinkimo padėjo Biotin'as
http://www.iherb.com...h?kw=biotin#p=1
10,000 mcg yra stipriausias, kaip sakė dermatologė gerti 3 mėn. kaip gydomąjį kursą, o po to 5,000 mcg 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(a_g_n_u_t_e @ 2015 04 13, 12:19)
Geriu biotina

Pasidomėsiu, ačiū 4u.gif
QUOTE(Beautiful Life @ 2015 04 13, 12:20)
Nieko, išlaukiau ir praėjo, irgi maniau kad nupliksiu  4u.gif

rolleyes.gif akyse plaukų mažėja pas mane
Atsakyti
Kam slinko plaukai po nėštumo, ką naudojat? Gal koks šampūnas vertas dėmesio? Gal iš cocooncenter kažką bandėt?

Aš jau sapnavau, kad plika esu unsure.gif

Man labai slinko, buvo net plikų vietų atsiradę, aš naudojau Šuslerio druskas, nepamenu ar 3 ar 6 nr, pasiskaityt reiktų. Niekas man nestabdė slinkimo, net pas gydytojus kreipiaus. Bet po šitų druskų ežiukas pradėjo augt. Nežinau , gal tik sutapimas, bet aš galvoju, kad jos padėjo.
Atsakyti
QUOTE(Gigli @ 2015 04 13, 12:24)
Ne po nėštumo, bet nuo plaukų slinkimo padėjo Biotin'as
http://www.iherb.com...h?kw=biotin#p=1
10,000 mcg yra stipriausias, kaip sakė dermatologė gerti 3 mėn. kaip gydomąjį kursą, o po to 5,000 mcg 4u.gif

Įdomu, ar galima gerti maitinant
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2015 04 13, 11:22)
Ačiū 4u.gif kaip tik šiandien būtent šitą ir planuoju pirkti. Patvirtinot apsisprendimą smile.gif

Tik kažin ar jis atkemša nosį?

jei gerai isplauni atkemsa, bet deja kai yra paumejimai pvz siuo metu, kai viskas zydi, deja padeda tik nasonexas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2015 04 13, 10:25)
Įdomu, ar galima gerti maitinant

va ką rašo:

Consult your healthcare professional prior to use if you have or suspect a medical condition, are taking prescription drugs, or are pregnant or lactating.

aš asmeniškai jokių vitaminų/papildų negeriu, kol maitinu ax.gif sakiau palauks visi reikalai, kol baigsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2015 04 13, 10:16)
Kam slinko plaukai po nėštumo, ką naudojat? Gal koks šampūnas vertas dėmesio? Gal iš cocooncenter kažką bandėt?

Naudojau kosmetini zibala 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Carlin @ 2015 04 13, 10:45)
va ką rašo:

Consult your healthcare professional prior to use if you have or suspect a medical condition, are taking prescription drugs, or are pregnant or lactating.

aš asmeniškai jokių vitaminų/papildų negeriu, kol maitinu  ax.gif  sakiau palauks visi reikalai, kol baigsiu biggrin.gif

As ir kol maitinau nieko negeriau, geriau nerizikuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 04 13, 11:44)
jei gerai isplauni atkemsa, bet deja kai yra paumejimai pvz  siuo metu, kai viskas zydi, deja padeda tik nasonexas  verysad.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti

niekas nepadėjo smile.gif praėjo tam tikras laikas, ataugo kasos savaime smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 04 13, 11:53)
niekas nepadėjo smile.gif praėjo tam tikras laikas, ataugo kasos savaime smile.gif

drinks_cheers.gif plaukams, kurie turi pasikeisti ir iskristi, jie kris ir keisis nepriklausomai ar gersite kibirais vitaminus ar ne smile.gif galima vitaminais nebent paspartinti plauku ataugima. bet susinormalizavus hormonu balansui, atauga naujos antenos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2015 04 12, 17:34)
Gal kas iš šiauliečių jungtųsi prie Tesco drabužių? Taiko papildomą nuolaidą ir mokykliniams drabužiams. Metas apsirūpinti kitam sezonui  smile.gif
Siųsiu per tukį. Pirksiu šiandien vėlai vakare.

lukne2006 eta gmail.com

Kaip gaila, kad praziopsojau
Atsakyti