Įkraunama...
Įkraunama...

Automobilio nuoma užsienyje

renrena, nepabosta atsakinėt, į praktiškai tuos pačius ir paskartojančius klausimus ? :) Stebiuosi kantrybe pačios.

Principe, tai galva man jau susisuko, ir nebežinau jau ką daryti. Pirmas kartas, kai tenk tai daryt asmeniškai.

Grąžinimas, ne darbo valandom, nes skrydis atgal 8, tai bent 1h prieš žadu būt oro uoste.

Kas keista, pvz,dbr vw golf, 7dienom rentalcars ir goldcare, išmetė už ~50 eur. mažiausia kainą, kokią matau per pastarąsias porą sav. Tačiau, atrodo per daug pigiai. Full to full, unimited mileage. Rašo in terminal, kaip suprantu oro uoste. Žadu imt pilną draudimą, gal nebus jis daugiau nei 200 eur kokie. Ir keistą tuo, kad tiesiogiai iš goldcar puslapio, tokią mašiną su full cover, išsinuomočiau už 300 eur. Kur čia kas paslėpta ? Bandau ieškoti info, tiesiogiai jų interntinėje svetainėje.

Bet aš gal ko nepastebiu ? Nežinau ar veiks nuorodą, gal akį užmestumėt ? https://www.rentalcars.com/DriverExtras.do?showdeexp=1  iki kelionės liko 5d, reik kažkaip išsinomuot ir nepasimaut ant nereikalngų išlaidų, dėl informacijos stokos :))

Atsakyti
QUOTE(Prozac @ 2018 09 08, 19:14)
<p>renrena, nepabosta atsakinėt, į praktiškai tuos pačius ir paskartojančius klausimus ? smile.gif Stebiuosi kantrybe pačios.
</p><p>Principe, tai galva man jau susisuko, ir nebežinau jau ką daryti. Pirmas kartas, kai tenk tai daryt asmeniškai.

</p><p>Grąžinimas, ne darbo valandom, nes skrydis atgal 8, tai bent 1h prieš žadu būt oro uoste.

</p><p>Kas keista, pvz,dbr vw golf, 7dienom rentalcars ir goldcare, išmetė už ~50 eur. mažiausia kainą, kokią matau per pastarąsias porą sav. Tačiau, atrodo per daug pigiai. Full to full, unimited mileage. Rašo in terminal, kaip suprantu oro uoste. Žadu imt pilną draudimą, gal nebus jis daugiau nei 200 eur kokie. Ir keistą tuo, kad tiesiogiai iš goldcar puslapio, tokią mašiną su full cover, išsinuomočiau už 300 eur. Kur čia kas paslėpta ? Bandau ieškoti info, tiesiogiai jų interntinėje svetainėje.
</p><p>Bet aš gal ko nepastebiu ? Nežinau ar veiks nuorodą, gal akį užmestumėt ? <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.rentalcars.com/DriverExtras.do?showdeexp=1%C2%A0%C2%A0'>https://www.rentalcars.com/DriverExtras.do?showdeexp=1  </a>iki kelionės liko 5d, reik kažkaip išsinomuot ir nepasimaut ant nereikalngų išlaidų, dėl informacijos stokos smile.gif)
</p>

Kažkada man padėjo, dabar pati stengiuosi pagelbėti keliautojams. Tik, žiūriu, kad čia vos ne mano asmeninis portalas gaunasi - būtų džiugu, kad ir kiti prisidėtų 4u.gif .

Pasigalvokite dėl atvykimo į oro uostą - 1 val. tikrai per mažai, nors jis ir nedidelis. Net jei nuomos komp. parkingas pačiame oro uoste, kol "pataikysite" į jį atvykti, priduot auto, kol perbėgsite iki patikros ir t.t. - užtruks.

50eu ne tokia jau maža suma. Štai mes gavome už 17 eu savaitei, manau tikrai neblogas variantas ir nėra ko baimintis tų mažų sumų, viskas ten gerai, ypač jei planuojate pirkti papildomą Pilną draudimą iš tiesioginės nuomos komp., o ne iš trečiųjų asmenų. Goldcar, Firefly, Rhodium berods jis kainuoja apie 20-22 eu/d., bandykite pažiūrėti kainas Sixt - jų draudimas ~15 eu, tad palyginkite galutines kainas. (nuoroda neatsidaro, tad negaliu komentuoti).

Labai retai kada tiesioginių nuomos kompanijų puslapiuose rasite geresnes kainas nei per brokerius (nors yra pavykę rasti, bet čia išimtys), tad patarimas: susirasti mažiausią brokerinę kainą (pagal savo norimus kriterijus, žinoma), o Pilną draudimą pirkti jau vietoje - iš tiesioginio nuomotojo. Taip bus patenkintos visos trys šalys smile.gif .

Atsakyti
QUOTE(Prozac @ 2018 09 07, 23:18)
<p>Per kokia platforma (per kur) nuomavotės ? Ar grąžinimas/paėmimas gal kartais buvo ne įprastomis darbo valandomis ?
</p>

Patikrinkite dar pvz. Ryanair auto nuomą, aš per ją nuomavausi, nes davė geriausias kainas.

Žironoje auto nuomos punktai yra tiesiai prie lagaminų išdavimo linijos, tai pvz. mes vienas laukė lagaminų, kitas ėjo tvarkytis auto nuomą.
Atsakyti

sixt, 15eur/d ar visam laikotarpiui ? :) turbut dienai itariu.

Supratau, labai aciu uz patarimus.

taip maciau, gal is firefly, mini masinytes, isvis 20eur/7d, bet skeptiskai ziurejau, galvojau per pigu, ir kazkas netaip bus.

Dabar isvis, goldcar meta, golfa savaitei uz 33 eur. :) atrodo kuo arciau, tuo kaina krenta.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prozac: 09 rugsėjo 2018 - 20:21

doyouspain, renuka clio, isvis uz 10eur/ savaitei, kompanija firefly. Tikrai imanoma ?

Atsakyti

Mes pasiėmėm opel corsa 13 d. už 22 eur, sekmadienį žinosiu, ar tai įmanoma 😁

Beje Romos Fumicino firefly - tik geriausi atsiliepimai, pasiėmėm greitai, mašina didesnė nei užsakyta, gerokai pabraižyta, bet pridavimas be problemų. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 10 rugsėjo 2018 - 05:39
QUOTE(Prozac @ 2018 09 09, 20:19)
<p>sixt, 15eur/d ar visam laikotarpiui ? smile.gif turbut dienai itariu.</p>

Dienai - ir tai gera kaina, nes, kaip jau rašiau, kitos siūlo ~20-22eu/d.
Papildyta:
QUOTE(Prozac @ 2018 09 09, 20:28)
<p>doyouspain, renuka clio, isvis uz 10eur/ savaitei, kompanija firefly. Tikrai imanoma ?
</p>

Įmanoma smile.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2018 09 10, 05:37)
<p>Mes pasiėmėm opel corsa 13 d. už 22 eur, sekmadienį žinosiu, ar tai įmanoma 😁</p>
<p>Beje Romos Fumicino firefly - tik geriausi atsiliepimai, pasiėmėm greitai, mašina didesnė nei užsakyta, gerokai pabraižyta, bet pridavimas be problemų. </p>

Tikrai įmanoma, tik jei neimsit iš jų Pilno draudimo, teks patirti didelį spaudimą.
Bent jau mes prie to pripratę ir visada atsilaikom, tad, jei ką, būkit ryžtingi (tik nepamirškit viską vizualiai užfiksuoti) biggrin.gif /
Atsakyti

Tikrai įmanoma, tik jei neimsit iš jų Pilno draudimo, teks patirti didelį spaudimą.
Bent jau mes prie to pripratę ir visada atsilaikom, tad, jei ką, būkit ryžtingi (tik nepamirškit viską vizualiai užfiksuoti) biggrin.gif/

minėtas firefly tik paklausė, ar norėsim, pasakėm, kad turim, tai kol kas tik tokį "spaudimą" apturėjome :) tegu būsima patirtis bus tokia pat  :D kas dėl fiksavimo, būtinai. kai Romoje gavome mašiną, tai lape turėjo būti visa mašina apibraukta, tiek pabraižymų  :huh2: o lape buvo pažymėti tik didesni įlenkimai. aišku viską nufotkinome dėl visa ko, bet atidavėm be problemų. a, ir pinigus jau grąžino, tikriausiai, kaip sakėt, bankas užlaikė. firefly agentas viską išsamiai sutartyje paaiškino, parodė, kas kiek ir už ką, žodžiu, labai patiko. einu nors vieną gerą atsiliepimą jiems parašysiu  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 10 rugsėjo 2018 - 09:21
QUOTE(zuzla @ 2018 09 10, 09:20)

<p>minėtas firefly tik paklausė, ar norėsim, pasakėm, kad turim, tai kol kas tik tokį "spaudimą" apturėjome smile.gif tegu būsima patirtis bus tokia pat  biggrin.gif kas dėl fiksavimo, būtinai. kai Romoje gavome mašiną, tai lape turėjo būti visa mašina apibraukta, tiek pabraižymų  huh.gif o lape buvo pažymėti tik didesni įlenkimai. aišku viską nufotkinome dėl visa ko, bet atidavėm be problemų. a, ir pinigus jau grąžino, tikriausiai, kaip sakėt, bankas užlaikė. firefly agentas viską išsamiai sutartyje paaiškino, parodė, kas kiek ir už ką, žodžiu, labai patiko. einu nors vieną gerą atsiliepimą jiems parašysiu  biggrin.gif</p>

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Tikra tiesa, dar prieš porą metų atsiliepimai apie juos buvo tragiški, tad greičiausiai "pakėlė savo kartelę" ir nebeišsidirbinėja. Atkreipiau dėmesį, kad reitingai šoktelėjo net per porą pozicijų.
Smagios ir saugios kelionės 4u.gif
Atsakyti

O sakykit,

Tarkim apsifotkinu visą mašiną. Ir yra pažeidimai. Tai juos aš norėčiau vietoj kažkokiu būdų užfiksuoti. Ar tiesiog turėti man tas nuotraukas, ir poto grąžinant jei kils problemų, įrodynet ir rodyti tas nuotraukas, bet paliksiu aš ne darbo valandomis ? Kaip ten įrodysiu, kad jos darytos, dar stovinčios mašinos prieš paėmimą jų aikštelėje, o ne kažkada ?

Kaip vyksta tas procesas ir pan, to vizualaus fiksavimo galia ?

Nes kiek pamenų, iš vieno karto absoliučiai, tai nuomos punkte, pasiemu raktelius su dokumentais, o mašina ten lauke, kažkur aikštelėje būdavo. Tai ka tokiu atveju, radęs daugiau pažeidimų negu sakykime pažymėta pas mane dokumente, vėl pėdinu atgal iki punkto, ir stoviu eile ? :)

Atsakyti
QUOTE(Prozac @ 2018 09 10, 11:06)
<p>O sakykit,</p>
<p>Tarkim apsifotkinu visą mašiną. Ir yra pažeidimai. Tai juos aš norėčiau vietoj kažkokiu būdų užfiksuoti. Ar tiesiog turėti man tas nuotraukas, ir poto grąžinant jei kils problemų, įrodynet ir rodyti tas nuotraukas, bet paliksiu aš ne darbo valandomis ? Kaip ten įrodysiu, kad jos darytos, dar stovinčios mašinos prieš paėmimą jų aikštelėje, o ne kažkada ?</p>
<p> </p>
<p>Kaip vyksta tas procesas ir pan, to vizualaus fiksavimo galia ?</p>
<p> </p>
<p>Nes kiek pamenų, iš vieno karto absoliučiai, tai nuomos punkte, pasiemu raktelius su dokumentais, o mašina ten lauke, kažkur aikštelėje būdavo. Tai ka tokiu atveju, radęs daugiau pažeidimų negu sakykime pažymėta pas mane dokumente, vėl pėdinu atgal iki punkto, ir stoviu eile ? smile.gif</p>

Prozac, kaip supratau, jūs drausitės papildomai - Pilnu draudimu - su 0 frančize jokių apibraižymų nereik fotkint. Čia aktualu tiems, kas draudžiasi pas trečiąsias šalis arba nesidraudžia visai smile.gif .
Atsakyti

Aišku, supratau, ačiū :)

Atsakyti