QUOTE(Prozac @ 2018 09 08, 19:14)
<p>renrena, nepabosta atsakinėt, į praktiškai tuos pačius ir paskartojančius klausimus ?
Stebiuosi kantrybe pačios.
</p><p>Principe, tai galva man jau susisuko, ir nebežinau jau ką daryti. Pirmas kartas, kai tenk tai daryt asmeniškai.
</p><p>Grąžinimas, ne darbo valandom, nes skrydis atgal 8, tai bent 1h prieš žadu būt oro uoste.
</p><p>Kas keista, pvz,dbr vw golf, 7dienom rentalcars ir goldcare, išmetė už ~50 eur. mažiausia kainą, kokią matau per pastarąsias porą sav. Tačiau, atrodo per daug pigiai. Full to full, unimited mileage. Rašo in terminal, kaip suprantu oro uoste. Žadu imt pilną draudimą, gal nebus jis daugiau nei 200 eur kokie. Ir keistą tuo, kad tiesiogiai iš goldcar puslapio, tokią mašiną su full cover, išsinuomočiau už 300 eur. Kur čia kas paslėpta ? Bandau ieškoti info, tiesiogiai jų interntinėje svetainėje.
</p><p>Bet aš gal ko nepastebiu ? Nežinau ar veiks nuorodą, gal akį užmestumėt ? <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.rentalcars.com/DriverExtras.do?showdeexp=1%C2%A0%C2%A0'>https://www.rentalcars.com/DriverExtras.do?showdeexp=1 </a>iki kelionės liko 5d, reik kažkaip išsinomuot ir nepasimaut ant nereikalngų išlaidų, dėl informacijos stokos
)
</p>
Kažkada man padėjo, dabar pati stengiuosi pagelbėti keliautojams. Tik, žiūriu, kad čia vos ne mano asmeninis portalas gaunasi - būtų džiugu, kad ir kiti prisidėtų
.
Pasigalvokite dėl atvykimo į oro uostą - 1 val. tikrai per mažai, nors jis ir nedidelis. Net jei nuomos komp. parkingas pačiame oro uoste, kol "pataikysite" į jį atvykti, priduot auto, kol perbėgsite iki patikros ir t.t. - užtruks.
50eu ne tokia jau maža suma. Štai mes gavome už 17 eu savaitei, manau tikrai neblogas variantas ir nėra ko baimintis tų mažų sumų, viskas ten gerai, ypač jei planuojate pirkti papildomą Pilną draudimą iš tiesioginės nuomos komp., o ne iš trečiųjų asmenų. Goldcar, Firefly, Rhodium berods jis kainuoja apie 20-22 eu/d., bandykite pažiūrėti kainas Sixt - jų draudimas ~15 eu, tad palyginkite galutines kainas. (nuoroda neatsidaro, tad negaliu komentuoti).
Labai retai kada tiesioginių nuomos kompanijų puslapiuose rasite geresnes kainas nei per brokerius (nors yra pavykę rasti, bet čia išimtys), tad patarimas: susirasti mažiausią brokerinę kainą (pagal savo norimus kriterijus, žinoma), o Pilną draudimą pirkti jau vietoje - iš tiesioginio nuomotojo. Taip bus patenkintos visos trys šalys
.