Įkraunama...
Įkraunama...

Automobilio nuoma užsienyje

Pažiūrėkit interrent.com, bet rudeniop. Jie neriboja kilometražo, labai greitas auto paėmimas-grąžinimas, depozitas ne sezono metu tik 300 eu, vasarą berods 800 (nors frančizė ir išlieka ~1100eu). Ėmėm iš jų jau kelis kartus, atsiliepimai tik geriausi.

taip taip, juos ir žiūriu, nes jie ir dabar siūlo geriausią kainą palyginus su kitais, ačiū :)

Atsakyti

ar čia tikrai Ispanijoj auto nuomos kainos žiauriai užbrangę, lyginant su praeitais metais, ar čia tik man taip atrodo??

Atsakyti
QUOTE(muuuse @ 2018 07 31, 17:42)
<p>ar čia tikrai Ispanijoj auto nuomos kainos žiauriai užbrangę, lyginant su praeitais metais, ar čia tik man taip atrodo??</p>

Man atrodo, kad kaip tik atpigę, ypač vasarai.
Atsakyti

aš žiūriu spaliui, tai man kosminės kainos atrodo :( na, bet gal dar atpigs..

Atsakyti
QUOTE(muuuse @ 2018 07 31, 20:05)
<p>aš žiūriu spaliui, tai man kosminės kainos atrodo verysad.gif na, bet gal dar atpigs..</p>

O kokios jums kosminės kainos?
Šiaip geriausia palaukti, kol bus likusios kokios ~3 savaitės iki kelionės, nors dažnai gerų pasiūlymų "išmeta" ir prieš kelias dienas ar net dieną smile.gif .
Atsakyti

na, 2 sav Estate klasės nuo 260 eur (full-to-full fuel), pernai už tą patį laiką ne daugiau 150 mokėjom. O iki paskutinės dienos, tai kažkaip baisu laukti būtų :D

Atsakyti
QUOTE(muuuse @ 2018 07 31, 20:21)
<p>na, 2 sav Estate klasės nuo 260 eur (full-to-full fuel), pernai už tą patį laiką ne daugiau 150 mokėjom. O iki paskutinės dienos, tai kažkaip baisu laukti būtų biggrin.gif</p>

Na taip. 260eu - žiauriai daug. Garantuotai jau nuo rugsėjo kainos bus ženkliai kritusios, tad tikrai verta palaukti smile.gif.
Atsakyti

renrena, buvot teisi, kainos krenta, mūsų laikotarpiui, rugsėjo antra pusė, 13 dienų jau 88 eur kainuoja nuoma, kai anksčiau buvo 160  :huh2: dar palauksim :)

tik dėl to trečiųjų šalių metinio draudimo, paskaičiau dviejų tiekųjų atsiliepimus, tai vargas išsimušti kompensacijas, žmonės mėnesiais rašo, skambina.. net nežinau, kaip geriau pasielgt, imti iš nuomos kompanijos ir ramiai keliaut, ar rizikuoti ir tikėtis, kad nieko nenutiks ir nereikės eiti kryžiaus kelius prašant grąžinti pinigus.

Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2018 08 08, 10:18)
<p><em><strong>renrena</strong></em>, buvot teisi, kainos krenta, mūsų laikotarpiui, rugsėjo antra pusė, 13 dienų jau 88 eur kainuoja nuoma, kai anksčiau buvo 160  huh.gif dar palauksim smile.gif</p><p>tik dėl to trečiųjų šalių metinio draudimo, paskaičiau dviejų tiekųjų atsiliepimus, tai vargas išsimušti kompensacijas, žmonės mėnesiais rašo, skambina.. net nežinau, kaip geriau pasielgt, imti iš nuomos kompanijos ir ramiai keliaut, ar rizikuoti ir tikėtis, kad nieko nenutiks ir nereikės eiti kryžiaus kelius prašant grąžinti pinigus.</p>

Kiek girdėjau, kad kaip tik nėra problemų atgauti pinigus. Berods, šitoje temoje ir dar kažkur rašė ir lietuvaitės, atgavusios pinigus iš https://www.worldwideinsure.com po autoįvykio. Čia daugiau info, kaip veikia tas draudimas ir kaip vėliau atgauti pinigus https://instantcars....s-draudimas.php.
Jei nuomotumėtės kokiai ~ savaitei, gal ir verta nepagailėti pinigų pilnam draudimui iš tiesioginės auto nuomos. Jei ilgesniam laikui ir jei per metus keliausite dar bent vieną kartą, tikrai verta įsigyti III-iosios šalies draudimą. Bet čia tik mano nuomonė smile.gif .
Atsakyti

Kiek girdėjau, kad kaip tik nėra problemų atgauti pinigus. Berods, šitoje temoje ir dar kažkur rašė ir lietuvaitės, atgavusios pinigus iš https://www.worldwideinsure.com po autoįvykio. Čia daugiau info, kaip veikia tas draudimas ir kaip vėliau atgauti pinigus https://instantcars....s-draudimas.php.

kaip kas veikia (teoriškai) jau išsiaiškinau, ne be jūsų pagalbos, ačiū už tai. bet praktiškai žmonių patirtis kitokia, nuo to, kad sumokėję už draudimą negauna jokio patvirtinimo ar poliso, reikia rašyti/prašyti, kad atsiųstų, iki to, kad nusiunčia dokumentus dėl kompensavimo, ir 2-4 mėnesius reikia išsimušinėti, o jie tai sąskaitos nr. patikslinkite, paskui tyla savaitėmis, tai dokumentus pametė, atsiųskite vėl, tai dar kas nors, nors žmonės viską gerai pateikia. ir čia ne tūkstantinių sumų žmonės prašo, o iki 200 eur.

labiausiai man "patiko", kai trečioji šalis grąžino pinigus nuskaičiavus PVM, ir kitas atvejis, kai žmonės grąžino mašiną, nuomos kompanija nuskaičiavo už neva įbrėžimą 500 eur, o trečioji šalis žmogui pasakė, kad kol nebus sąskaitos iš serviso tai sumai, nieko nemokės.

skaičiau atsiliepimus apie icarhireinsurance ir worldwideinsure.

Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2018 08 08, 13:33)
bet praktiškai žmonių patirtis kitokia, nuo to, kad sumokėję už draudimą negauna jokio patvirtinimo ar poliso, reikia rašyti/prašyti, kad atsiųstų, iki to, kad nusiunčia dokumentus dėl kompensavimo, ir 2-4 mėnesius reikia išsimušinėti, o jie tai sąskaitos nr. patikslinkite, paskui tyla savaitėmis, tai dokumentus pametė, atsiųskite vėl, tai dar kas nors, nors žmonės viską gerai pateikia. ir čia ne tūkstantinių sumų žmonės prašo, o iki 200 eur.</p><p>labiausiai man "patiko", kai trečioji šalis grąžino pinigus nuskaičiavus PVM, ir kitas atvejis, kai žmonės grąžino mašiną, nuomos kompanija nuskaičiavo už neva įbrėžimą 500 eur, o trečioji šalis žmogui pasakė, kad kol nebus sąskaitos iš serviso tai sumai, nieko nemokės.</p><p>skaičiau atsiliepimus apie icarhireinsurance ir worldwideinsure.</p><p></p>

Mes polisą gavome iškart į el. paštą (jau kelintą kartą).
Šiaip, aišku, žiauru, jei vyksta tokie dalykai. Bet jei yra nurodyta, kad kompensacijai gaut reik atsiųst sąskaitą už auto serviso darbus, tiesioginė nuomos kompanija PRIVALO pateikt sąmatą, tas pats liečia ir kt. dokumentus, o tada jau persiųst III-ajai šaliai. Jokiu būdu neginu jokios suinteresuotos šalies, tiesiog sukčių yra ir tarp tų, ir tarp kitų...
Todėl, kaip ir minėjau, reik pasverti rizikas, kainas ir patiems apsispręst mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renrena: 08 rugpjūčio 2018 - 14:23

ar kas turėjo patirties su autoeurope.eu? ar patikimi? kažkaip įtartinai žemos kainos  :hm:​ 

Atsakyti