Įkraunama...
Įkraunama...

Automobilio nuoma užsienyje

Sveiki visi 4u.gif

Aš vėl grįžtu šimtąjį kartą su tuo pačiu klausimu, nu niekaip neatrandu ramybės:(

Užsakiau automobilį Alikantėje "Recordgo" su pilnu draudimu, ar belieka dar dėl kažko nerimauti?
Kaip jums tas recordgo? Aš kažkaip pažinties su juo neturėjau... Dėkui labai už kantrybę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dvynukiene @ 2018 05 28, 16:03)
Sveiki visi 4u.gif

Aš vėl grįžtu šimtąjį kartą su tuo pačiu klausimu, nu niekaip neatrandu ramybės:(

Užsakiau automobilį Alikantėje "Recordgo" su pilnu draudimu, ar belieka dar dėl kažko nerimauti?
Kaip jums tas recordgo? Aš kažkaip pažinties su juo neturėjau... Dėkui labai už kantrybę ax.gif

Prieš mėnesį ėmėm būtent iš jų (patinka interrent, bet jie nesiūlė ankstyvo grąžinimo, tad rinkomės recordgo). Jokių problemų, nors ir neėmėm jokių Pilnų draudimų, grąžinom auto anksti ryte, įmetėm raktus į dėžutę - ir tiek žinių. Pridursiu, kad netgi atkakliai neįpiršinėjo draudimų, tad didelis + jiems ax.gif .
Pastebėjimas: prie recordgo ofiso paprastai būna didelė eilė, bet kadangi ėmėt "Just go" draudimus (tikiuosi, tiesiogiai iš jų puslapio), jums turėtų galioti "be eilės" pasirinkimas, tad priėję prie aparato (tokio kaip bankuose būna), išsiimkite lapelį su "express line" pasirinkimu 4u.gif .
Kaip, turbūt, ir pati matėt, su "Just go" galit būt visiškai rami - draudžiami net raktai, antena, kažkokios baterijos, jau nekalbant apie stiklus, veidrodėlius ir kt. agregatus tongue.gif .
Patys greit vėl skrisim į Alikantę, tad darkart užsisakėm auto iš recordgo - jų kaina buvo geriausia - 28 d. - 97 eu.
Dar vienas pastebėjimas, užsiregistruokit jų "Record go Club" - kitą kartą gausit 10 proc. nuolaidą nuo kainos + 5 proc., jei mokėsit iškart internetu 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renrena: 28 gegužės 2018 - 17:39
QUOTE(renrena @ 2018 05 28, 18:32)
Prieš mėnesį ėmėm būtent iš jų (patinka interrent, bet jie nesiūlė ankstyvo grąžinimo, tad rinkomės recordgo). Jokių problemų, nors ir neėmėm jokių Pilnų draudimų, grąžinom auto anksti ryte, įmetėm raktus į dėžutę -  ir tiek žinių. Pridursiu, kad netgi atkakliai neįpiršinėjo draudimų, tad didelis + jiems  ax.gif .
Pastebėjimas: prie recordgo ofiso paprastai būna didelė eilė, bet kadangi ėmėt "Just go" draudimus (tikiuosi, tiesiogiai iš jų puslapio), jums turėtų galioti "be eilės" pasirinkimas, tad priėję prie aparato (tokio kaip bankuose būna), išsiimkite lapelį su "express line" pasirinkimu  4u.gif .
Kaip, turbūt, ir pati matėt, su "Just go" galit būt visiškai rami -  draudžiami net raktai, antena, kažkokios baterijos, jau nekalbant apie stiklus, veidrodėlius ir kt. agregatus  tongue.gif .
Patys greit vėl skrisim į Alikantę, tad darkart užsisakėm auto iš recordgo - jų kaina buvo geriausia - 28 d. - 97 eu.
Dar vienas pastebėjimas, užsiregistruokit jų "Record go Club" - kitą kartą gausit 10 proc. nuolaidą nuo kainos + 5 proc., jei mokėsit iškart internetu  4u.gif .

Dekui už atsakymą, registravausi į klubą, 15 d. Just go 182 eurai, ford fiesta, šiam momentui labai gera kaina. Gal pamenat jų parkavimas kelintame aukšte?
Atsakyti
QUOTE(dvynukiene @ 2018 05 28, 18:31)
Dekui už atsakymą, registravausi į klubą, 15 d. Just go 182 eurai, ford fiesta, šiam momentui labai gera kaina. Gal pamenat jų parkavimas kelintame aukšte?

Berods 3-iame (garažuose, kartu su interrent-u) - lifte bus nuoroda. Tik pradžioj teks į juos pakliūti - pasikelti liftu iš atvykimo salės į išvykimo, pereiti iš terminalo į garažus (parkingą) oro tuneliu. Nuomos kompanijoj paaiškins smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renrena: 28 gegužės 2018 - 20:39

žiūrinėju po truputį auto nuomai ir aš, imsim ir atiduosim Madride. autoclick mano datoms neturi mašinų  :unsure: ar čia aš per anksti noriu ir toks atsakymas rugsėjo viduriui. vilioja doyouspain pasiūlymas pirkti pilną draudimą su padangom ir t.t. visam periodui už 77 eur, ir rašo, kad nuomos kompanija paims už tą  patį 185 eur. buvau nusiteikusi pas brokerį imti be draudimų ir draustis vietoje, bet kai toks kainos skirtumas... ir dar skirtumas, jei teisingai suprantu, pirmu atveju užšaldymas~1000 eur ir dokumentų rinkimas įvykus nelaimei, antru užšaldymas ~kuro bako kaina ir rami galva. hm..

o per economycarrentals nuomos kompanija sužinoma tik rezervavus mašiną?

Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2018 06 07, 09:23)
<p>žiūrinėju po truputį auto nuomai ir aš, imsim ir atiduosim Madride. autoclick mano datoms neturi mašinų  unsure.gif ar čia aš per anksti noriu ir toks atsakymas rugsėjo viduriui. vilioja doyouspain pasiūlymas pirkti pilną draudimą su padangom ir t.t. visam periodui už 77 eur, ir rašo, kad nuomos kompanija paims už tą  patį 185 eur. buvau nusiteikusi pas brokerį imti be draudimų ir draustis vietoje, bet kai toks kainos skirtumas... ir dar skirtumas, jei teisingai suprantu, pirmu atveju užšaldymas~1000 eur ir dokumentų rinkimas įvykus nelaimei, antru užšaldymas ~kuro bako kaina ir rami galva. hm..</p><p>o per economycarrentals nuomos kompanija sužinoma tik rezervavus mašiną?</p>

Mano manymu dar ankstoka, nebent rasit gerą kainą. O dar geresnių variantų, manau, rastumėt nuo rugsėjo pradžios likus porai savaičių iki kelionės (nes bus šiek tiek atslūgęs vasaros ažiotažas). Pastebėjau tokį dalyką. Rezervavom auto vasarai gegužės gale - gavom labai gerą kainą, pasitikrinau tą patį variantą (ir kitus anksčiau žiūrėtus bei svarstytus) birželio pirmom dienom - kaina jau triguba blink.gif . Todėl ir manau, kad užsisakinėjant vasaros metu nesvarbu kokiai datai, kainos gali būt neadekvačios.
Jūs teisi, "pirmu atveju užšaldymas~1000 eur ir dokumentų rinkimas įvykus nelaimei, antru užšaldymas ~kuro bako kaina ir rami galva".
Ir taip, economycarrentals nuomos kompanija sužinoma tik rezervavus mašiną.
Atsakyti

O, tai aš čia per anksti žiūriu, ačiū už patarimą :) dabar kaina nėra labai patraukli, "plika" 160 eur už 13 dienų, ieškau ne visai "knopkes" su 4 durimis, opel corsa ar pan.

Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2018 06 07, 12:51)
<p>O, tai aš čia per anksti žiūriu, ačiū už patarimą smile.gif dabar kaina nėra labai patraukli, "plika" 160 eur už 13 dienų, ieškau ne visai "knopkes" su 4 durimis, opel corsa ar pan.</p>

Labai daug. Mes 28-ioms d. birželio 13-liepos 11 d. gavom už 97 eu tos pačios klasės auto ( opel corsa ar pan.) iš Recordgo tiesiogiai. Bet kaip ir rašiau, užsakinėjom gegužės gale. Birželio pradžioj tiesiogiai jų psl. kaina jau buvo berods 700 eu. blink.gif , o per brokerius ženkliai pigiau - ~ 400 eu.
Tad rugsėjui tikrai dar paturėkit kantrybės mirksiukas.gif .
Atsakyti

Supratau, ačiū :) Kaip suprasti Recordgo "unlimited mileage with compulsory free inspection after 2000 km"?

Pasirinkus auto, rašo, kad neribotas kilometrazas, o čia pat T&C parasyta, kad 200 km/dieną.. 

renrena, Jums irgi buvo riboti kilometrai? kaip apskaičiavote, kiek pravažiuoste per 28 d.?  :huh2:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 07 birželio 2018 - 14:48
QUOTE(zuzla @ 2018 06 07, 14:19)
<p>Supratau, ačiū smile.gif Kaip suprasti Recordgo "unlimited mileage with compulsory free inspection after 2000 km"?</p>
<p>Pasirinkus auto, rašo, kad neribotas kilometrazas, o čia pat T&C parasyta, kad 200 km/dieną.. </p>
<p>renrena, Jums irgi buvo riboti kilometrai? kaip apskaičiavote, kiek pravažiuoste per 28 d.?  huh.gif</p>

Mes kažkaip kilometražo nelabai žiūrėjom, nes mums neaktualu.
O šiuo atveju, manau, reikėtų po 2000 km auto eksploatacijos vežt jį apžiūrai į jų parkingą, tik neaišku, ar į tą patį, ar į bet kokį jų kompanijos kitą. Tad pasiskaičiuokit, ar tiek "suvažinėsit" ir jei taip, rinkitės kitą kompaniją.
Atsakyti

Mes kažkaip kilometražo nelabai žiūrėjom, nes mums neaktualu.
O šiuo atveju, manau, reikėtų po 2000 km auto eksploatacijos vežt jį apžiūrai į jų parkingą, tik neaišku, ar į tą patį, ar į bet kokį jų kompanijos kitą. Tad pasiskaičiuokit, ar tiek "suvažinėsit" ir jei taip, rinkitės kitą kompaniją.

primečiau vien "sausą" atstumą nuo miestų, tai niekaip, o kur dar maklinėjimas.. gaila, kad nemažai pigesnių kompanijų riboją kilometrus, atfiltruoji pagal kuro politiką ir kilometrus, nelabai kas ir lieka (iš pigesnių).

Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2018 06 08, 08:19)
primečiau vien "sausą" atstumą nuo miestų, tai niekaip, o kur dar maklinėjimas.. gaila, kad nemažai pigesnių kompanijų riboją kilometrus, atfiltruoji pagal kuro politiką ir kilometrus, nelabai kas ir lieka (iš pigesnių).</p>

Pažiūrėkit interrent.com, bet rudeniop. Jie neriboja kilometražo, labai greitas auto paėmimas-grąžinimas, depozitas ne sezono metu tik 300 eu, vasarą berods 800 (nors frančizė ir išlieka ~1100eu). Ėmėm iš jų jau kelis kartus, atsiliepimai tik geriausi.
Atsakyti