Įkraunama...
Įkraunama...

Automobilio nuoma užsienyje

Sveiki.Ar kam teko susidurti su Dollar LAX?
Atsakyti
Sveiki visi 4u.gif

Planuoju nuomotis automobilį Alikantėje, 15 parų. Kaip manote jei imčiau per brokerį kokį firflay automobiliuką be draudimo ir draudimą pirktis iš www.worldwideinsure.com, ar nekils jokių rūpesčių?
Atsakyti
QUOTE(dvynukiene @ 2018 04 10, 07:27)
Sveiki visi 4u.gif

Planuoju nuomotis automobilį Alikantėje, 15 parų. Kaip manote jei imčiau per brokerį kokį firflay automobiliuką be draudimo ir draudimą pirktis iš www.worldwideinsure.com, ar nekils jokių rūpesčių?

Apie kokius rūpesčius rūpinatės? smile.gif rolleyes.gif Turite galvoje draudimą ar FireFly požiūrį? Mes dabar jau tik taip ir keliaujam - tik su metiniu draudimu + "plika" maža nuomos kaina ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(renrena @ 2018 04 10, 09:19)
Apie kokius rūpesčius rūpinatės?  smile.gif  rolleyes.gif  Turite galvoje draudimą ar FireFly požiūrį? Mes dabar jau tik taip ir keliaujam - tik su metiniu draudimu + "plika" maža nuomos kaina  ax.gif .

Na labiau apie požiūri, esu goldcar kliente, tai su jais tokie dalykai kaip superrelax nepirkimas skaudžiai ir sunkiai praeina. Firfly galvoju bus vienas iš tų, kas neprievartaus pirkti pilno draudimo. Gal dar kuris patarkit?

Atsakyti
QUOTE(dvynukiene @ 2018 04 10, 11:11)
Na labiau apie požiūri, esu goldcar kliente, tai su jais tokie dalykai kaip superrelax nepirkimas skaudžiai ir sunkiai praeina. Firfly galvoju bus vienas iš tų, kas neprievartaus pirkti pilno draudimo. Gal dar kuris patarkit?

Nors ne man, bet dar pridėsiu 4u.gif . Alikantėj nuomojamės jau gal 10 kartų, paskutiniu metu stengiamės imti iš interrent.com . Kartais nuomojamės tiesiogiai, kartais per brokerius, tikrinu kainas, tai kartais vienaip pigiau, kartais kitaip. Pliusai: neimant to Pilno draudimo jie šaldo tik 300 eu (visgi frančizė išlieka 900-1500eu, priklausomai nuo auto klasės), pakankamai neįkyriai kiša Pilną draudimą, labai greitas ir sklandus auto grąžinimas, depozitas įkrenta irgi itin greitai. Minusai: neaptarnauja nedarbo valandomis, net už papildomą mokestį. Be to, vieną kartą nebuvo pažymėti auto apibraižymai,tad teko baksnoti, rodyti ir žymėti defektus (bei, be jokios abejonės viską nufotografuoti), bet viskas vyko labai geranoriškai.
Atsakyti
QUOTE(renrena @ 2018 04 10, 12:39)
Nors ne man, bet dar pridėsiu  4u.gif . Alikantėj nuomojamės jau gal 10 kartų, paskutiniu metu stengiamės imti iš interrent.com . Kartais nuomojamės tiesiogiai, kartais per brokerius, tikrinu kainas, tai kartais vienaip pigiau, kartais kitaip. Pliusai: neimant to Pilno draudimo jie šaldo tik 300 eu (visgi frančizė išlieka 900-1500eu, priklausomai nuo auto klasės), pakankamai neįkyriai kiša Pilną draudimą, labai greitas ir sklandus auto grąžinimas, depozitas įkrenta irgi itin greitai. Minusai: neaptarnauja nedarbo valandomis, net už papildomą mokestį. Be to, vieną kartą nebuvo pažymėti auto apibraižymai,tad teko baksnoti, rodyti ir žymėti defektus (bei, be jokios abejonės viską nufotografuoti), bet viskas vyko labai geranoriškai.

Labai ačiū už patarimus!
Atsakyti
QUOTE(dvynukiene @ 2018 04 10, 07:27)
Sveiki visi 4u.gif

lygiai taip pat nuomavomės.Auto suteikė su 21 pažeidimu,radome dar ir daugiau,fotografavome ,nešėme atgal rodyti,na,uždėjo dar kelias varneles ant popierių.Grąžinant taip pat apžiūrėjo įmonės darbuotojas ,neypač smulkmeniškai,tačiau visa nuomos pradžios patirtis su firefly nepatiko.
Bandė pradžioje įpiršti brangesnį automobilį atseit su 2 eur parau priemoka.Tai plika kaina,nes dar priskaičiuoja pvm.
Atsakyti
QUOTE(renrena @ 2018 04 04, 10:05)
Ne darbo metu priduodant automobilį daug kur tereikia įmesti raktelius į dėžutę - tada neimamas papildomas mokesti (~40eu).

Jei keliaujate su metiniu draudimu ir neperkate įmonės draudimo,tai turėtų būti aktualu gauti grąžinimo aktą,kuriame parašyta,kad pretenzijų nėra?Paskutinėje mano patirtyje su firefly Alikantėje buvo automobilis apžiūrėtas ,patikrintas kuro kiekis ir toks grąžinimo aktas užpildytas...
Atsakyti
QUOTE(wer @ 2018 04 11, 09:09)
Jei keliaujate su metiniu draudimu ir neperkate įmonės draudimo,tai turėtų būti aktualu gauti grąžinimo aktą,kuriame parašyta,kad pretenzijų nėra?Paskutinėje mano patirtyje su firefly Alikantėje buvo automobilis apžiūrėtas ,patikrintas kuro kiekis ir toks grąžinimo aktas užpildytas...

Vengiam FireFly, Goldcar dėl itin blogų atsiliepimų (nors apie visas kompanijas jų pakankamai daug - dažniausiai juk žmonės ir aprašo blogą patirtį, kad įspėtų kitus). Keliaujam po kelis kartus per metus, nesam ėmę jokio akto (vienintelį kartą prašėm uždėt parašą, kad viskas ok prieš kokius 5 metus) - nebuvo jokių problemų ir net neįsivaizdavau, kad tokį kas nors išduoda ax.gif.
Atsakyti

sveiki, o Ispanijoj nuomojantis automobilį keliaujant su vaikais ar nuomojatės papildomai vaikiškas kėdutes? Ir jei taip iki kiek metų (arba iki kokio ūgio) kėdučių Ispanijoje reikia?

Atsakyti
Vis kyla neaiskumu, nuomosiuos masina is Goldcar ir nesinori tureti problemu. Kadangi uzsisakiau per www.Dououspain.com su CDW draudimu, tai saldys (deposit of 1100.00€.) kaip suprantu tai yra ir mano francize. Jei nieko neatsitinka ir nepriraso viskas gerai, bet tarkim sutartyje raso, kad padengs uz prarastus raktus iki 300Eur, tai jei juos pametu priskaiciuoja ~200 juos nuraso nuo deposit, tai draudimas man grazins juos ? ar kadangi nesiekia francizes as ju taip ir nebeatgausiu ?

Grazinant masina uztenka pakalbeti su nuomotoju ir buti ramiam padavus raktus? ar butinai prasyti paraso su sutatrimi, kad atomobilis grazintas tokios pat busenos ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D-iaVolo: 26 balandžio 2018 - 10:10
QUOTE(D-iaVolo @ 2018 04 26, 10:07)
Vis kyla neaiskumu, nuomosiuos masina is Goldcar ir nesinori tureti problemu. Kadangi uzsisakiau per www.Dououspain.com su CDW draudimu, tai saldys (deposit of 1100.00€.) kaip suprantu tai yra ir mano francize. Jei nieko neatsitinka ir nepriraso viskas gerai, bet tarkim sutartyje raso, kad padengs uz prarastus raktus iki 300Eur, tai jei juos pametu priskaiciuoja ~200 juos nuraso nuo deposit, tai draudimas man grazins juos ? ar kadangi nesiekia francizes as ju taip ir nebeatgausiu ?

Grazinant masina uztenka pakalbeti su nuomotoju ir buti ramiam padavus raktus? ar butinai prasyti paraso su sutatrimi, kad atomobilis grazintas tokios pat busenos ?

Nelabai suprantamai parašėt. CDW ir taip visur privalomai įeina į kainą.
Gal jūs papildomai draudėtės kokiu super relax draudimu iš trečiosios šalies, tada jie ir padengs išskaičiuotus Goldcar pinigus. Jei niekur nesidraudėte, tada nuskaičiuos tuos tarkim 200-300eu, o likusią frančizės sumą 900eu grąžins (1100-200eu).

Grąžinant auto nieko kalbėt nereikia - darbuotojas apžiūri, pasižymi savo akte, kad viskas ok, jums patvirtina, kad neturi jokių pretenzijų ir keliaujate sau. Jei norite, galit paprašyt kokio patvirtinimo ant saviškio akto.
Atsakyti